Eşiniz izin verir mi ?

bu arkadaşım zaten hiç bir bayramı eşi ile geçirmemiş
hep arife günü ailesinin yanına gidermiş
bana garip gelmişti
eşi esnaf dükkan açması gerek
dedimki bir bayram ilk günü birlikte geçirin 2 günü gidersin yine
10 yıllık evli kendisi

aslinda ben olsam,esime gerek kalmadan direkt HAYIR derdim...cunku arkadaslik ayri bisey,,gunduzleri gidersin oturursun,iyi zaman gecirirsin,hersey guzel hos.ama yatiya kalma isini once ben kendim kabul etmezdim.oyle olsa bile esimde benimle gelebilecekse olur...ki anne baba-kardesler disinda ,burada cok akrabalarim var,onlarda bile esim olmadan kalmam..ayni sekilde esimin de bensiz bir yerde kalmasini istemem...

ölüm ve hastalık durumları olmadığı sürece ne ayrı geçirirdim,ne de ona izin verirdim
deet otursun evinde
kıskancım zaten,aklıma türlü şeytanlık gelirdi
kimle beraber,napıyo gibisinden

crytipc şimdi bana diyceksin yine dil papuç kadar

[/o benimde kendisine uymamı istiyor ama ne yapıym kendi kaybeder beni değilmi herkezin yaşamı aynı değilki

eşm aynı teklifle gelse ben de istemem açıkçası..

benden ayrı bir kaç gün başka yerde kalmasını pek sıcak karşılamam...gerçekten evlilik başka birşey...herkesin söyldiği gibi güvenle çok ilgis yok...ha olabilir de eşiniz her nekadar uzundur tanıyor da olsa o insanlara o kadar güvenmiyor olabilir garip değil bence...

karşınızdaki insanların bu yüzden darılması bence gereksiz ve garip olan...bunu gurur meselesi yapıp arayı açacak duruma geirmeye gerek yok...ben istesem bir arkadaşım bizde kalsın ve eşi onaylamasa anlarım...alınıp da küsmem...

bence üzerinde çok da fazla düşünmeyin...

haklısın daha tecrubelisin sonuçta

benim nişanlımda böyle bişeye izin vermezdi.. ki haklılarda..
bencede evli ya da bekar farketmez bir bayanın başka bir yerde kalması hoş degil.. tehlikelide..
akraba olur teyze dayı vs ama dışardan insanların evinde kalmayı bende pek dogru bulmuyorum.. eşinizde bu konuda haklı ve darılmayı gerektiricek birşey yok.

oy oy oy zeboş umuzda yorum yaparmış canım benim saol
ama kıskançlık zamanla azalıyor

eşinize degarip gelmiştir belki yaşam tarzları ve söylediğim gibi kalmanıza müsade edecek kadar yakın görmiyordur..çok normal..

aslında arkadaşım tavır yapıyor ya ondan bende eşime kızıyorum ne saçma değilmi

Bende eşinize hak veren kısımdayım..
Bekarım Ailem kaldığım ettiğim yerler konusunda esnektir ama eminimki evlendiğimde eşim böyle olmayacak..
Evlilik zaten 2 yarım elmanın bütün olması değil mi?
Kalınacaksa beraber kalınmalı..

Kizman gereken esin degil, o davasinda sonuna kadar hakli
hangi erkege sorarsan sor bunun cevabi hayir olur

kizman gereken kisi senin onca fedakarligindan, yardimlarindna sonra
böyle birsey icin sana tavir yapan ve uzaklasan sözüm ona yakin arkadasinda...

ben arkadaşınızın tavrını iki şekilde değerlendirdim;

ya ard niyetli ya da çok çocukça...çocukça düşünüp böyle bir tavır içindeyse bir süre sonra anlar ...ard niyetliyse anlamasa da olur zaten

Bende eşinize hak verenelerdenim.
evliyim,samimi arkadaşlarımda var ama
ne ben teklif ettim bu zamana kadar,ne de eşime teklif ettiler.
ben eşim olmadan bir yerde kalmaya karşıyım,
bu benim kişisel düşüncem.eşim yanımda olmadan rahat edemem hiçbir yerde.
bence bu yüzden size kırıldılarsa ,gereksiz bir kırgınlık olmuş.
siz değil,onlar üzülsün derim.

Sanıyorum insanların etrafında gördükleri iyi giden bir ilişkiye tahammülleri yok. Bende nişanlıyım zorluo arkadaşlarım görüşelim , gezelim , kal bizde. Ama ben onlar gibi bireysel yaşarsam o zaman ilişkime saygısızlık etmiş olmayacakmıyım. Hayır gelemem diyorum bu kezde bozuluyorlar. Onların düşünmesi gerekiyor sorun olabileceğini. Ya birlikte davet edecekler yada hiç davet etmeyecekler.

Arkadaşının tavrı gerçekten çok çocukça... Asıl kızman gereken kişi o bu durumda...
Eşine yine de kızabilirsin ama illa ki birinden hıncımı almam lazım diosan

hayatta izin vermez...

o versede ben gitmem zaten o ayrı...

evde ben olmadığım için eve gidip üstünü değiştirmeyen adam eizin vermeside beklenemez

ben öyle şeylerde izin istemeye bile gerek duymuyorum evabı belli çünki...

ya canım güvenip güvenmemek ya da eşinin izin verip vermemesi değilde, bana böyle bi talep gelse eşime bile sormadan direk kendim kabul etmem, ne gerek var ki, :26:
sonuçta lisede değiliz arkadşlarımızın evinde kalalım, evli barklı insanlarız yani,:26:
ne bileyim keşke eşine söylemeden onlarında kalbini kırmadan bi bahaneyle reddetseymişsin

Son düzenleme:
benim eşim bana şimdiye kadar bir kısıtlama getirmedi ama arkadaşımda kalmama izin vermez isterse karşı daire olsun. nitekim bende bunu normal karşılarım. ben olsam bende eşimin tek başına arkadaşında kalmasını doğru bulmam istemem. zaten bekarkende ailemde başka evde kalmama izin vermezdi.

arkadaşınız zor durumda olabilir ama sizide böyle bir durumda bırakması çok çocukça..
eşinizin izin vermemesi çok normal onu bu yüzden suçlamayın..aynı sebeple o gelse
yanınıza siz izin verir miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…