Eşiniz için..

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Kızlar merhabalar.
Sizi bir sorum olacaktı.
Eşiniz sizden giyiminizi değiştirmenizi isterse tepkiniz ne olur? Ya da bugüne kadar böyle bir talebi olan eş karşısında ne yaptınız?
Şöyle de ekliyim, diyelim ki eşiniz sizin her isteğinizi yapıyor, ne istiyorsan söyle yapayım diyorsa, sende giymek istediklerinmi tavsiye niteliğinde söylersen asla ikiletmem yaparım diyorsa bu fikrinizle bir farklılık yaratır mı? Yani karşınızdaki sonuna kadar fedakar ise. Sen şöyle yap böyle yap diyip kendisi her şeyi yapma hakkına sahip erkekler için sormuyorum bu soruyu.
Giyim değişimi dediğim de şöyle, açık giynmeme meselesi. Uzun hırka, tunik vs
Teşekkürler cevaplayanlara şimdiden.

Güncelleme: arkadaşlar peki eşi, sevgilisi böyle olupta sonradan düzelen, karışmayan, bir daha gündeme getirmeyen ya da değişen var mı? Var mı böyle bir ihtimal sizce. 24 yaşındaki biri için söylüyorum bunu

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım istedi benden bunu
Pantolonun üzerine kısa tişört giymişim!!! Heryerim belliymiş!
Nerem belli dedim. Çıplak değilim ki. Pantolon bu.
Neyse zaten dışarısı karanlık dedi, sustu :KK70:

Taviz vermeyeceğim tek konu budur.
Beni ben olarak kabul etmeyecekse arada büyük sorun vardır.

Dayatılmatya calışılan hiçbir ideolojinin sembolünü tatlı sert eş yada baska biri asla kabul etmem
Evet ben de öyle düşünüyorum. Zamanla hassasiyetini göz önünde bulundurup kendim öyle bir şeye yeltenirsem amenna, ama dayatılma insanı ezen bir şey gibi

Erkek arkadaşım istedi benden bunu
Pantolonun üzerine kısa tişört giymişim!!! Heryerim belliymiş!
Nerem belli dedim. Çıplak değilim ki. Pantolon bu.
Neyse zaten dışarısı karanlık dedi, sustu :KK70:

Taviz vermeyeceğim tek konu budur.
Beni ben olarak kabul etmeyecekse arada büyük sorun vardır.
Noldu peki bir daha ses etmedi mi? Ya evlendikten sonra tekrar gündeme getirip sıkarsa

Eşime ben sormuştum evlenmemize yakın “giyim tarzım seni rahatsız eder mi” diye, beni böyle tanıyıp böyle sevdiğini, rahatsız olmayacağını söylemişti.

Rahatsız olduğunu söyleseydi kendi sınırlarım içinde kalmak şartıyla dikkat ederdim sanırım. Kendi sınırlarımın dışına çıkmamı isteyen bir adamı da hayatımda tutmazdım, evlilik yoluna girmezdim.

Taviz vermeyin. Uzun giy demekle başlar, yarın başka başka saçma istekleri ortaya çıkar. Erkeklere taviz verdikçe cesaret duyuyorlar.

Herkesin kültürü farklıdır. Öneri vermek, tavsiye vermek başkadır kısıtlamak ve zorlamak başkadır. İkisini ayırmak gerek. Ben de kararsız kaldığım zaman eşimden vs. tavsiye alabiliyorum mesela.

Biz orta yol bulanlardanız, eşimin rahatsız oluyosa bunu düzeltmek zor gelmiyo bana, ama o da benim sevdiğim beğendiğim giyim tarzına karşı esnemeye çalışıyo orta yol buluyoruz, yani ne onun istediği şekilde ama beni mutsuz eden bir giyim ne de benim istediğim onu rahatsız eden bi seçim yapmadan ortada buluşuyoruz

Nerede ne giyeceğimi bilirim. Küçük bir ilçede yaşıyorum burada mini etek giymem mesela, kendim rahat edemem çünkü. Ama tatile gidince de bikinimi giyerim, sortumu giyerim. Yine mesela tişört hiç sevmem, kolsuz olacak giydiğim her daim. Hiç de bir şey demez. Diyemez yani, dememeli.

Eşime ben sormuştum evlenmemize yakın “giyim tarzım seni rahatsız eder mi” diye, beni böyle tanıyıp böyle sevdiğini, rahatsız olmayacağını söylemişti.

Rahatsız olduğunu söyleseydi kendi sınırlarım içinde kalmak şartıyla dikkat ederdim sanırım. Kendi sınırlarımın dışına çıkmamı isteyen bir adamı da hayatımda tutmazdım, evlilik yoluna girmezdim.
Ne kadar dikkat Ederdiniz mesela?

Noldu peki bir daha ses etmedi mi? Ya evlendikten sonra tekrar gündeme getirip sıkarsa

Ses ediyor. Etmez mi. İncili tokalardan aldım mesela bu ara moda. Bana da yakıştı.
Bunlar çok açık renk değil mi diyor
Benim tepkim: :KK47:

Ona kalsa benim %60-70 kısmımın değişmesi lazım
Pembe giysem çok parlak. Tayt giysem üstüne uzun giy.

Ben ona karışmıyorsam o da bana karışmasın.
Zaten ortamına göre giyinmeyi bilirim.

Ses ediyor. Etmez mi. İncili tokalardan aldım mesela bu ara moda. Bana da yakıştı.
Bunlar çok açık renk değil mi diyor
Benim tepkim: :KK47:

Ona kalsa benim %60-70 kısmımın değişmesi lazım
Pembe giysem çok parlak. Tayt giysem üstüne uzun giy.

Ben ona karışmıyorsam o da bana karışmasın.
Zaten ortamına göre giyinmeyi bilirim.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki nasıl çözeceksimiz? :)

Ne kadar dikkat Ederdiniz mesela?

Kısa şortlar, etekler, elbiseler giyiniyorum mesela. Bunu bermudaya, diz boyu eteğe elbiseye çekebilirdim. Ama bana yaz sıcağında ben şort tişört gezerken sen pantolon ve uzun kollu giyeceksin dese “ayy totom” derdim, ısrar ederse yolu gösterirdim 😂

Ben her zaman söylerim giyinmek çok kişisel bir olay , kişiliğimizin bir yansıması ve zevk meselesidir. Kişilik ve zevkler tartışılmaz niye çünkü benim zevkim benim kişiliğim eşim bile olsa herkesin durması gereken birbirine saygılı olması gereken bir konu. Bana iyi davranması benim kendimden fedakarlık yapıcam anlamına gelmezki sonuçta zaten diğer insanlardan farklı olduğu için bana iyi geldiği için benim eşim oldu. Ben değişirsem ben olmam der yoluma bakarım.

Kısa şortlar, etekler, elbiseler giyiniyorum mesela. Bunu bermudaya, diz boyu eteğe elbiseye çekebilirdim. Ama bana yaz sıcağında ben şort tişört gezerken sen pantolon ve uzun kollu giyeceksin dese “ayy totom” derdim, ısrar ederse yolu gösterirdim 😂
Ahaha sanırım çok doğru. Ben de hassasiyetini gözetir biraz orta yol bulmaya çalışırım dedim. Sen bir daha dile getirme ben içimden geldiği kadarını yaparım dedim. Benim de düşüncem sizin gibi, biki yerine mayo, askılı yerine kısa kol, vs. Ötesini yapamam dediö

Back
X