arkadaşlar. ben anlamıyorum, eşim neden beni sahiplenip nereye gidemeyeceğime karar veriyor. benim aklım fikrim yok mu? kaç yaşında insanlarız evlenebilecek olgunlukta bir insanın güvenebileceği ve güvenemeyeceği insanları kendisinin seçebilmesi lazım. izin ne demek ya. çocuğun velayeti gibi resmen. güvenemiyorsam eşime niye sorayım. gitmem zaten.
Ben kocamı sabahtan akşama evde yanlız bıraksam akşam dönüşde evi tanıyamıyorum. Demekki gittiğim yerde gece de kalsam evi havaya uçmış görebilirim. :84:
asla ve asla izin vermezdi kiii
iki gün önce teyzem annemde kalacak bende gidiyim dedim
ona bile burun kıvırdı hayır olmaz dedi ısrar etsem belki
izin verırdı.. hastalık veya cok önemli bişe olmadıgı
sürece asla izin vermez aileme bile kaldıki arkadasssss.....
bence de kalmana gerek yok. evlendikten sonra artık bir sorumluluk oluyor eşe karşı. bunu feministlikle karıştırmamak lazım. eşine kızma bence kalmanı istememesi normal.
Ben erkek olsam karımın baska evde kalmasını ıstemem. yanı o sorumlulugu alamam. kadın olarakta annemler dısında hıcbır yerde kalmam. bıde kayınvalıdemde. gelsın bende kalsın herkes ama bunların dısında bır yerde kalamam. haaa bekarken kalmadım mı evet kaldım ama artık evlı bır kadın olarak ınsanın aklına daha cok kotu seyler gelıyor ve temkınlı olmak zorunda kalıyor. ne kadar samımı olursan ol asla evın dısında bır yerde kalma. esının ıstememesı bana cok dogal geldı