Esiniz Iliskiden Sonra Ne Yapior?

migrenim var sık sık banyo yapamıyom şekerim her gün ilişkiye girsek her gün nasıl banyo yapcam baş ağrısından kafayı yerim ağrı kesiciler bile fayda etmez benneyaptımki

hımm,zor bı durum canım ya ne dıyım bılmemkı ama sen bunu bı ılmıhalden falan arastır,cenabet gezmek pek ıyı degıl dıye bılıyorum,Allah yardımcın olsun kardes:utangac:

cenabet olan kişinin basığtı yerde çim bile bitmezmiş...
dağ taş feryad edermiş bana basmasın diye ...
Benimde migrenim var hemde çocukluğumdan bu yana ..

o ağrıyı çekmeyen bilmez... ama bu gusl etmemek için mazeret değil..
madem öyle ilişki sayınızı azaltın.. hem nasıl içiniz rahat ediyor..
bırakın cünüp halini sabah uyandığımızda elimizi yüzümüzü yıkamadan elimizi cebimize , cüzdanımıza bile sokmayız...
evinizin , cebinizin bereketi kaçar ... birde migreniniz için biberiye yağını ve çayını öneririm..
çayı düzenli olara hergün 2- 3 bardak içeceksiniz yağını ise ağrılı bölgede masaj yaparak kullanıcaksınız .. faydası oluyor...
ayırıca banyo yapmak migreni tetiklenmez migren sinirsel , psikolojik bir rahatsızlıktır ..
sizin bahsetiğiniz sinüzit.
Sinüziti olanlar saçlarını ıslak bırakırlarsa , başlarını üşütürlerse ağrıları azar...
ayrıca bayodan çıkar çıkmaz saçlarınızı kurutup ensenizi ve başınızı sıcak tutarsanız
bir nebzede olsa ağrının önüne geçebilirsiniz..

benim eşim sırtını dönüp uyuyor ve bende onunla beraber olduğuma pişman oluyorum hatta ondan nefret ediyorum sanki 5 dakika önceki romantik aşık o değilmiş gibi uyuyor ayrıca banyo yap deyincede bana karışma sen kendiişine bak diyor.yazdıklarınızı okurken kendimi tutamadım gözlerim doldu ya neden neden of ya böyle geçmeyecek galiba onu çok seviyorum o da beni seviyor ama işte ya offff sıkıldım artıkkkkkkkkkk

böyle bi soruya cevap vermek isterdm ama biz yeni evliyz ve hala yapamadık başaramadık dolayısıyla biz her başarısız denemenin ardından üzülür ve gariban gariban birbirimize sarılır uyuruz olacak inşallh deriz bi de:((((

böyle bi soruya cevap vermek isterdm ama biz yeni evliyz ve hala yapamadık başaramadık dolayısıyla biz her başarısız denemenin ardından üzülür ve gariban gariban birbirimize sarılır uyuruz olacak inşallh deriz bi de:((((

nie olmuoki ya mirmirmirmir
neyse bakalım üzülme zamanla olur cnm :teselli:

Önce bunu yapiyor:dance:
Sonra bunu:delphin:
Sonrada bunumirmirmirmir

Süper...Benzetme....

İlişkiden etrafımda takla atan adamı ilişki sonrası göremiyorum...Zira o taklacı,şakacı,zarif,adam gitmiş,yerine,vakit erkense hadi bir çay koyda içek,vakit geçse sırtını dönmüş sabah erken kaldırmayı unutma diyen adam gelmiş oluyor...Ama olsun ben yinede yaşattığı dakikalar hatırına ona sesismi çıkaramıyorum :Saruboceq:

ben ilişkiden sonra uyumasına izin vermiyorum kaldırıp duş almasını saglıyorum he arkasını döner uyursada bagırmaya başlıyorum bidahaki sefere avucunu yalar ama genelde banyo yapar sigarasını iiçer ve abuk sabuk sorularını sorar ne hissettiğim ile ilğili ve sarılır. Bir daha ister ama olmaz derim:) ) )

Son düzenleme:
biz iliskiden sonra birbirimize sarilip öperiz güzel sözler söyler o bana ve her tarafimi tek tek öper simsiki sarilir oksar oksar zevkten dört köse yapar kocisim beni sonra yikaniriz cünüp olmaz.

dikkat ettimde çoğunuz uyuyonuz banyo yapmıyonuz mu hanımlar çok günah heen banyoo abdest almaya tamam mı canlarım :)))))

ayy ne güzel valla hepiniz çok tatlısınız.:1hug: evlenip te böyle şeyler yaşamak ne güsel sarılarak uyumalar falan.:asigim: biz de inşallah böyle oluruz diye tahmin ediyorum. ama en ABU hanımın dediği gibi her tarafımı öpsün okşasın öyle sarılıp yatalım:asigim::asigim:sırnaşık şey

ayy ne güzel valla hepiniz çok tatlısınız.:1hug: evlenip te böyle şeyler yaşamak ne güsel sarılarak uyumalar falan.:asigim: biz de inşallah böyle oluruz diye tahmin ediyorum. ama en ABU hanımın dediği gibi her tarafımı öpsün okşasın öyle sarılıp yatalım:asigim::asigim:sırnaşık şey

inşallah canım bizde o günleri görürüz benim sevgilimde öyle hayaller kuruyor... görücez bakalım neler olacak :roflol:

Back
X