Esiniz Iliskiden Sonra Ne Yapior?

uzmanlar bıle sölüomuş ilişkiden sora sigara içmek iyi gelır dıeeeeeeeeeee bana da bı arkadaşım sölemıstı

atladiginiz bisey var mesela gunduz hicmi olmuyor gunduzde iliskiden sonra yatip uyumuyorsunuz demi.mesela ben aklimdaysa isten gelmeden onu uyaracak biseyler giyerim zaten oyle gorunce yorgunluk morgunluk kalmiyor.sonradan tutup kolundan o pazar senin bu carsi benim geziyoruz vall.

bencede bi normallik yok anormallik aramakta yanlış ve bizde eşimle sımsıkı sarılırız ve eşim bana her defasında kulağıma çok güzel sözcükler söyler beni mutu eder....

banyomuzy yapar birbirimize sarılır öpücükler kondururuz bazen muhabbet ederiz ve harika bir kadın oldugumu söyler her defasında beni çok sevdigini söyler sarılır uyuruz

diz boyu mavii kız merak etme bizde evlenince yazarız:Saruboceq: zaten evlenene kadar onlarda bizim gibi olmak iister yani(genç olmak):teselli:

hepiniz biraz sohbet edip sarılıp uyuyorsunuz:icecream:
kalkın önce bi duş alın bacım:lepi:.gece sohura kalkacaksınızkaydirigubbakcemile5

Topiklere konumuzla alakasız olarak ne maksatla olduğunu henüz bilemediğimiz bizleri kendilerine göre terbiyesiz ilan eden arkadaşları şiddetle kınıyor ve kendilerine şu sözleri ithaf ediyorum: Konumuzun başında "Rahatsız oluyorsanız ne yorum yapın ne de konuyu ziyaret edin" yazıyor.Bu arkadaşların bu yazıya rağmen maksadını çözmüş değilim.Burası herkese açık bi alan ama konu dışı bu tarz muhabbet edenler için değil.Sen sevmeyebilirsin ama yorumlarını paylaşan arkadaşlar için uyarı içerikli mesajlar yazma,ben burdaki herkesin kendini çok iyi bildiğini ve neyi paylaşıp neyi paylaşmayacaklarını iyi seçtiklerini düşünüyorum.HAKSIZMIYIM MİLLET? Bu tarz mesajlarınla takdir edileceğini düşünüyosan içinden düşün arkadaşım!!! :kızgın:Çok üzgünüm çoook

çogunluk banyoyu sona bırakıyorlar,bu bence uygunsuz bir durum.ayrıca bekadr kızlarımız okuyor onlarda bunları örnek alıcaklar dikkat edelim,
her ne olursa olsun yazılarımızda ögretici egitici olmaya dikkat ederim.vede bişey diyicem abdest almak herzaman herzaman olmuyor evet çünkü yarım saat bi saat aralıklarla oluyordur o yüzden sadece o bölgeyi yıkamak gerekiyormuş diye biliyorum.
ŞUNUDA DİYEMEDEN GECEMİYCEM BAZI ARKADAŞLARIMIZ NEKADAR İTİCİ YAZMIŞLAR.GİRMEYİN KARDEŞİİMMMMM OKUMAYON YORUMDA YAZMAYIN.demekki kocalarınız arkanızı dönüp uyuyorrrr

Ben orgazmdan sonra hemen sarılamam o kollarını açar ben kedi gibi sokulur rahatlayana kadar konuşmadan beklerim.Kendime gelince göğsünü öperim o da benim saçlarımı ve alnımı öper.Silinip uyuruz.

çok guzelmıs kızlar yazılarınız, bızımkı öpüştükten sonra bıle kalkıo bısey olmamıs gıbı dolanıo işini yapıo, sanırm öle olucaktır.. evde bagara bagara yıkanır gıyınır bılgısayar basına oturur dolanır ... tv açar vs ..

herkes baya bi ormantik yazmış yahu bende mi benim herüftemi bi sorun var ilişki esnasında konuşmaz işi biter bitmez koşturur banyoya ve gelir gelmezde horrrrrrr

ne bi tatlı söz fısıldamak kulağıma (bi arkadaş yazmış)ne bi öpücük

ayyy delirmemek işten değil anladım artık bu benim herif tam bir kazmaaa

kızım beraber olabılıyo mu sen ona bak, cok erkek işe yaramıo,

ne öncesı oluo onun ne sonrası, opse koklasa kıme ne yararı olur onun yararı var gıbı gorunur anca,

haa bıde bsldıktan sonra vucutta lakson mu ne bısey salgılıyomus o yuzden yogun uykuları gelıomus erkeklerın şu süttekı maddeden, o yuzden uyumamak ellde degılmıs .. al kolunu belıne dolattır zorla öle uyu ..

ilişkimiz bittigi zaman esım sarılıp öpüyo ve seni çok seviyorum dıyo ondan sonra banyosunu yapıyo sıgarasınıda içiyo ve çok güzel bi uyku çekiyo..aşkım benim.

kızım beraber olabılıyo mu sen ona bak, cok erkek işe yaramıo,

ne öncesı oluo onun ne sonrası, opse koklasa kıme ne yararı olur onun yararı var gıbı gorunur anca,

haa bıde bsldıktan sonra vucutta lakson mu ne bısey salgılıyomus o yuzden yogun uykuları gelıomus erkeklerın şu süttekı maddeden, o yuzden uyumamak ellde degılmıs .. al kolunu belıne dolattır zorla öle uyu ..

laktik asit mi ....:) ii de o herkeste salgılanır canım benim, 100 metre koş bak sende de olur.. erkekler bunu da mı bahane ediolar yoksa sarılmamak için?! e pessss...

Back
X