Esiniz Iliskiden Sonra Ne Yapior?

yasakkelime esim yok henüz..nisanliyim...ama sanirim bir süre uzanir dusa girer (iz) bilemiyorum..sonra mis kokulu bir sekilde sarmas dolas uyuruz hehe Şeniz

bizde sarılıp uyuruz ama sabah olursa kalkar duş alır işe gitmek için hazırlanırız rahatsızlık duyacak bir soru değil bence

Burada açılan konular beni hiç rahatsız etmiyor :icecream:
Bilakis arada uğrayıp okuyorum:icecream:
Amma velakin bu kadar özelimi kimseye anlatamam hiç kusura bakmayın şakkıdı
Ne yaparsam yaparım canım kime ne sengözlerimebaksanab
Ayrıca şimdiye kadar okuduklarımın hiç birini yapmıyoruzjeyyar

Ben de kocama eeeeeeee çekil kenara be seninle işim bitti derim... He he he :teytey::teytey::teytey:
O da şimdi seni mahvettim diye gıdıklamaya başlar... Öyle işte...

ıhhhmmmm

bence her defasında farklı şeyler yapılır heralde mesela işten gelmiştir ve yorgundur ama ben ona onu istediğimi belli etmişimdir oda isteğimi geri çevirmmeiştir ve sonrasında mışıl mışıl uyur

yada saat erkendir ama ateşler barut rahat durmaıştır ve sonrasında kalkıp tv izlemişizdir

yada yada , bizi bekleyen bir davet vardır ama bizimde beklemeye niyetimz yoktur bu durum karşısında beraber duş alıp hazırlanıp çıkmışızdır

hepsi olabilir

İlk önce öper sonra sigara içeriz sonra kimin sarılacağına karar verir sarılıp uyuruz.O yorgun olduğu zaman arkasını döner ben sarılırım ben yorgun olduğum zaman da o sarılır.Bazen de ahtapot gibi yatarızŞeniz

Burada açılan konular beni hiç rahatsız etmiyor :icecream:
Bilakis arada uğrayıp okuyorum:icecream:
Amma velakin bu kadar özelimi kimseye anlatamam hiç kusura bakmayın şakkıdı
Ne yaparsam yaparım canım kime ne sengözlerimebaksanab
Ayrıca şimdiye kadar okuduklarımın hiç birini yapmıyoruzjeyyar

az deilsin sende hem kime ne diyosun hemde burda yazanların hiçbirini yapmıyoruz diyerek merak uyandırıyosun....
buarada biz ilşkiden sonra her defasında ben arkamı döner yatarım o da arkadan sarılarak yatar. ben çok hareket ettiğim için bir süre öyle kalır sonra daha rahat uyuyacağı pozisyonu seçer.

benim kocacimda önce saclarimla oynar ( kedi gibi oluveririm), sonra ya ben ona sarilir yada o bana.. e biraz dinlendikden sonra banyomuzu yapariz..Şeniz

Back
X