Eşiniz kızlara bakıyor mu ?

Cnm benim eşim de aynı bir tek farkla benimki güzel çirkin demez bakar

Söyledim tam dedi ama hala aynı hele tatilimizde mutlu olamıyorum artık

Bende karşılığında erkeklere bakiyorum anlasın diye ama gram tepki yok ve bakmalar artarak devam

Birinci tip ama bu bile yanındaki kadına saygısızlık değil midir ? Ki ben yanında kız varken başka kızlara bakan erkekleri kınardım şimdi onlardan biriyle evliyim

bir erkek eğer gerçek bir eşse başka kadınlara bakamaz..o yüzden eşiniz kızlara bakıyor mu sorusu kadar saçma bir soru yoktur.

Allah yardımcın olsun güleyim mi ağlayım mı bilemedim.

bir erkek eğer gerçek bir eşse başka kadınlara bakamaz..o yüzden eşiniz kızlara bakıyor mu sorusu kadar saçma bir soru yoktur.

Demek benim ki gerçek bir eş değilmiş, senin düşüncene göre. Doğrudur bende herkesin fikirlerini öğrenmek istiyordum.
Önemli olan yanındaki kadına gösterilen saygı tabi.

Güzel kadına ben ondan önce bakarım :)
Ona bak aşkım bak bak derim, o bakmaz. Bilir çünkü bakarsa gözünü oyarım
Şaka bi yana derdin neyse bence eşini direkt al karşına hepsini tek tek say. Adam ne bilsin senin içindeki kadını . Sen hep dışındakini gösteriyormuşsun baksana :/

Esin niye havalara girsin ki soyleyince, baska kadinlara bakmak iyi bir sey mi? Bence utanmasi lazim bu ahlaki zaafiyeti yuzune vuruldugunda

Demek benim ki gerçek bir eş değilmiş, senin düşüncene göre. Doğrudur bende herkesin fikirlerini öğrenmek istiyordum.
Önemli olan yanındaki kadına gösterilen saygı tabi.
olayın özü bu iyi günde kötü günde hayat arkadaşı olarak kabul ettiği bir kadına saygısızlık eidyorsa ve bu zaten kronikleşmişse o adam benim gözümde gerçek eş statüsünü kaybediyor..ha başka kızlara baktı diye boşanma çok uç durumlar dışında olmaz ama bir psikoloğa ya da aile terapistine giderek başka kadınlara neden baktığını öğrenir bir sorun varsa yoluna koyabilirsiniz...,Allahım umarım bu uzun cümlenin her şeyi yerli yerindedir.nefes almadan yazmış gibiyim :)))

Esin niye havalara girsin ki soyleyince, baska kadinlara bakmak iyi bir sey mi? Bence utanmasi lazim bu ahlaki zaafiyeti yuzune vuruldugunda

Eşimi az çok tanıyorum ve inan ben kızlara bakıyorsun dikkat et rahatsız oluyorum dersem özgüvensiz misin ? Ne alaka vs diyip beni dediğime diyeceğime pişman edip aman da sen beni kıskandın mı vs ile konuyu kapatır.

Birinci tip ama bu bile yanındaki kadına saygısızlık değil midir ? Ki ben yanında kız varken başka kızlara bakan erkekleri kınardım şimdi onlardan biriyle evliyim

dediğim gibi eğer uyarırsanız kibarca, ondan sonraki davranısına bakın....siz hicbisey demiyorsunuz ve adam sizin rahatsız oldugunuzdan bile haberdar degil ki belki de farketmediginiz dusunuyor belki kendi bile farkında degil bu kadar sık baktıgının....bi deneyin uyarmayı once....bazı erkekler cok duyarlıdır bunu kendisi dusunup caktırmadan bakar bakacaksa da kadına hissettirmez yanındaki...sizinki dusunemiyor

Gayet yerli yerinde ve fazlasıyla mantıklı

eşimin göz göre göre kadınları süzdüğünü görsem ben de rahatsız olurum. hiç uyardın mı bakmaya doyamadın gibi eğer uyarmana rağmen anlamıyorsa aynısını sen de yaparak rahatsızlığını ona da yaşatabilirsin.

özgüvensiz değilim ama yanındaki kadına saygın olsun deyip baska hicbisey demeyin ve sonucu gorun....

Ozir dilerim ama biz kadinlar bile bazen donup bakiyoruz he bu demek degilki kisknmayslim acikacik al karsina konus bakma de gurur meselesi degil bu bence bosa gurur yapiyorsun

Peki arkadaşlar ben bakma dersem bu daha çekici gelir mi ? Yani kısıtlamam yüzünden çoğunlukla ayrı şehirlerdeyiz benim yanımda bakan adam diğer şehirlerde ne yapıyor Allah bilir diye içim içimi yemeye başladı.
Psikolojimin de çok sağlıklı olduğunu söyleyemeyeceğim.

Helal valla nasıl dayanıyorsunuz ?
Baktığını görünce ben olsam elimdeki çantayı ensesinden doğru bi koyarım yere yapışır. Siz ses çıkarmadıkça bunun yanlış bir şey olduğunu anlamayacaktır.

eşinizin niyetine bağlı bence. bende güzel kadın, yakışıklı erkek görünce bakarım

Ben ilgisiz ve sevgisiz kaldığımı hissetsem bunu eşimle konuşurum hiçte küçüleceğimi düşünmem eşim benim o yaa diğer yarım onun gözündemi küçüleceğim yemişim coool kadınlığı:))))) cool kadın olmak adına mutsuzluğu seçemem.Ve eşimin herhangi bir kadına göz ucuyla baktığına 13 yıllık evliliğimde şahit olmadım ben yanında değilkende bakacağına ihtimal vermiyorum inşallah bakmıyordur yoksa sizin gibi içime atmam dünyayı yıkarım başına bilir oda bunu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…