Eşiniz ile birlikte doğum?

YoncaBulut

İçimDe GittikÇe BüYüYen BiR aşK vaR . . .
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
247
135
33
31
Arkadaşlar eşi ile birlikte doğuma giren oldu muu bende eşimde çok istiyoruz ama bir yandan çekiniyorum beni öyle görmesinden tanidiklarda bence sakin doguma almaa midesi bulanir tiksinir falan diyor o kadar kötü mü doğum olayi ?? :-(

Zaten yaninda oluyor esin dr un gorduklerini gormuyor
Ben 3. Dogumumu yaptim ustumde hep ortu oldu kendimi bile gormedim yani
Tabi esini kabul eden bir hastane bulman lazim

Zaten yaninda oluyor esin dr un gorduklerini gormuyor
Ben 3. Dogumumu yaptim ustumde hep ortu oldu kendimi bile gormedim yani
Tabi esini kabul eden bir hastane bulman lazim
Ozelde sence eş kabul ederler mii canım devlette odada tek dogum yapan sen olmadigin için kabul etmemeleri normalde ozelde yalniz oluyorsun ozaman neden izin vermesinler kii

Ozelde sence eş kabul ederler mii canım devlette odada tek dogum yapan sen olmadigin için kabul etmemeleri normalde ozelde yalniz oluyorsun ozaman neden izin vermesinler kii
Odada dogum yapan hastaneler kabul eder
Mesela ben cok buyuk bir hastanede dogum yaptim
sanciyi dogumhane odasinda cekip oyle dogumhaneye girdim
Dogumhanede yalnizdim fakat
yan dogumhaneye bir erkek girse beni kesin gorurdu
Kapiyi kapatma gibi bir durumda olamazdi cunku surekli girip cikiliyordu

Odada dogum yapan hastaneler kabul eder
Mesela ben cok buyuk bir hastanede dogum yaptim
sanciyi dogumhane odasinda cekip oyle dogumhaneye girdim
Dogumhanede yalnizdim fakat
yan dogumhaneye bir erkek girse beni kesin gorurdu
Kapiyi kapatma gibi bir durumda olamazdi cunku surekli girip cikiliyordu
Anladim canim ozaman sorayim doktoruma bilmiyordum bunu yardımci oldugun icin cok saol canim

Tatlım yerinde olsam kesinlikle almam tabi görüş açısına baglı sadace bebegi dpktorun elinde görmek ayrı dogum anını izlemek ayrı ben sezeryan yaptım ama normal dogumada şahidim gerrk yok bence

Neden almamaliyim pekii canim bizinkiler de kesinlikle alma diolar ama sebebde gostermiolarr nedense eşimde çok istiyor bebegimi yalniz onlarin eline birakmam dio gozumun onunden ayirmamam lazim dio oda hakli surekli aileden alinan calinan bebek haberleri gorunce ve cevreden şahit olunca adamcagizda hakli beni doğuma almazlarsa alan bi hastaneye gideriz dio onu nasil ikna edeceğimi de bilemiyorum

Benim eşim de nasip olursa Doğuma girecek. Zaten doktorun yanında değil sizin yanınızda duruyor eşiniz. Yani Doğum anını değil bebeği görüyor sizin gibi.
Hem neden tiksinsin ki? Onu anlamadım?

Benim eşim de nasip olursa Doğuma girecek. Zaten doktorun yanında değil sizin yanınızda duruyor eşiniz. Yani Doğum anını değil bebeği görüyor sizin gibi.
Bende bilmiyorum canim oyle söylüyor herkes ilk dogumum olacagi icin dogum olayini da bilemiyorum onun icin bu konuda cevap bulmak için yazdim za

İmkan varsa, girmeli bence eşler doğuma...
Alma , görmesin diyo aileler falan ama eş zaten doktor tarafında değil ki olumsuz birşey görmüyor bence kötü etkileyecek. Zaten çatalda imkansız yani bişey görmesi , sadece bebeğin yanınızda olduğunda görecektir...
Ayrıcada görürse görsün yaa :):) neler çekiyoruz ne tiksinmesiymiş ;)
Bu sefer bizde istiyoruz bakalım , hafta içi görüşeceğim doktorla... Allah hayırla kurtsrsın hepimizi.

Canım cok dogum hikayeleri var şakır şakır altına yapan duymadın heralde

İmkan varsa, girmeli bence eşler doğuma...
Alma , görmesin diyo aileler falan ama eş zaten doktor tarafında değil ki olumsuz birşey görmüyor bence kötü etkileyecek. Zaten çatalda imkansız yani bişey görmesi , sadece bebeğin yanınızda olduğunda görecektir...
Ayrıcada görürse görsün yaa :):) neler çekiyoruz ne tiksinmesiymiş :KK66:
Bu sefer bizde istiyoruz bakalım , hafta içi görüşeceğim doktorla... Allah hayırla kurtsrsın hepimizi.
Amin canim inşallah saglikla kucagimiza aliriz ama gormesin yaa bu konuda cok karsiyim Allah korusun Allah hastalik vermezse istemem tabi gormesini bazen videolara bakıyorum beni bile cok etkiliyor onuda ister istemez etkiler ama tiksinmez tabii onu bende onaylamiyorum

Bende bilmiyorum canim oyle söylüyor herkes ilk dogumum olacagi icin dogum olayini da bilemiyorum onun icin bu konuda cevap bulmak için yazdim za

Benim de ilk doğumum ve eşim yanımda olursa daha güçlü olurum diye düşünüyorum.
Canım cok dogum hikayeleri var şakır şakır altına yapan duymadın heralde
E yapayım ne olmuş? Eşim o benim ya hu. Her halimi gören bilen adam, evlat dünyaya getiriyorum ben kalkıp da benden tiksinecek değil. Yeri geldi eşim temizliğimi yaptı. Sadece iyi günler için evlenmiyoruz biz. İyi gün kötü gün.

Benim de ilk doğumum ve eşim yanımda olursa daha güçlü olurum diye düşünüyorum.

E yapayım ne olmuş? Eşim o benim ya hu. Her halimi gören bilen adam, evlat dünyaya getiriyorum ben kalkıp da benden tiksinecek değil. Yeri geldi eşim temizliğimi yaptı. Sadece iyi günler için evlenmiyoruz biz. İyi gün kötü gün.
Herkezin kendi düşüncesi .. Eşinizin sizi temizlemesi gibi mesela onada karşıyım

Bebek karismalarini onlemek icin bebek odada giydirilip kunyesi takiliyor anneye gosteriliyor
Odaya getirilirkende once bilekliklerinize bakip eslesiyorsa veriliyor
Hemde her defasinda
Ama yinede dikkat etmek lazim
Mesela hemsire kontrol etmeden verdi
Hemen koluna bakip oyle emzireceksin

Bebek karismalarini onlemek icin bebek odada giydirilip kunyesi takiliyor anneye gosteriliyor
Odaya getirilirkende once bilekliklerinize bakip eslesiyorsa veriliyor
Hemde her defasinda
Ama yinede dikkat etmek lazim
Mesela hemsire kontrol etmeden verdi
Hemen koluna bakip oyle emzireceksin
Saol canim oyle yaparim inşallah

Ay benimki şak diye düşer bayılır:KK70: şimdiden sen sancı cekerken ben nasıl dayancam diyo. Artik ona da dayan dedim yani
Valla bende sanmıyorum dayanacaklarini benim Eşim çok duygusal bide benim uzerime cok titrer oturur hüngür hüngür aglar heralde :-))

Back
X