eşiniz jinekologunuza ..

lalsuu

lalsu
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
861
104
123
eşiniz jinekologunuza karişirmi..tabi bu kıskançlığından bence ama..bayan doktora gideceksin diye tutturan eşleriniz varmi?

merhaba lalsuu evet malesef böyle eşler var.buna anlayış göstermek lazım ben tam 7 jinekologla beraber çalışıyorum hepsi erkek ayrıca benim doktorumda erkek eşim se ben muayene olurken dışarı çıkar dr. rahat çalışsın diye.eğer doktoruna güveniyosan aşinle konuşmayı dene yeni bir dr. a güvenmek kolay değil.umarım durum düzelir. sevgiler...

olmaz olurmu lalsuu doğuma gittim acilde sırf erkek doktor vardı ve beni muayene ettirmedi bekledik doktorun gelmesini gerçi bende çok utanmıştım:)

ben buğün hasta olunca gitmek zorunda kaldim..allahım eşim sorgu suale soktu insan canının haliyle erkek bayan düşünemezki..ama eşim allahım hastaliğimdan çok dr yi araştirdi..klava:

benimki öyle birşey söylemedi ama hiç bir zaman yalnız da göndermedi yani!
kesinlikle hep yanımdaydı hamileyken!:CüvCüv:

Ben çok saçma buluyorum bu tür davranışları. Doktor yahu karşıdaki cinsi sapık mı? Adamlar sabahtan akşama kadar aynı şeyden bin tane görüyor zaten.Sağlık konusunda bile bu kadar sığ görüşlü olmayı benim aklım almıyor. Doktoru kıskanmak nedir? Neyin güvensizliği, neyin paranoyasıdır bu?
Benim doktorum erkek ve eşim hiçbir şekilde problem yapmaz. Eğer yapsaydı ben yanlış adamla evlenmişim diye kara kara düşünmeye başlardım açıkçası.

kesinlikle KATILIYORUM sana arkadasim a.s
benim esim kesinlikle böyle konularda problem yapmaz, erkek doktorda ne var yahu utanilacak?? dedigin gibi adam gunde 10 tane göruyor ve bosuna doktor olmamis ki..

benim eşimin öyle takıntıları yoktur...
sonuçta sağlık için gidiyorum...
önemli olan erkek ya da bayan olması değil,branşında çok çok iyi olması...
sevgiler...

benim esimde karismaz zannediyorum hic denk gelmedi erkek doktora ama kariscagini zannetmem oda farkindadir heralde meslegi geregi isini yapmasi gerektigini CADIARZU

Jinekoloğum bir erkek ve yıllardır da ona giderim. Ahbap olduk. Eşimlede tanışırlar ve arada eşim muayenehanesine uğrayıp sohbet bile eder. Eşim bu konuyu hiç takıntı haline getirmedi. Sonuçta sağlık sorunu ve böyle kaprisleri olmamıştır.

amcam yengemi çok kırmış ağlatmıştı,bebek tedavisi oluyorlardı ikinciyi istiyorlar.yengem tv den bi doktor görmüş iyi diye gittiler işte amcam da bayan doktor istiyordu..neyse yengem evde hep kapalıdır acık giyinmez.amcam akşam gelmiş git açık bi şeyler giy bakalım demiş yengem uatnıyor normalde de kapalı zaten ..olmaz diyince d edoktora acıyorsun utanmıyorsun ha demiş amcam yengem ağlamıştı anlatırken ben gülmüştüm.

Bu tamamen güvesizlikten kaynaklanan kıskançlık.Ben doktora zaman zaman eşimle bazende yalnız giderim.Eşimde doktorumu tanır nasıl biri olduğunu bilir.İkimizde doktorumuzdan memnunuz,sorun yok yani.

yaaa mecbur kalırsam erkek doktora baktrırırm adı ustunde mecbur kalmısım
ama normalde bayan doktora gıderım eşim de uyum saglar heralde bana

bi gazetede okumuştum
kadın doğumcunun açıklamasını.diyordu ki
sizin için el nasıl sıradan bi organsa benim içinde bayan cinsel organı öyle

ilk zamanlarda eşim çok takmıştı ama ben iyi dr diye gittim hoşlanmadı tabii ama sağlığım dr cinsiyetinden önemli şu an ki dr da erkek güveniyorum önemli olan bu

benim eşim doktor konusunda hiç sesini çıkarmaz ama eşini bu konuda kısıtlayan birsürü erkek var.oysaki nekadar yanlış bi düşünce kınıyorum böyle erkekleri.

arkadaşlar ben zaten erkek doktora gitmem. Zaten gitmek istesemde eşim götürmez. Öleleri var ki duyduğum ; Güzel bayan gldiğinde ben muayene edeceğim diye kura çekenler duydum.

İyi de randevu almadan mı gidiliyor ki hastaneye ki kura çekilsin ben bakacağım diye? Eğer randevusuz gittiyseniz ve şanslı bir şekilde boş doktor varsa isimlerini sayıp hangi doktorumuzu tercih edersiniz diye soruyorlar. Ki genelde fazla doktor boş bulunmaz, o yüzden doktor bilmemkim şimdi müsait, tercih eder misiniz derler. Seçimi doktora bırakamazlar ki? Ben başka türlü bir ortamla hiç karşılaşmadım açıkçası. Öyle bekleme salonunda oturup hangi doktor boşalırsa o sizi muayene edecek diye mi bekliyorsunuz? Nasıl seçebiliyorlarmış ben gerçekten hiç anlamadım. İnsan hangi doktoru göreceğini bilmeden hastaneye veya muayenehaneye mi gider ayrıca acil bir durum olmadıkça?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…