Eşiniz kızlara bakıyor mu ?

yast

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
2.099
2.069
333
Kızlar tekrardan ben bu evlilik mi benim psikolojimi bozdu bilmiyorum ama kendi kendime tükeniyormuşum gibi hissediyorum.
İstediğim ilgiyi sıcaklığı bulamadım ve bunu kendisiyle konuşamayacak kadar gururluyum sanki yakınsam ilgisizlikten sevgisizlikten o güçlü kendine güvenen kadın imajını yıkıp küçülecekmişim gibi geliyor. Bunları konuşma gücünü kendimde bulamıyorum.

Birkaç konu açtım sorunlarım ve takıntılarım hakkında.
Bu sefer başka bir konu ile karşınızdayım. (Uzun oldu giriş kusura bakmayın)
Ben güzel ve bakımlı bir kadınım bunu kendimi övmek için söylemiyorum fakat eşimin gözünün hep dışarda olduğunu farkettim.
Yani mesela güzel bir kız geçiyor önümüzden hiç çekinmeden bakıyor bu da benim gururumu kırıyor. Ben cool kadın modunda olduğum için hiçbirşey demiyorum ama içten içe ne bilim sarılıp uyumak bile istemeyip uzak duruyorum kendisinden kendi sinirimi yok edene kadar ve bunu ona göstermiyorum.

Kendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte.

Siz ne yapıyorsunuz bu bakma konusunda ? Sizce nasıl vazgeçirebilirim ? Acaba diyorum bende mi yapsam rahatsız olup kendi hareketlerinden mi vazgeçse ?

Güzel kadın gördüğünde bakması tam olarak gözünün dışarda olduğunu göstermez.
Eşine güvenmemenin bi sebebi olmalı. Bi hata yaptı mı sana karşı? Güvenini sarsacak bi hata..

cool kadın imajı yaratmak uğruna eşinizle sorunlarinizi konusamiyorsunuz, ne anladım ben bu evlilikten. kiskancsaniz belli edin kiskaniyorum yapma diyin nevar bunda eşlerin birbirlerini kıskanması kadar doğal ne var bu hayatta? ben olsam takintilik haline getirecegime konusurdum herşeyi..

yani bakmak var bakmak var.
güzel kadın gördüğünde sadece bakıyorsa bence çok da bir problem olmaz. ama hani bazısı baktıktan sonra bir duşa ihtiyaç duyuyor ya o biraz öküzlük oluyor.
yoksa yakışıklı bir adam gördüm mü ben de yanımda sevgilim de olsa bakıyorum yani. bakılır, beğenilir, Allah sahibine bağışlasın denir, geçilir.

Bakmak var bakmak var, hepsi bir değil. Sevgilim olduğu dönemlerde de çok yakışıklı bir erkek gördüysem bakmışımdır. Ama bu yiyecek gibi bakıp, içine düşecek gibi davranmak şeklinde olmadı hiç. Yakışıklı çocuk diyip geçmişimdir.

Yolda başımız önde yürümüyoruz neticede. Yahu yeri geliyor öyle alımlı hatunlar geçiyor ki ben bile bakıyorum Gözümüze takılanlar olabilir ama bir bakıp geçmek var bir de gözleri fıldır fıldır şekilde her önüne geleni baştan aşağı süzmek var. Eşinizdeki hangisi?

benim eski esimde bakiyordu etrafina cok, söylendigimde etrafima bakiniyorum güzel bi bayan gecerse ozaman senin ilgini cekiyor diyordu. bilmiyorum kötü bisey yok belki ama ben cok fazla rahatsiz olurdum
ve öbür türlü, esi/sevgilisi yanindayken bana bön bön bakan adamlarada ayri sinir olurum

bide güzel/entersan bir kadin gecerken gözünün ucuyla bakmak var bide kafasini cevirip dik dik bakmak var

Sevgilin farkinda mi onun yanindaylen yakisiklilara baktiginin?

Bence belirt aynı haraketi sakın sen Yapma çünkü doğru olmadığı apaçık ortada o yanlışı ona göstermek amacıylada olsa yapma başlıktaki soruya gelince cevabım hayır bakmıyor aksine kafasını çeviriyor yada öne eğiyor bu huyuna bayılıyorum ama ben yokken bilemem tabi

ilgiyi alakayı sevgiyi hissetmiyorsunuz ama cool imajınızı bozmak istemiyorsunuz neden ?
zaten evlisiniz birbirinizi sevmişsiniz ki evlenmişsiniz hadi sevgili olsanız sevgisinden emin değilsinizde gurursuz kız olmak istemiyorsunuz diyeceğim ama hı hala sevgisinden emin değilseniz evlenmeniz yanlış olmuş. Her erkek illaki bakıyor belki sizde bakıyorsunuzdur ister istemez oluyor bakmıyorum diyen yalan söyler bence. Ama eşinizden beklentilerinizi eşinize söylemelisiniz.

Bilmiyorum ki arkadaşlar rahatsız olduğumu söylesem eşim biraz havalara girecek bir tip.
Kendini beğenmişlik ve ego had safhada bende alçaktan uçsun istiyorum o yüzden bir yandan da kıskandığımı göstermek istemiyorum

Güel kadına bakmayacak adamın kafası ya cok mesguldur ya da hastadır o anda...Ama bakmanın 2 türlüsü var, biri bakar gecer soyle gozucuyla, normaldir ki biz bile guzel kadın gorunce bakıyoruz veya adam.....Ikincisi de abaza dediğimiz türde her miniliye, ne bilieyim her genckıza, her azıcık güzele önüne gelene öküz gibi bakan tiplerdir....Bunlar zaten sürekli aranana tiplerdir...Sizinkisi hangisi? 2. tipse bence bu adamdan size hayır gelmez, 1. tipse o kadar dert etmeyin, şaka ile karışık rahatsız olduğunuzu ima edin...Düzgün bi adamsa siz yanındayken dikkat edecektir

yanımızdan güzel bi kadın geçtiğinde erkek arkadaşımın bakışlarına dikkat ediyorum. anlıkta olsa bi bakıyo ve nasıl sinirleniyorum anlatamam. konuşmak ne kadar etkili olur bilmiyorum. muhtemelen ya inkar edilir ya da ne alakası var cevabı alınır gibime geliyor. içinizden geleni yapın. hakkınızda hayırlısı.

Bence dediğini yap,ilk evrede konuşmaktansa sen de bak sağda solda yakışıklılara. Sonra baktın ses çıkarmıyor mu koyver gitsin söyle kendini yemektense. Düşündüğün şeyi anlıyorum cool kadın vs. Aslında hakta veriyorum bende o psikolojide olabilirdim çünkü "sen neden elaleme bakıyosun" sorusu altında özgüvensizlik,kıskançlık,karşıya güvensizlik vs yattığı düşünülücek karşıdan. İnsan kolay kolay dillendiremiyor haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…