Coolluktan çıkarsam çok çirkefe bağlayacağımdan korkuyorum.
Peki arkadaşlar ben bakma dersem bu daha çekici gelir mi ? Yani kısıtlamam yüzünden çoğunlukla ayrı şehirlerdeyiz benim yanımda bakan adam diğer şehirlerde ne yapıyor Allah bilir diye içim içimi yemeye başladı.
Psikolojimin de çok sağlıklı olduğunu söyleyemeyeceğim.
Kizlara bakmani ahlaki bi sorun olarak goruyorum, neden bakiyosun? Dersen bu kadar cici bi diyalog olmaz rahatsizligini anlar dikkat ederEşimi az çok tanıyorum ve inan ben kızlara bakıyorsun dikkat et rahatsız oluyorum dersem özgüvensiz misin ? Ne alaka vs diyip beni dediğime diyeceğime pişman edip aman da sen beni kıskandın mı vs ile konuyu kapatır.
bakma demek yerine çok mu beğendin gibi kinayeli şeyler söylerdim ben olsam. çünkü direk bakma demek kıskanmak gibi, laf sokmak rahatsız olmak gibi geliyor.Peki arkadaşlar ben bakma dersem bu daha çekici gelir mi ? Yani kısıtlamam yüzünden çoğunlukla ayrı şehirlerdeyiz benim yanımda bakan adam diğer şehirlerde ne yapıyor Allah bilir diye içim içimi yemeye başladı.
Psikolojimin de çok sağlıklı olduğunu söyleyemeyeceğim.
yani şimdi sevgilim yok da olduğunda evet farkında oluyor. neden gizli saklı bakayım ki?Sevgilin farkinda mi onun yanindaylen yakisiklilara baktiginin?
güzel ve bakımlı biir kadınım dediniz ya acaba eşiniz sizin güzelliğiniz karşısında eziliyor olmasın ? bunu ben demiyorum araştırmalar diyor , bazı adamlar eşinin güzelliğini kaldıramaz güzel kadınlara bakıp sanki sizi eziyormuş gibi geldi bana .
Bide bence öyle eşin yiyecek gibi baktığını düşünmüyorum kesin yanından veya önünden geçerken bi saniyelik falan bakıyodur gayri ihtiyari sende buna takıyorsundur çünkü çoğu kadın bunu bakmak olarak algılıyor
Kizlara bakmani ahlaki bi sorun olarak goruyorum, neden bakiyosun? Dersen bu kadar cici bi diyalog olmaz rahatsizligini anlar dikkat eder
Benim esim tv de bir program izlerken bi kiz gordugundr meshur olan olmayan guzelmis der bende evet masaalh guzel kiz derim konu gelir gecer... Muhum olan kime baktigi degil kimin yaninda oldugu .. Guzele bakmak sevaptir demisler.. Tabi yolda direk bariz agzinin suyu aka aka bakiyosa o baska.. Ozaman cool cizgimden cikarim.
merdiven diplerinde soteye yatan tipler var yaa bildiğin etekli şortlu elbiseli kız kesiyolar, heralde bu derece değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?