eşiniz jinekologunuza ..

aklımın/mızın ucundan geçmez böyle bir ayrım
ne münasebet sağlık bu
her sektörde olduğu gibi erkeğide bayanıda çalışacak
kim hangi doktorda nasıl rahat hissederse gider
kendi doktorum bir erkek
bugüne dek kime tavsiye etmişsem teşekkür edilmiştir
bir bayan doktordan çok daha rahat hissettirir
Allah razıolsun ondan
erkek,kadın farketmez sağlığımız yerinde olsun....

benim eşimde karışır ama ben kendi tercihim olarak kadın doktora muane olmak varken erkek doktara görünmem hem dinimizde bunu emrediyor..bulunduğun şehirde hiç kadın doktor yok ise erkekler haram değil eğer varsa haram oluyor..bu biraz kendi tercihimiz dışında kalıyor Allah bizi yaratan yoktan vareden yüce rabbiimiz böyle buyuruyor bize pek sorgulamak ve konuşmak düşmez...

Evet benim eşim de karışıyo
o yüzden dr a gidemedim hala
ablam hastanede memur ona dedim bari bayan dr olsun da
beyefendi tatmin olsun haber edecek bana :)
ben bi keresinde de anal fissür için muayene oldum arkadan
o da tesadüfen bayandı muayeneden çıkar çıkmaz eşimin sorduğu soru"dr bayan mıydı erkek mi
yuh aşkım dedim yaa sonuç ne oldu diye bi sor önce
bayandı deyince derin bir "oohhhh"çekmişti
sağlık bu yaa
bayanı erkeği mi var allahaşkına....

Haddinemi düşmüş karışmak konusu bile olmaz bunun sonuçta sağlık bu kadın erkek ne fark ederki.....

dinimiz ne emrediyor :))) ya bunları dinle bağdaşlaştırmanız çok saçma. doktor bu kadını erkeği olmaz, doktora helal haramda olmaz. kadın jinekologları asla tercih etmem çünkü çok gaddar oluyorlar. bir çok arkadaşım anlattı burada da çok okuduk muayenede acık canın yansın ahh de ne var bunda ne ahlıyorsun diye azarlarlar. doğumdada aynı. ne yani biz erkek doktora gidiyoruz diye günahmı işliyoruz bırakın böyle şeyleri.

bence kiskanilmak hosuna gitmis biraz.. ama esin sacmalamis cidden, bunun erkegi kadini olmaz!

hamile olduğumu öğrendiğimde gittiğimiz doktor erkekti.eşimle beraber gittik.çok araştırmamıştık biran önce gidelim bakalım dedik

doktordan çıktıktan sonra ne düşünüyosun doktor hakkında diye sordu bana eşim.nasıl yani dedim.yani erkek olması farkedermi senin için dedi.yooo dedim senin için diye sordum.saçmalama olurmu öyle şey.ben sen rahat hisset rahatsız olma diye sordum dedi.

9 aydır gidiyoruz beraber gittik hep yalnızda gittim.hiç bir sıkıntımız olmadı.olmazda.

doktor ve tıbbi durumlarda böyle ayrımlara gitmek bana çok acımasızca ve anlamsız geliyor.özellikle acil durumlarda hala bu tür konularda ısrar edip izin vermeyen zihniyeti hiç anlamış değilim.doktor seçmek tabiki tercih meselesi ben bayan istiyorum diyen bir kadına neden diye sorulmaz istediği doktora gider ama ağrılar içinde kıvranan bir kadını bayan doktor olmadığı için müdahalesine izin vermeyen bir kocayı da asla anlamam ve affetmem.

Yorumları okudum da inanın çok şaşırdım. hala böyle sığ düşünen insanlar var mı diye. Doktor bu, kadını erkeği mi olur. Bir atasözü var: "kör kendinden bilir" diye. Kendine ve eşine güveni olmayan insanlar böyle düşünür. Hastasın yada çocuk için tedavi görüyorsun ve dr. erkek olmasın diyebiliyorsun. Neden? dr. senin cinsel organını görmesin diye. O organ sadece erkeklerin cinsel ihtiyaçlarını giderdiği (kötü bir tabir özür dilerim) bir organ değil. Dünyanın en kutsal olayı doğum oradan gerçekleşiyor, sindirim oradan gerçekleşiyor. Bu şekilde bakılmalı. Yani bir gözden bir kulaktan yada elden ayaktan farkı olmamalı. Böyle düşünen kadınlara da iki kat şaşıyorum. Bu tamamen güvensizlik. Demekki böyle düşünen erkekler dr. olsa kadınlara hangi gözle bakacaklar. Allaha şükür ne böyle düşünen bir ailem ne de böyle düşüne bir sözlüm var. Üstelik sözlümün ailesi hacı benim annem babam 5 vakit namaz kılarlar ama hiç bir zaman böyle kötü düşünce olmadı kafalarında. Binlerce şükür...

Benim eşim konu sağlık olunca karışmaz. Yeter ki en iyisi olsun, uzman olsun der. kadın erkek fark etmez bu durumda. şanslıyım sanırım. eşi karışan çok kişi var gibi. onlar da sevdiklerinden öyle yapıyorlardır ama aşk meşk bir yere kadar. sağlık daha önemli bence.

hani nerdeyse cem yılmaz esprisine dönmüş durum
doktor beni ellemesin
kocam beni ameliyat eder:))
ilahi ya çok yaşayın emi

böyle bir şeyi aklından bile geçirmez eşim.........önemli olan iyi ve bilgili olmasıdır ona göre sağlık herşeyden önemli zaten :82:benim doktorumda,kuaförümde erkek .......eşim lafını bile etmedi etmezde eminimbende hiç rahatsız olmam herkes işini yapıyor sonuçta yeterki iyi olsun

Ne jinekolog keyfinden açıp bakıyor, ne de ben o yüzden gösteriyorum. Eşim bilinçli biri neyse ki. Doktorumun cinsiyetine değil, uzman olup olmayışına önem verir, hem de benden bile çok.

bunu sorun etmez...sağlık söz konusu sonuçta..
ama kuaför konsunda takıntılıyız bıraz :/

Ben de bayan doktor tercih edenlerdenim. Eşimin bir şey söylemesine gerek yok. Hem bayan doktorların hemcinsimiz olduğu için bizi daha iyi anladıklarını düşünüyorum. Ben çok nazlıyımdır bayan doktorlar bu konuda daha hassas ve anlayışlı olabiliyor.

Ayrıca bayan doktorların da uzmanı var. Şimdi doktor seçebiliyorsun istediğin hastanede. Zor durumda kalmadıkça bir erkek jinekolog tercih etmezdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…