Esiniz Iliskiden Sonra Ne Yapior?

herkes baya bi ormantik yazmış yahu bende mi benim herüftemi bi sorun var ilişki esnasında konuşmaz işi biter bitmez koşturur banyoya ve gelir gelmezde horrrrrrr

ne bi tatlı söz fısıldamak kulağıma (bi arkadaş yazmış)ne bi öpücük

ayyy delirmemek işten değil anladım artık bu benim herif tam bir kazmaaa

3,5 yıllık evliliğimde inan rahmetli eşimde senin eşinden farksızdı. okuyunca kendimi gördüm.

benden çıkan İLK ses PEÇETEEEEEE :) oda peçetemi getirdikten sonra yanıma yatar seni çok seviorum die defalarca tekrarlar ben uykum var susta yatalım derim oda tabii benle işin bitti ya dön mıçını uyu dimi dedikten sonra arkamdan sarılır uyuruz... çokmu açık konuştum ne :P

laktik asit mi ....:) ii de o herkeste salgılanır canım benim, 100 metre koş bak sende de olur.. erkekler bunu da mı bahane ediolar yoksa sarılmamak için?! e pessss...

evet evet laktık asit :) onlarda bayanlardan cok daha cok salgılandıgı ıcın uyku hali yapıyomus, hoş yapmayanda yapmıo dogru dıyon bahane bunlar kişilşlik meselesı adamın ıcınde olcak ask sevgı bee peh

evet evet laktık asit :) onlarda bayanlardan cok daha cok salgılandıgı ıcın uyku hali yapıyomus, hoş yapmayanda yapmıo dogru dıyon bahane bunlar kişilşlik meselesı adamın ıcınde olcak ask sevgı bee peh

laktik asit :roflol::roflol::roflol: canm kimse de işi bittikten sonra uyumasın sabaha kadar benle muhabbet etsin demiyo ya. yani erkekte de kadında da bi miskinlik oluyo sebep ister yataktaki debelenme olur ister laktik asit olur :) ama uyucaksan da şöle bi öper seni seviyorum der sıkı sıkı sarılır uyursun.. şimdi bunun laktik asitle ne ilgisi var.. :roflol: çok komiime gitti :))

vala ben bekarım ama eşimin ilişkiden sonra..
bana sarılmasını öpmesini alnımdan öpmesini..
karıcım harikasın demesını..
sonracıgıma ımmm
banyodan sonra saçımı taramasını(çünkü saçlarım kıvırcık ve çoktur.. dakıkalarca surer)
uykum kaçarsa benı uyutasıya kadar uyumamasını isterdim..
çok şey istıyom galıba...

Evt HEPİNİZ CÜNUP yatıyonu :roflol: tabi tercih meselesi .... biz Şeniz biraz uzanır sarılırız sonra hemen BICI BICIYAkaydirigubbakcemile3 herkes sadece gece oluyo heralde genelde uyuyolar bizim belli olmaz gece gündüz Şeniz :asigim:

Evt HEPİNİZ CÜNUP yatıyonu :roflol: tabi tercih meselesi .... biz Şeniz biraz uzanır sarılırız sonra hemen BICI BICIYAkaydirigubbakcemile3 herkes sadece gece oluyo heralde genelde uyuyolar bizim belli olmaz gece gündüz Şeniz :asigim:

hehehe en iisini yapıyonuzkaydirigubbakcemile3

Soruda bi abeslik göremedim..
İsteyen yorumlar istemeyen yorumlamaz..
Hemen sataşmak arzusu niye anlamıyorum hiç .
Madem konu abes geldi cevaplamazsın olur biter dimi.Ortaya bi laf atarak milleti de kızdırmamış olursun hem :delphin:

Konuya gelince...
İlişkiden sonra alnıma bi öpücük kondurur gülümser,bazen sevdiğini söyler...
Sonra da mutlaka banyoya girip abdestlerimizi alırız.
Sabaha sağ çıkacağımızı ki bilebilir.
Cünüp olarak ölmek istemeyiz Allah korusun.
Cünüplü iken yani pis iken uyuyanın yanına rağmet melekleri uğramaz diye biliyorum..
Herkesin kendi tercihi tabiki..
Bize bişi söylemek düşmez.
Ama ben buradaki genç kızlarımızda söylüyorum bunu kaydirigubbakcemile5

Arkadaslar bılgınız olsun dıye soylıyımde ayrı bı konu acmaya gerek gormedım,okuyan arkadaslarımız gorsunler.Gecen aksam ISLAMDA CINSELLIK adlı ılmıhalı karıstırırken gordum,ılıskı sonrası eger esler hala bırbırlerını ısterlerse yalnızca cınsel organ yıkanıp namaz abdestı alınıp yatılabılırmıs.Bızzat hadıselerle Efendımız (s.a.v) sahabelerıne bunu bıldırmıs.Ama Efendımız (s.a.v) ıstenırse abdest alınıpta tekrar ılıskıde bulunabılırsınız bu en guzelıdır dıyor.

Arkadaslar bılgınız olsun dıye soylıyımde ayrı bı konu acmaya gerek gormedım,okuyan arkadaslarımız gorsunler.Gecen aksam ISLAMDA CINSELLIK adlı ılmıhalı karıstırırken gordum,ılıskı sonrası eger esler hala bırbırlerını ısterlerse yalnızca cınsel organ yıkanıp namaz abdestı alınıp yatılabılırmıs.Bızzat hadıselerle Efendımız (s.a.v) sahabelerıne bunu bıldırmıs.Ama Efendımız (s.a.v) ıstenırse abdest alınıpta tekrar ılıskıde bulunabılırsınız bu en guzelıdır dıyor.

daha önce nie demedin bunu ya:lepi:

valla kızlar bazen ben 2 gün cünüp kalıyom :utangac:

2 gün mükafamçokkarıştı:1shok: kız bastığın yerler kurucak hep..

forumu kurutcan ha cünup lu yazma burayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
canım BANYO YAPTIKTAN SONRA TEKRAR OLURSA MI CİNSEL ORGANI YIKAYIP NAMAZ ABDESTİ ALMAK YETERLİ OLABİLİYORhihoyyyt

herkes baya bi ormantik yazmış yahu bende mi benim herüftemi bi sorun var ilişki esnasında konuşmaz işi biter bitmez koşturur banyoya ve gelir gelmezde horrrrrrr

ne bi tatlı söz fısıldamak kulağıma (bi arkadaş yazmış)ne bi öpücük

ayyy delirmemek işten değil anladım artık bu benim herif tam bir kazmaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hakkaten canım ya ne gadder ormantik gocalar varmış kaydirigubbakcemile
seninki ve onun gibiler de buraları okuyup ders almalı hihoyyyt:lepi::tomato::1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3
canım BANYO YAPTIKTAN SONRA TEKRAR OLURSA MI CİNSEL ORGANI YIKAYIP NAMAZ ABDESTİ ALMAK YETERLİ OLABİLİYORhihoyyyt

hayır şeker
banyo yapmadan önce bidaha istersen orayı yıkayınca oluyo
bi kere kesmedi dersen yani :utangac: kaydirigubbakcemile
banyodan sonra bi daha yaparsan tabiki bi daha banyo yerimseniben

kaydirigubbakcemile3

yok canım ılıskıden sonra hanı bı tane daha falan derız ya :roflol: onun ıcın kalkıp orayı yıkıyoruz namaz abdestı alıp yatıyoruz sırnaşık şey bıtane daha oluyor daha sonra,tabııı yeter dıyoruz gusul abdestımızı alıp uykuya dalıyoruz ıyı anlattımmı gı :roflol:

Back
X