- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Hangi cocuklar gece gece fikrimi bozdu bu kk yav tobe bismillah
biseksüel hatta lezbiyen olmayasınız? çünkü nedense dikkat çekicilikten bahsederken mini etekli kadınlardan bahsetmişsiniz ama şöyle şortundan biçimli poposu ya da dar tişörtünden geniş omuzları ve kasları belli olan erkeklerden bahsetmemişsiniz?
Ay ortam yumusasin didim ama sanki daha fena karışacakHangi cocuklar gece gece fikrimi bozdu bu kk yav tobe bismillah
Ay ortam yumusasin didim ama sanki daha fena karışacak
Kocacim sadece bizzat ondan olma benden doğma iki kizimiza bakıyor büyütüyor baabında...
ay sı...tım batirdim espiriyi aciklaya aciklaya. ..
herkese iyi geceleeeerrr madem
biseksüel hatta lezbiyen olmayasınız? çünkü nedense dikkat çekicilikten bahsederken mini etekli kadınlardan bahsetmişsiniz ama şöyle şortundan biçimli poposu ya da dar tişörtünden geniş omuzları ve kasları belli olan erkeklerden bahsetmemişsiniz?
gözü erkeğe değil de kadına takılan birini görünce doğal olarak lezbiyen olup olmadığını sorgulamam gerekiyor.
ha yok beğeniyle değil de tenkitle bakıyorsanız iğrençlik orada başlıyor zaten. "bunları nası giyebiliyolar" diye bakıyomuş, bak bak şu semtimizin ataerkil ahlak zabıtası hanımefendisine =)
bitmedi gitti bu kadın düşmanlığınız. bide pis zihniyetiniz yüzünüze vurulunca "saçmalamışsın" diye zırlamanız da ayrı bi çeşit komedi =)
valla bi kadın kalkıp benim(ya da herhangi bir hemcinsimin) kıyafetimi tenkit etme hakkını kendinde buluyorken, benim bu tenkidin sebebini sorgulamama mı takıldınız? siz neden böyle bir vazife edindiniz kendinize?
Ay ortam yumusasin didim ama sanki daha fena karışacak
Kocacim sadece bizzat ondan olma benden doğma iki kizimiza bakıyor büyütüyor baabında...
ay sı...tım batirdim espiriyi aciklaya aciklaya. ..
herkese iyi geceleeeerrr madem
sizde kaslı kaslı adamlara bakın. yüce rabbim neler yaratıyo yaaa diyin
Allah yaratmış bakıyorum dersin güzel kızlarada bakıyorum ben yoksa sen hiç bakmıyo musun falan dersin..Burnumdan getirir, suçsuzken suçlu olurum. Kendi hatasını görmez yani benimki.
Allah yaratmış bakıyorum dersin güzel kızlarada bakıyorum ben yoksa sen hiç bakmıyo musun falan dersin..
valla ben kendi adıma güzel vücutda hayranım instagramda falan hep kaslı kaslı adamları likelarım. bizimde bi göz zevkimiz var ayol ne o öyle göbekli yağ tulumu adamlara bak bak nereye kadar.biz nasıl ki zayıflamaya mecburuz fit görünmeye mecburuz onlarda mecbur kalsınlar..
bi keresinde meşhur bi manken var ya hani nick bateman diye, onun fotosunu twittıra atıp geliyor gönlümün efendisi yazdım manitamla üç gün kavga ettik. olsun ama vazgeçmedim onlar güzel kızlara bakabiliyosa bizimde göz zevkimiz var güzel adamlara elbet bakacağız
Bu msjinizi okumamistim..aynen dediginix gibi bencede..niye atasiniz icinize..Herkese yorumlar için teşekkürler, tek tek okudum ben yokken baya yazılmış.
Bu akşam dışarı çıkacağız sabah kuaföre gittim, güzelce giyinecem ve bugün kızlara bakarsa
Neye bakıyorsun ? Yanındakine biraz saygın olsun diyeceğim, yok bakmadım bilmem ne fln derse ya da bana özgüvensiz misin vs diyip üstte çıkmaya çalışırsa benim güvenim yerinde de senin yaptığın hareket çok kıroca ve saygısızca diyip kavga çıkarmayı düşünüyorum.
Ne olacaksa olsun tüm ömür içime atamam bir de dediğiniz gibi bu kendime öz saygımı yitirmeme neden oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?