• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz İle Kavga Ettiğiniz Zamanlar..

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
31
Herkese günaydın.. genel anlamda merak ettiğim için açıyorum bu konuyu
Eşiniz ile kavga ettiğiniz yahut tartıştığınız , ufak tefek atıştığınız zamanlarda ;
Siz Haklıysanız eğer ki eşiniz ne yapıyor mesela ? gönlünüzü alır mı ? özür diler mi ? ugraşır mı ?
Yoksa aynı şekilde rahat devam edip burnundan kıl aldırmaz adım atmaz mı ?
Eğer ki eşiniz haklı ise ; siz ne yaparsınız gönlünü alırmısınız, özür dilermisiniz, yanına yanaşır adım atarmısınz
yoksa sizde nazlanır haklıda olsa burnunuzdan kıl aldırmaz devam edermisiniz :27:
Peki ya eşinize kırıldığınız sizi üzdüğü zamanlarda ise
tavrınızı direk konuşarak mı belli edersiniz, ben sana kırıldım üzüldüm şundan dolayı diyerek
yoksa onun anlamasını bekleyerek soğuk davranıp tavır alıp konuşmayarak anlayıp düzeltmesini mi beklersiniz..
Siz suskun olup kendinizi geri çektiğiniz zamanlarda ugraşır mı ? neyin var diyerek sorar mı yoksa hiç birşey olmamış gibi sormadan devam mı eder :ssz:

Kavga degil de gerginlik olur. O hakli veya ben hakli olsam da sonuc degismez,trip uzatilmaz. Ayni gun icinde herkes normale donmus olur kendiliginden. Hic bir sey olmamis gibi devam edilir. En sevmedigimiz seydir küs kalmak,sakiz gibi uzatmak,gonul alinmasini beklemek. Gereksiz vakit kaybi,bosa kafa yormak

Valla hiç eşimin haklı olduğunu görmedim, nedense hep ben haklıyımdır :-)

Ama tartışınca susmayı tercih eder sinirim bitene kadar, ben konuşursam dinler yorum yapar.
Ama genel olarak öyle aman neyi varmış benim prensesimin diye uğraşlar vermez konuşur anlaşır kapatırız konuyu.

Biz çok küs kalamiyoruz nedense. Öyle alıştırdik kendimizi. Bişey olduğunda ikimiz de adım atıyoruz. Bazen iğrenç olabiliyor. Adam ağzına geleni sayıyor, siz de öyle ama dakikasinda ya da bir iki saat sonra barisabiliyorsunuz. İyi mi kötü mü bilemedim

Kavga degil de gerginlik olur. O hakli veya ben hakli olsam da sonuc degismez,trip uzatilmaz. Ayni gun icinde herkes normale donmus olur kendiliginden. Hic bir sey olmamis gibi devam edilir. En sevmedigimiz seydir küs kalmak,sakiz gibi uzatmak,gonul alinmasini beklemek. Gereksiz vakit kaybi,bosa kafa yormak
yani adım atılmasına gerek kalmadan normalde dönüyorsnz ne kadar güzel bir durum

Valla hiç eşimin haklı olduğunu görmedim, nedense hep ben haklıyımdır :-)

Ama tartışınca susmayı tercih eder sinirim bitene kadar, ben konuşursam dinler yorum yapar.
Ama genel olarak öyle aman neyi varmış benim prensesimin diye uğraşlar vermez konuşur anlaşır kapatırız konuyu.
mesela genel anlamda bir tavır alsanız sus pus olsanız morelsiz olsanız ne yapar neyin var neden böylesin diye sormaz mı ?

Biz çok küs kalamiyoruz nedense. Öyle alıştırdik kendimizi. Bişey olduğunda ikimiz de adım atıyoruz. Bazen iğrenç olabiliyor. Adam ağzına geleni sayıyor, siz de öyle ama dakikasinda ya da bir iki saat sonra barisabiliyorsunuz. İyi mi kötü mü bilemedim
işte barışma asamasnda adımı kim atıyor ?

Kavga ederken ikimizde içimizdekileri biraz sert bi dille döktükten sonra 2 saatlik bi sessizlik hakim olur evde. Ben kesinlikle geri adım atmam. Çoğunlukla hata bende olmuyor zaten. Olsa bile eşim o 2 saatin sonunda mutlaka yanıma gelir ve herşeyi unutmak ister. Onun bu huyunu çok seviyorum. Çünkü o adım atmasa küskünlüğümüz çok uzun sürer. Tabi bazen adım atmak gerekir bizim de ama ben beceremiyorum.

