Eşiniz izin verir mi ?

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
merhaba arkadaşlar
bir problemim hakkında sizinde görüşlerinizi almak istedim
herkezin bakış açısı nasıl merak ettim
evili bekar yada boşamış arkadaşlar bu konumu nasıl yorumlıycak merak ettim
ki bazen eşime kızıyorum belkide gereksiz yeredir:18:
arkadaşlar 8 yıllık evliyim yaşadığım yer küçük bir belde yeni evlendiğimde buradan biri ile tanıştım evli ve 4 yaşlarında çocuğu olan bir bayan ailesi burada tanınmış iyi bir aile olarak bilinen durumları iyi olan mutaasıp sayılabilir insanlar
eşide esnaf ve iyi olrak tanınırlar
buralar küçük olduğundan herkez birbiri hakkında fikir sahibidir
3 yıl arkadaşlığımız oldu bu arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz atrı gitmez ramazanda iftarda ailecek toplanırız falan
bu arkadaşım erkek kardeşini kaybetti ve aile çöktü çok üzüldüler
ben hep destek olmaya çalıştım kendini salmıştı dişini bile fırçalamıyordu hep yatıyordu onu motive etmeye çalıştım biraz toparlandı
ailesi merkezde bize iki saat uzakta yaşıyor annesi kızkardeşi beni çok sever
bir gün çok ısrar ettiler annesi eşimi bile aradı ailesinin evinde bir kaç gün kalmam için hepbirlikte vakit geçiririz diye ama eşim annesinede arkadaşımada hayır kalamaz dedi
annesi ve arkadaşım alındılar darıldılar biz güvenilir değilmiyiz diye
3 yıl önce oldu bu olay arkadaşımla aram açıldı diye zaman zaman içimden eşime kızıyorum
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar

ya bilmiyorum ama ne kadar güvenilir olursa olsun benim eşimde annem ve ablam haricinde kimsede kalmamı istemez
bence eşiniz vermemekle haklı
gidersiniz gelirsiniz destek olursunuz ama kalmaya bence de gerek yok
tabi benim fikrim bu...

teşekkürler yorumun için

bekarim babam izin verirdi ama emimin kocam izin vermezdi :)
yalniz bu sebepten neden arkadaslarinizla araniz aciliyor..
bende izin isteyip olur mu,kalsin mi yada kalabilir mi? gibi cümlelerle sorulunca illa cevabin evet olmasi gerektigi düsünülmesine karisiyim..müsade istemisler olmamis bunun yüzüne k üsülür mü..
güven olayinin disinda istememis belli esiniz..

Son düzenleme:
canım eşler kolay kolay ne kadar güvenilir olsada hiç bi yerde eşlerinin kalmalarını istemez bizim içinde gecerli bizde istemeyiz dimiii...
benim eşimde polis genelde gece görevde oluyo bende derim bazen su arkadasa gidip kalayım sabah al beni yok der....
o yüzden sadece senin eşin deildir merak etme canım ....
arkadasınada cok üzüldüm allah sabr versin ailesine arkadaslıgınız hep böle güzel ve daim olsun inşallah canım.......

Son düzenleme:
Eşin haklı bence,kızıyorsun ama eşin bir arkadaşında 1-2 gün kalmak isteseydi..soluğu burda alıp dert yanardın diye düşünüyorum..

aynen canım nekadar güvenilir olursa olsun,
geç saatte de olsa yatmaya eve gelinirdi bizde hep, bekarken de öyle evliyken de...
arkadaşının da bu konuda anlayışlı olması gerek... sonuçta evli bi kadınsın, bekar bile olsan kalamaman normal...
ha belki eşin de kalsa olabilirdi...

Olay güven değil ki..
Adam evde yalnız kalmak istemiyor ve sizin yanınızda olmak istiyor bence..
Gidilecekse beraber,kalınacaksa beraber,dönülecekse beraber!!!
Benim hayat felsefem de budur!

bence eşin çok haklı ne kadar dürüst güvenilir olsalarda evli bir kadın başka birinin evinde eşi olmadan kalmamalı benimde hayat felsefem bu işte

arkadaşlar haklısın özellikla lalede haklı dediyse o biraz femisttir ama bazen içimden düşünüyorum yani kendimizden eminsek niye hep izin alıyoruzki:26:

arkadaşlar haklısın özellikla lalede haklı dediyse o biraz femisttir ama bazen içimden düşünüyorum yani kendimizden eminsek niye hep izin alıyoruzki:26:

eşinden izin almadan arkadaşına kalmaya gitmek ne kadar doğru ki sence
adam eve gelio kadın yok evde aşkım nerdesin diye aradığında
-ben aytenlerde kalıyorum bu gece -..diye bir cevap çok mu doğru sence

Eşin haklı bence,kızıyorsun ama eşin bir arkadaşında 1-2 gün kalmak isteseydi..soluğu burda alıp dert yanardın diye düşünüyorum..

evet ama bu aileyi biliyoruz ya iks abla
yani ne olurki
emin olmadığım arkadaşına gitse çokk kızardım bende

eşinden izin almadan arkadaşına kalmaya gitmek ne kadar doğru ki sence
adam eve gelio kadın yok evde aşkım nerdesin diye aradığında
-ben aytenlerde kalıyorum bu gece -..diye bir cevap çok mu doğru sence

evet haklısın oratak yaşamanın zorunlulukları sanırım bazen insan etraflıca düşünemeye biliyor

Belkide emrivakiye kızmıştır.. Karşı tarafın olgunlukla karşılayıp darılmaması gerekiyor.. Ben kavramı birip BİZ kavramına dönünce hayat sanırım bireysel olarak düşünüp karar vermekte yanlış. Evlenince bu dahada yoğun yaşanıyor galiba.. Ama olması gereken bu..

evet haklısın aslında arkadaşım ve annesindede kabahat var izin vermedi neyapalım ırar etme yada darılma dimi

evet ama bu aileyi biliyoruz ya iks abla
yani ne olurki
emin olmadığım arkadaşına gitse çokk kızardım bende

Burada amaç güven değilki,
amaç birliktelik,evlilik başına buyruk olmak demek değildir.
Bazı evlilikler vardır evet,
herkes kendi hayatını yaşar,ikiside birbirinin ne yaptığınıyla ilgilenmez.
Sanırsın anlaşmalı evlilik,bir evi paylaşan oda arkadaşlığı gibi.
Böyle bir evlilikmi isterdin?

zaten her türlü ısrar a kızıyorum
eskiden 20 li yaşlarda bende cevapların hep evet olmasını beklerdim
ama karşımızdaki bizden farklı düşünebilir değilmi

yok asla
aslında eşiminde benden ayrı eğlenmesini çok istemem bazen arkadaşlarıyla yemeğe gidebili tabi oda bunalmasın
ama sürekli olsun istemem

yok asla
aslında eşiminde benden ayrı eğlenmesini çok istemem bazen arkadaşlarıyla yemeğe gidebili tabi oda bunalmasın
ama sürekli olsun istemem

Arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmesi apayrı bir olay,
sende gidiyorsun değilmi?Kölelikte değil isteğimiz..
Ama zaruri bir durum yoksa eşlerden birinin geceyi dışarda başkalarıyla geçirmesi hoş değil,
birlikte gidebilirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…