Eşiniz, kayınpederinizin sözünü dinler mi?

evt dınler kımı zman kayınperım özlelıkle bana danışır buda benım çok hoşuma gıder

kesinlikle dinler benim eşim tek çocuk diye asla sözlerinden dışarı çıkmaz onlar ne derse o kötükedihüso

elbette dinler babası neticede.
çok önem verir onun fikirlerine.öylede olması benim hoşuma gidiyor.
bir baba olarak kendi de öyle olmayı istiyor..her daim çocuklarına söz geçirebilmeyi..inşallah:Saruboceq:

dinler tabikide söylediği herşeyi dikkate alır özellikle...
ama kendisine doğru gelenleri alır içinden,ikisini tartar,
en doğru kararı bulur,bulmaya çalışır,
kesinlikle başına buyruk değildir fakat kendi kararlarınıda göz önnde bulundurur hepyerimseniben

söyleneni dinler...
ama dikkate alır almaz değişebilir yerine göre...

evt dınler kımı zman kayınperım özlelıkle bana danışır buda benım çok hoşuma gıder

hee pardon ben soruyu yanlış anlamısım :)
eşim kımı zman dınler kımı zman dınlemz ama ilk evlendıgımz zamnalr benı çıleden çıkartıyordu ...

Eşiniz hala kayınpederinizin sözünü dinleyip,öncelik verirmi?...................................

dinlemez. zaten hiç anlaşamazlarmış önceden beri. bekarkende istanbulda 10 yıl yalnız yaşamış. o yüzden kimseyi takmaz. ben hariçkötükedihüso
sadece anası kendini çok acındırır onu bazen dinler o kadar.

dinler ama yapar veya yapmaz ,eşim sonuçta kendi kararını verebiliyor.birlikte karar alır ona göre hareket ederiz.

kesinlikle dinler..neticede o bir baba.... çok fazlasıyla deger verir eşim babasına......eşimde nasipse ileride baba olucak...oda kendi çocugunun onu sayıp dinlemesini istiyor..

vaktınde esım cok korkarmıs babasından
ama sımdı esım babasını degıl babası esımı dınler
75 yasında hasta, huysuz ve aklı cocuk gıbı bır kayınpederım var
cocuklarına bırsey soylemez ama esım ılacları gıdıp gıdemeyecegı yerler ve saglık sorunları hakkında kararlar verır ve babası dınler
ama saygısı sonsuzdur anne babasına karsı

eşim dinler babasını ...çok saygılıdır babasının yanında
ondan küçük kaynım var oda hiç takmaz babasını ve eşim ona fıttırır :))

yerine göre dınlıyor ..
k.pederim çok inatcıdır eşim onu dinlemezse kendi gider yapar ne yapılması gerekıyorsa zaten

Eşim kayınpederimin sözünü dinler ve son derece saygılıdır babasına karşı.
Bu yönünü çok takdir ederim.:1hug:

bole bı konu hıc gundeme gelmedı.. zanedersem onceden de dınlemezmıs sımdıde ole elle tutulur gozle gorulur bısey gormedım duymadım.. :1closedeyes: zaten kayınpederımde sunu sole yap bunu bole yap demez hıc duymadım..

konusuna göre değişir
ama bazı seyleride babası dedi diye de gidip yapmaz

babasını hiç dinlemez,hatta babası aradığı zaman telefonunu bana verir.çünkü zamanında baba gibi hiç sahip çıkmamış klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…