Genelde ben atarım ama o da hemen karşılık verir. Ben kinci bir insan değilim yapı olarak hiç uzatamam ama eşim de hiç uzatmaz. Ben sıkılıyorum aramız gergin olunca.

mesela genel anlamda bir tavır alsanız sus pus olsanız morelsiz olsanız ne yapar neyin var neden böylesin diye sormaz mı ?

Yani o ortada sebep yok sanıyor ama bence var ve tavır alıyorsam sorar neyin var, kime neye canın sıkkın vs diye.
Ben konuşup anlaşmayı seviyorum karakter meselesi o sessiz kalıp sakinlesmekten yana olur o an kalp kırmamak için.
Ama bu tür şeyler konuya Göre de değişir tabi...

Kavga ederken ikimizde içimizdekileri biraz sert bi dille döktükten sonra 2 saatlik bi sessizlik hakim olur evde. Ben kesinlikle geri adım atmam. Çoğunlukla hata bende olmuyor zaten. Olsa bile eşim o 2 saatin sonunda mutlaka yanıma gelir ve herşeyi unutmak ister. Onun bu huyunu çok seviyorum. Çünkü o adım atmasa küskünlüğümüz çok uzun sürer. Tabi bazen adım atmak gerekir bizim de ama ben beceremiyorum.
bende kesinlikle geri adım atmıyorum sizin gibi..
ama bizde söyle bir sorun var eşimde geri adım atmıyor :KK12:

Günaydın.
Benin büyük hatalarım,kocamın küçük hataları olurdu evliliğimizin ilk yıllarında.
Biraz biraz yumuşamayı başarmışımdır inşallah.
Özür karşılıklı dilenir bizde.
Biri başlatır diğeri devamını getirir.
Kimin ilk özür dilediği önemli değil,önemli olan karşılığının gelmesidir bizde.

Haksizsam ozur dilerim operim esim haksizsa iyice sakinlesmemi bekler ozur diler sakalar yapar azicik simaririm kabul etmem ozrunu sonra gidiklamakla tehdit eder barisiriz ayy ne sacma bir evliligim varmis yazinca farkettim:KK70:
bence çok iyi :27:
ya benm eşim gibi olsa kafasına terlikle vurasım geliyor

Herkese günaydın.. genel anlamda merak ettiğim için açıyorum bu konuyu
Eşiniz ile kavga ettiğiniz yahut tartıştığınız , ufak tefek atıştığınız zamanlarda ;
Siz Haklıysanız eğer ki eşiniz ne yapıyor mesela ? gönlünüzü alır mı ? özür diler mi ? ugraşır mı ?
Yoksa aynı şekilde rahat devam edip burnundan kıl aldırmaz adım atmaz mı ?
Eğer ki eşiniz haklı ise ; siz ne yaparsınız gönlünü alırmısınız, özür dilermisiniz, yanına yanaşır adım atarmısınz
yoksa sizde nazlanır haklıda olsa burnunuzdan kıl aldırmaz devam edermisiniz :KK53:
Peki ya eşinize kırıldığınız sizi üzdüğü zamanlarda ise
tavrınızı direk konuşarak mı belli edersiniz, ben sana kırıldım üzüldüm şundan dolayı diyerek
yoksa onun anlamasını bekleyerek soğuk davranıp tavır alıp konuşmayarak anlayıp düzeltmesini mi beklersiniz..
Siz suskun olup kendinizi geri çektiğiniz zamanlarda ugraşır mı ? neyin var diyerek sorar mı yoksa hiç birşey olmamış gibi sormadan devam mı eder :KK14:
Eşim haklı ise ozur dilerim. Ben haklı isem esim ozur diler. Kırıldığımı net bir sekilde belli eder o konu üstünde konuşurum. Suskun olduğumda anında anlar " seni tanıyorum ne derdin var " der. Oturup da anlamasını beklemem. Aksama kadar it gibi çalışıyor bir de benim tribim afram tafram ile uğramasını beklemem. Oyle ota b*ka da trip atmam.

Back
X