• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz İle Kavga Ettiğiniz Zamanlar..

benmde gördüğüm sizin gibi biliyormsnz cevremde böyle kadınlar daha değerli haklı da olsa haksızda olsa kesinlikle geri adım atmayan özür dilemeyen karsı taraftan bekleyen insanlar nedense pek bir değerli oluyor
ben anneme o erkegin yapi meselesi diyorum hayır erkeği eğitmek senin elinde diyor

sanırım en son 15 yıl önce kavga etmişizdir :KK70:
bir sorun varsa oturup konuşuyoruz, sonra karşılıklı sözler verip öpüşüp kalkıp günlük rutinimize devam ediyoruz. ikimiz de birbirimizi 2. kez uyarmak durumunda kalmıyoruz.

Herkese günaydın.. genel anlamda merak ettiğim için açıyorum bu konuyu
Eşiniz ile kavga ettiğiniz yahut tartıştığınız , ufak tefek atıştığınız zamanlarda ;
Siz Haklıysanız eğer ki eşiniz ne yapıyor mesela ? gönlünüzü alır mı ? özür diler mi ? ugraşır mı ?
Yoksa aynı şekilde rahat devam edip burnundan kıl aldırmaz adım atmaz mı ?
Eğer ki eşiniz haklı ise ; siz ne yaparsınız gönlünü alırmısınız, özür dilermisiniz, yanına yanaşır adım atarmısınz
yoksa sizde nazlanır haklıda olsa burnunuzdan kıl aldırmaz devam edermisiniz :KK53:
Peki ya eşinize kırıldığınız sizi üzdüğü zamanlarda ise
tavrınızı direk konuşarak mı belli edersiniz, ben sana kırıldım üzüldüm şundan dolayı diyerek
yoksa onun anlamasını bekleyerek soğuk davranıp tavır alıp konuşmayarak anlayıp düzeltmesini mi beklersiniz..
Siz suskun olup kendinizi geri çektiğiniz zamanlarda ugraşır mı ? neyin var diyerek sorar mı yoksa hiç birşey olmamış gibi sormadan devam mı eder :KK14:

Hepsinin eşi de mükemmel ama hepsi de buraya yazıyor :)

Tartışmanın konusuna göre değişir cevap fakat genel olarak, hatalı olan ben isem özrümü dilerim.
Fakat karşı taraf pek özür dilemeyi bilmez, o şekilde yetiştirilmemiş. Bunun bir erdem olduğunu bilmiyor, burnundan kıl almadan pohpohlanarak büyütülmüş ne yazık ki. Fakat bu şekilde sorunların kapanmayıp daha fazla büyüdüğünü gördükçe; artık en azından bişeyler yapmak için çabalıyor. Bu da beni tatmin ediyor kimi zaman, tam olarak edemese de.

Sonuç olarak öyle yada böyle tatlıya bağlanıyoruz.

Benim eşimin tepkisi zaman zaman değişir.
Bir bakarım gelir anında gönlümü alır.
Bir bakarım bir hafta öküz gibi yabancı gibi geçer.
Sanki o hiç bir şey yapmadı sorsan yapmadı da yani.

Halbuki kadını kandırmak çok kolay.
Salaklara iki özür dilerim demek bile zor geliyor bazen nedir bilmem.

Ben çok haklıysam hiç haksızlık payım yoksa özür dilese de uzatırım.
Süründürünce rahatlarım biraz çünkü.

