Eşiniz kızlara bakıyor mu ?

güzel ve bakımlı biir kadınım dediniz ya acaba eşiniz sizin güzelliğiniz karşısında eziliyor olmasın ? bunu ben demiyorum araştırmalar diyor , bazı adamlar eşinin güzelliğini kaldıramaz güzel kadınlara bakıp sanki sizi eziyormuş gibi geldi bana .

Bu kadar cooll! Olmak iyi degil. Abartmayin.. Ya bi de karsidaki kadinin yerine koyun kendinizi. Bana mal mal bakan adamlara icimden tonlarca kufur ediyorum. Hadi esinize cool gorunmek icin yapiyorsunuz da bi zahmet kendinizi baktigi kadinlarin yerine koyun. Onlar pek cool olmuyor.
Hic bir kadin boyle bir seyden hoslanmaz.. !!!
Coolluktan çıkarsam çok çirkefe bağlayacağımdan korkuyorum.

Bide bence öyle eşin yiyecek gibi baktığını düşünmüyorum kesin yanından veya önünden geçerken bi saniyelik falan bakıyodur gayri ihtiyari sende buna takıyorsundur çünkü çoğu kadın bunu bakmak olarak algılıyor

evet anlıyorum ama bu seni paranoyaya goturmesin sonra bunu buyuk mesele haline getirip bogarsın adamı...
bence soyle ama cok onemsemis oldugunu belli etme, baktıgı anda yap bunu ve yanındaki kadına saygın olsun de gec bisi derse de cvp verme baska....
ben olsam onun bakmasına odaklanacagıma onun bana odaklanmasını saglardım...dısarı cıkarken baya guzel olun mesela erkekler hep size baksın gorsun nasıl oluyormus, bakanları kollamaktan kızlara bakamaz

Nasıl bir bakma ama, öküz gibi bakıyorsa, orası burası açılsın diye adeta pusuda bekliyosa ağzına kusarım ama yakışıklı bir erkek gördüğümde ben de bakıyorum mesela yalan yok, adam güzel bakılıyor yani, ama bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyo

merdiven diplerinde soteye yatan tipler var yaa bildiğin etekli şortlu elbiseli kız kesiyolar, heralde bu derece değildir

Kizlara bakmani ahlaki bi sorun olarak goruyorum, neden bakiyosun? Dersen bu kadar cici bi diyalog olmaz rahatsizligini anlar dikkat eder

anlık benim eşim de bakıyo ikinci kez dönüp bakmaz hiç görmedim, rahatsızlık duyacağım boyutta bir süzme bakma kesme hiç olmadı dediğim gibi ben de adamlara bakıyorum valla ben daha bile fazla süzüyo olabilirim Allah affetsin

guzel bı bayan gorunce bayan olarak ben bıle bakıyorum. ama bakmak var bakmak var ??eşinizin amacı bakıp iç geçiriyorsa felaket tellalları çalıyor demektir.

bakma demek yerine çok mu beğendin gibi kinayeli şeyler söylerdim ben olsam. çünkü direk bakma demek kıskanmak gibi, laf sokmak rahatsız olmak gibi geliyor.

Benim esim tv de bir program izlerken bi kiz gordugundr meshur olan olmayan guzelmis der bende evet masaalh guzel kiz derim konu gelir gecer... Muhum olan kime baktigi degil kimin yaninda oldugu .. Guzele bakmak sevaptir demisler.. Tabi yolda direk bariz agzinin suyu aka aka bakiyosa o baska.. Ozaman cool cizgimden cikarim.

Bilmiyorum onun da kendine güveni var, hoş bir adam.

Evet öyle bakıyor ama bu bana göre saygısızlık yani kafasını çevirmesi gerekiyor ben baksam ne olur acaba ?

Erkeklerin gözleri çok fena Nitekim sahip çıkmaya çalışsada o göz kayıyor! İstemeden şahit olduğum bi çok vaka var..Sadece bakıp sonra dikkatini geri cekmeye calısıyorsa ayrı da ..

affınıza sığınarak öküz gibi her dişiye bakıp duruyorsa; enseye bi şaplak Sende o trenle git derim.. Keza ole cool falan takılmaya gerek yok.. Kasmayın kendınızı.. yada böyle davranıyorsunuz çok banel diyin

Kizlara bakmani ahlaki bi sorun olarak goruyorum, neden bakiyosun? Dersen bu kadar cici bi diyalog olmaz rahatsizligini anlar dikkat eder

Bunu deneyeceğim sanırım tüm cesaretimi toplayıp ya da bende bakıp onun uyarmasını mı beklesem diyorum. Sende bakıyorsun vs diye.

Yok benim ki o kadar değil başkasına iltifat etmez.

Coolluk iletisim sorunlu olmak degil aslinda. Rahatsizliklarini, beklentilerini kaliteli iletisimle beyan eden cooldur. Bizim toplumda agzini acmayan tek noktaya bakan tipler cool bulunuyo ondan bu algi bozuklugu. Dizilerde falan yaratildi o imge

Cool imajı yaratıcam diye içim içimi yesin mi ben neye kızdıysam o an tepkimi koyarım bekleyemem içimde tutamam asla belki de beklemek sabretmek en güzeli ama yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…