- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Kızlar tekrardan ben bu evlilik mi benim psikolojimi bozdu bilmiyorum ama kendi kendime tükeniyormuşum gibi hissediyorum.
İstediğim ilgiyi sıcaklığı bulamadım ve bunu kendisiyle konuşamayacak kadar gururluyum sanki yakınsam ilgisizlikten sevgisizlikten o güçlü kendine güvenen kadın imajını yıkıp küçülecekmişim gibi geliyor. Bunları konuşma gücünü kendimde bulamıyorum.
Birkaç konu açtım sorunlarım ve takıntılarım hakkında.
Bu sefer başka bir konu ile karşınızdayım. (Uzun oldu giriş kusura bakmayın)
Ben güzel ve bakımlı bir kadınım bunu kendimi övmek için söylemiyorum fakat eşimin gözünün hep dışarda olduğunu farkettim.
Yani mesela güzel bir kız geçiyor önümüzden hiç çekinmeden bakıyor bu da benim gururumu kırıyor. Ben cool kadın modunda olduğum için hiçbirşey demiyorum ama içten içe ne bilim sarılıp uyumak bile istemeyip uzak duruyorum kendisinden kendi sinirimi yok edene kadar ve bunu ona göstermiyorum.
Kendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte.
Siz ne yapıyorsunuz bu bakma konusunda ? Sizce nasıl vazgeçirebilirim ? Acaba diyorum bende mi yapsam rahatsız olup kendi hareketlerinden mi vazgeçse ?
Güel kadına bakmayacak adamın kafası ya cok mesguldur ya da hastadır o anda...Ama bakmanın 2 türlüsü var, biri bakar gecer soyle gozucuyla, normaldir ki biz bile guzel kadın gorunce bakıyoruz veya adam.....Ikincisi de abaza dediğimiz türde her miniliye, ne bilieyim her genckıza, her azıcık güzele önüne gelene öküz gibi bakan tiplerdir....Bunlar zaten sürekli aranana tiplerdir...Sizinkisi hangisi? 2. tipse bence bu adamdan size hayır gelmez, 1. tipse o kadar dert etmeyin, şaka ile karışık rahatsız olduğunuzu ima edin...Düzgün bi adamsa siz yanındayken dikkat edecektir
bir erkek eğer gerçek bir eşse başka kadınlara bakamaz..o yüzden eşiniz kızlara bakıyor mu sorusu kadar saçma bir soru yoktur.Kızlar tekrardan ben bu evlilik mi benim psikolojimi bozdu bilmiyorum ama kendi kendime tükeniyormuşum gibi hissediyorum.
İstediğim ilgiyi sıcaklığı bulamadım ve bunu kendisiyle konuşamayacak kadar gururluyum sanki yakınsam ilgisizlikten sevgisizlikten o güçlü kendine güvenen kadın imajını yıkıp küçülecekmişim gibi geliyor. Bunları konuşma gücünü kendimde bulamıyorum.
Birkaç konu açtım sorunlarım ve takıntılarım hakkında.
Bu sefer başka bir konu ile karşınızdayım. (Uzun oldu giriş kusura bakmayın)
Ben güzel ve bakımlı bir kadınım bunu kendimi övmek için söylemiyorum fakat eşimin gözünün hep dışarda olduğunu farkettim.
Yani mesela güzel bir kız geçiyor önümüzden hiç çekinmeden bakıyor bu da benim gururumu kırıyor. Ben cool kadın modunda olduğum için hiçbirşey demiyorum ama içten içe ne bilim sarılıp uyumak bile istemeyip uzak duruyorum kendisinden kendi sinirimi yok edene kadar ve bunu ona göstermiyorum.
Kendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte.
Siz ne yapıyorsunuz bu bakma konusunda ? Sizce nasıl vazgeçirebilirim ? Acaba diyorum bende mi yapsam rahatsız olup kendi hareketlerinden mi vazgeçse ?
Cnm benim eşim de aynı bir tek farkla benimki güzel çirkin demez bakar
Söyledim tam dedi ama hala aynı hele tatilimizde mutlu olamıyorum artık
Bende karşılığında erkeklere bakiyorum anlasın diye ama gram tepki yok ve bakmalar artarak devam
bir erkek eğer gerçek bir eşse başka kadınlara bakamaz..o yüzden eşiniz kızlara bakıyor mu sorusu kadar saçma bir soru yoktur.
Benim kocam niye kadinlara baksin ya? Gozlerini oyarim. Coolmus. Bunun cool olmakla alakasi yok kendinizi kandirmayin..
Esin niye havalara girsin ki soyleyince, baska kadinlara bakmak iyi bir sey mi? Bence utanmasi lazim bu ahlaki zaafiyeti yuzune vuruldugundaBilmiyorum ki arkadaşlar rahatsız olduğumu söylesem eşim biraz havalara girecek bir tip.
Kendini beğenmişlik ve ego had safhada bende alçaktan uçsun istiyorum o yüzden bir yandan da kıskandığımı göstermek istemiyorum
olayın özü bu iyi günde kötü günde hayat arkadaşı olarak kabul ettiği bir kadına saygısızlık eidyorsa ve bu zaten kronikleşmişse o adam benim gözümde gerçek eş statüsünü kaybediyor..ha başka kızlara baktı diye boşanma çok uç durumlar dışında olmaz ama bir psikoloğa ya da aile terapistine giderek başka kadınlara neden baktığını öğrenir bir sorun varsa yoluna koyabilirsiniz...,Allahım umarım bu uzun cümlenin her şeyi yerli yerindedir.nefes almadan yazmış gibiyim :)))Demek benim ki gerçek bir eş değilmiş, senin düşüncene göre. Doğrudur bende herkesin fikirlerini öğrenmek istiyordum.
Önemli olan yanındaki kadına gösterilen saygı tabi.
Esin niye havalara girsin ki soyleyince, baska kadinlara bakmak iyi bir sey mi? Bence utanmasi lazim bu ahlaki zaafiyeti yuzune vuruldugunda
Birinci tip ama bu bile yanındaki kadına saygısızlık değil midir ? Ki ben yanında kız varken başka kızlara bakan erkekleri kınardım şimdi onlardan biriyle evliyim
Gayet yerli yerinde ve fazlasıyla mantıklıolayın özü bu iyi günde kötü günde hayat arkadaşı olarak kabul ettiği bir kadına saygısızlık eidyorsa ve bu zaten kronikleşmişse o adam benim gözümde gerçek eş statüsünü kaybediyor..ha başka kızlara baktı diye boşanma çok uç durumlar dışında olmaz ama bir psikoloğa ya da aile terapistine giderek başka kadınlara neden baktığını öğrenir bir sorun varsa yoluna koyabilirsiniz...,Allahım umarım bu uzun cümlenin her şeyi yerli yerindedir.nefes almadan yazmış gibiyim :)))
Eşimi az çok tanıyorum ve inan ben kızlara bakıyorsun dikkat et rahatsız oluyorum dersem özgüvensiz misin ? Ne alaka vs diyip beni dediğime diyeceğime pişman edip aman da sen beni kıskandın mı vs ile konuyu kapatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?