Hatalıysam az da olsa alttan alırım biter gider.
Çok hatalıysam direk gider özür dilerim ama öyle bir şey hiç olmadı :D

Kavga degil de gerginlik olur. O hakli veya ben hakli olsam da sonuc degismez,trip uzatilmaz. Ayni gun icinde herkes normale donmus olur kendiliginden. Hic bir sey olmamis gibi devam edilir. En sevmedigimiz seydir küs kalmak,sakiz gibi uzatmak,gonul alinmasini beklemek. Gereksiz vakit kaybi,bosa kafa yormak
Ne hoş düşünüyorsunuz. Keşke yapabilsem

eşimde sizin gibi oda hiç konuşmaz haklıysada haksızsada ben dayanamam patlarm ama bende artık geri cekecegm kendimi birşey olduğu zaman bende asacagım suratımı bakalım napacak
Inan bu surat asma konusmama cok ise yariyor ben yeni evliyken hakli bile olsam ozur dilerdim gonlunu alirdim sarilmak isterdim hayir git derse bile zorla sarilirdim. Sonra tam tepeme binecekken geri cektim kendimi. Evin kadini oldugu icin mebur bisi isticek su yemek ws.. esimi kus oldugumuzda sabahlari ise giderken bile hic uyandirmazdim konusmuyorum diye. Bir sure cek kendini..

PEKI HANIMLAR BIR SORU DA BENDEN .
KONU SAHIBININ DE DIKKATINI ÇEKECEKTİR.

ANNEM 22 YILLIK EVLI. BİR KERE BILE ÖZÜR DILEMIS INSAN DEĞIL. HEP BABAM YANAŞIR. GÖNLÜNÜ ALIR.
AMA BENIM EVLILIGIMDE DURUM ÖYLE DEĞIL ORTAK OLABİLİYOR.

ANNEM EĞER ILK ADIMI SEN ATARSAN HATASINI ANLAMAZ HEP SENDEN BEKLER DER HER ZAMAN.

SIZCE BÖYLE SURUNDUREN KADINLAR DAHA MI DEGER LI OLUYOR. ?
ÇEVREMDE ANNEM GIBI OLANLAR HEP DEĞERLİ GERÇEKTEN
Herkez de ayni taktik gecerli olmuyabilir. Orda yolu bulmak lazim bana göre evlilikte kin iyi bir sey degil. Hele kusluk bir gun fazla uzatilmamali buyuklerimiz sogukluk girer der.

Ben hiç konuşmam haklıysam da değilsem de. Ondan bi adım gelene kadar suratımı ararım otururum bebeğimle ilgilenirim esim de sınırı geçince konuşur sonra konuşuruz hatalarimizi anlarız konu kapanır. En basitinden bir gün kV gittiğimizde yemekteyken oğluma çorba iciriyorum ekmek verdim elime yemicek oldu bende çorba icirmeye devam ettim. Ogurmeye başladı oğlum bende kalktım şu verdim. EŞimdE çocuğu Kusana kadar yemek yediriyon diye çıkışti bana. Hiç bişi demedim kalktım masadan odaya gittim sigara yaktim 15dk gecti yanima geldi. Iceri gelsene dedi hiç duymamazlikdan geldim. Sonra öptü reflekslee bağırdım dedi. Bir daha olmasin dedim tm dedi içeri geçtik.
Esin cok yapici davramis özür dilemekte bir meziyet.

Biz öyle büyük kavgalar yaşamadık ufak tefek tartışma olur tabiki ondan sonra ikimizden biri gülmeye bașlar ve ikimizde sarılır unuturuz

Canim biz ilk once guzel bi kavga ederiz icimizdeki dokeriz sonra bi gunluk suskunlugumuz olur sonra kim hataliysa digeeimiz ozur diler :)

Genel de kavga onun yaptığı hata yüzünden benim surat asmam la başlar hatta bazen döver ama ben gidip konuşmam o gelip gönlümü alır eğer gerçekten haksızsam özür dilerim ama bu güne kadar haksız olduğumu görmedim çünkü kocam gerçekten çok sinirli ve huysuz bir insan bir şey söylemeye gelmez hemen bağırıp çağırıyor bana etmediği küfür hakaret kalmıyor artık bıktım ama bosanamiyorum da ah ah dertlerim tavan yaptı gece gece

Ben eğer ki haklıysam çok naletimdir.Burnumdan kıl aldırmam o derece.Hatta geçenlerde şarkı söylüyordu "ayva çiçek açmış yaz mı gelecek bizimkinin yüzü ne zaman gülecek" diye.Delirttiysem adamı demek.

Back
X