Eşiniz kızlara bakıyor mu ?

Su bahsettigin tipin aynisidir kocam demek tek gorunce kocama boyle bakmis olacaksin ve ayaginda da topuklu bacaginda mini etek olacak sonra biz ahlak bekcisi olacagiz oyle mi ne guzel de ele vermis kendini bu tipin bir adi sifati vardir onu da soyleyemem burda ban yemek istemiyorum kendini ele verdigin icin sag ol o yuzden karsiyiz iste anladin giysiyi sadece oylesine giyen icin degil fikri de bozuk olanla birlesince ortaya bir sey cikiyor allah girsat vermesin insallah

Hangi cocuklar gece gece fikrimi bozdu bu kk yav tobe bismillah
Ay ortam yumusasin didim ama sanki daha fena karışacak
Kocacim sadece bizzat ondan olma benden doğma iki kizimiza bakıyor büyütüyor baabında...
ay sı...tım batirdim espiriyi aciklaya aciklaya. ..
herkese iyi geceleeeerrr madem

Yav benim aklima da ikiz kizlar geldiydi zaten ciks ciks bak hele sizin fikriz bozuk anam

valla bi kadın kalkıp benim(ya da herhangi bir hemcinsimin) kıyafetimi tenkit etme hakkını kendinde buluyorken, benim bu tenkidin sebebini sorgulamama mı takıldınız? siz neden böyle bir vazife edindiniz kendinize?

Ne sacmasapan itici yorumlar. Once saygılı konuşmayı öğrenin. Konuyu nerelere çektiniz.

Şimdi güzelliğin cinsiyeti yok, güzele ben de bakarım. Güzel kadına da bakarım, güzel erkeğe de. Ben bakıyorsam erkeklerin de bakması normal aslında.

Eh biraz anlamışım yine
Şimdi tam anladim
Uykulu olunca işte sorun yok

Erkektir bakar , her erkek bakar, ben bile bakıyorum erkek hayli hayli bakar " cümlelerinden sıkılmadınız mı ?
Bir kadının hem cinsine bakmasıyla erkeğin bakması bir mi Allah aşkına ? Niye aynı kulvarlarda değerlendirmiyorsunuz ? :

" Ben bile yakışıklı erkek görünce bakıyorum, erkekte bakabilir karşı cinse " dense bir nevi anlarım.

Ha birde " Beraberce o güzel kadına bakıp ne güzelmiş diyoruz , hatta eşime gösteriyorum" deyip kendini çok ozguvenli sanan hatunlar durum aslında oyle sandığınız gibi değil farkında değilsiniz ? Medenice mi görüyorsunuz, öyleyse yakışıklı bir erkek gördüğünüzde eşinizle aynı muhabbeti yapın bakalım ne oluyor ?

Herkese yorumlar için teşekkürler, tek tek okudum ben yokken baya yazılmış.
Bu akşam dışarı çıkacağız sabah kuaföre gittim, güzelce giyinecem ve bugün kızlara bakarsa
Neye bakıyorsun ? Yanındakine biraz saygın olsun diyeceğim, yok bakmadım bilmem ne fln derse ya da bana özgüvensiz misin vs diyip üstte çıkmaya çalışırsa benim güvenim yerinde de senin yaptığın hareket çok kıroca ve saygısızca diyip kavga çıkarmayı düşünüyorum.
Ne olacaksa olsun tüm ömür içime atamam bir de dediğiniz gibi bu kendime öz saygımı yitirmeme neden oluyor.

Burnumdan getirir, suçsuzken suçlu olurum. Kendi hatasını görmez yani benimki.
Allah yaratmış bakıyorum dersin güzel kızlarada bakıyorum ben yoksa sen hiç bakmıyo musun falan dersin..

valla ben kendi adıma güzel vücutda hayranım instagramda falan hep kaslı kaslı adamları likelarım. bizimde bi göz zevkimiz var ayol ne o öyle göbekli yağ tulumu adamlara bak bak nereye kadar.biz nasıl ki zayıflamaya mecburuz fit görünmeye mecburuz onlarda mecbur kalsınlar..

bi keresinde meşhur bi manken var ya hani nick bateman diye, onun fotosunu twittıra atıp geliyor gönlümün efendisi yazdım manitamla üç gün kavga ettik. olsun ama vazgeçmedim onlar güzel kızlara bakabiliyosa bizimde göz zevkimiz var güzel adamlara elbet bakacağız

Nick bateman gibi adamlar ayrı kategoride aslında haklısın şöyle ki full bakımlı ve fit olmakla uğraşırken karşımda ağda olmaya üşenen göbekli bir adam var. Ve ben onun bu halini yadırgamıyor onu olduğu gibi seviyorum yeter ki beni beğensin diye uğraşırken onun yaptığı saygısızlığa göz yumuyorum.
Oysa hayat böyle değil erkeklerde çekmeli ama işte uygulama zor

Beklentileri soylemenin neresi kendini kucultmek anlamadim..

Sizi deniyorda olabilir, ne tepki vereceksiniz diye..cool kadin imajiniz bozulmasin diye esinize kendini degersiz bile hissettiriyor olabilirsiniz, nasilmi..ben citir delikanlilara goz atsam esim hic tepki vermese, cok agirima empati de yarar var..

Bu msjinizi okumamistim..aynen dediginix gibi bencede..niye atasiniz icinize..

Guzele bende bakiyorum oda reflex olarak bakar kotu niyetli olucagni sanmiyorum

erkekler hep bakar bayanlarda yeri geldi mi kendi cinslerine bakıyor.. tabikii bu doğru bişey mi hayırr.. onaylamıyorum katiyenn... fakat eşinize bunu göstermelisiniz birşey demesenizde gözünüzle kaşınızla onu uyarmalısınız.. bakmakla gözü dışarda olmazz.. bunu siz engelleyeceksiniz.. madem söyleyemiyorsunuzz.. belli edeceksiniz.. herkes biraz kıskanılmak ister..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…