Eşiniz kızlara bakıyor mu ?

Evet aynısını sende yap ama erkeklere bakarak degil o güzel kadına baktıgında baktığını hatta begrndigini belli et bakalım kesilecekmi onun bu bakışları belki oda artık cool kadın degil biraz kıskanan kadın istiyordur seni koskandrmak icin yapıyordur sende görmemdzlkten gelme görüp normal karsıla bilerek yapıosa keser. He bilerek yapmıyorda olabilir ama bence bu bi sorun degil erkekler her turlu bakar bunu senden saklamiyo demek ki buyuk bırsey olarak görmuyo. Benım eşimde bakıyor bazen bnd bazen hatun güzelse bakıyorum güzelmiş die de söylüyorum

başka kadınlara bakılması normal mi yani ?ne demek güzelse bakılır ?sende yakışıklıysa bak o zaman ..insanın gözü takılır o ayrı konu ama birde süzmek var şölee yani ...anlar bir kadın ...

Son mesajınızı okudum; kesinlikle kavga çıkarmayın, bağırmayın. Net ve sert bir şekilde uyarın illa tepki koymak istiyorsanız. Saygısızlık olduğunu ve bunu kabul edemeyeceğinizi çok zorlarda aynısıyla karşılık vereceğinizi söyleyebilirsiniz. Konuşmaya çalışırsa veya kavga ederse hiç karşılık vermeyin söyleyeceğimi soyledim havasıyla..

basliga göre cevap veriyorum : evet esimin gözleri var ve istedigi yere bakar
konuyu okudum ve diyorum ki sizin kiskancliginiz had safhada esinizi cileden cikarabilir
yakisikli erkeklere bakariz güzel kadinlari bakariz esimle
bunun sohbetide olur aramizda
ama aklimiza baska seyler gelmez hic
güzel bakimli kadin olmaniz önemli degil
kendinize güvenmiyorsunuz
esinize güvenmiyorsunuz
ve mutlu olmayi istemiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…