bence erkekler güzelden ziyade açık daha dikkat çekici giyinenlere bakıyorlar.
mini etek topuklu ayakkabı giyen kadınlara bir çok erkeğin gözü kayıyor. ben bile bakıyorum mesela dikkat çekici giyinenlere. adı üstünde zaten dikkat çekici insanın dikkatini çekiyor. ama bakmak var bakmak var. gözucuyla bakıp geçiyorsa neyse ama bakıp süzüyorsa fena.
biseksüel hatta lezbiyen olmayasınız? çünkü nedense dikkat çekicilikten bahsederken mini etekli kadınlardan bahsetmişsiniz ama şöyle şortundan biçimli poposu ya da dar tişörtünden geniş omuzları ve kasları belli olan erkeklerden bahsetmemişsiniz?
Aynen yani şok oluyorum. Karşılıklı "fıstık gibi kız" diye konuşan karı kocalar bile var. Valla bize ters
gözü erkeğe değil de kadına takılan birini görünce doğal olarak lezbiyen olup olmadığını sorgulamam gerekiyor.ne alaka ya ne kadar saçmalamışsınız? 25 yaşındayım ne olduğumu biliyorum. beğeniyle bakmıyorum bunları nasıl giyebiliyorlar diye bakıyorum. beğeniyle baksam dediğiniz gibi olurdu.
gözü erkeğe değil de kadına takılan birini görünce doğal olarak lezbiyen olup olmadığını sorgulamam gerekiyor.
ha yok beğeniyle değil de tenkitle bakıyorsanız iğrençlik orada başlıyor zaten. "bunları nası giyebiliyolar" diye bakıyomuş, bak bak hanımefendiye =)
Neden boyle bir vazife edindiniz ki kendinize?gözü erkeğe değil de kadına takılan birini görünce doğal olarak lezbiyen olup olmadığını sorgulamam gerekiyor.
Kızlar tekrardan ben bu evlilik mi benim psikolojimi bozdu bilmiyorum ama kendi kendime tükeniyormuşum gibi hissediyorum.
İstediğim ilgiyi sıcaklığı bulamadım ve bunu kendisiyle konuşamayacak kadar gururluyum sanki yakınsam ilgisizlikten sevgisizlikten o güçlü kendine güvenen kadın imajını yıkıp küçülecekmişim gibi geliyor. Bunları konuşma gücünü kendimde bulamıyorum.
Birkaç konu açtım sorunlarım ve takıntılarım hakkında.
Bu sefer başka bir konu ile karşınızdayım. (Uzun oldu giriş kusura bakmayın)
Ben güzel ve bakımlı bir kadınım bunu kendimi övmek için söylemiyorum fakat eşimin gözünün hep dışarda olduğunu farkettim.
Yani mesela güzel bir kız geçiyor önümüzden hiç çekinmeden bakıyor bu da benim gururumu kırıyor. Ben cool kadın modunda olduğum için hiçbirşey demiyorum ama içten içe ne bilim sarılıp uyumak bile istemeyip uzak duruyorum kendisinden kendi sinirimi yok edene kadar ve bunu ona göstermiyorum.
Kendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte.
Siz ne yapıyorsunuz bu bakma konusunda ? Sizce nasıl vazgeçirebilirim ? Acaba diyorum bende mi yapsam rahatsız olup kendi hareketlerinden mi vazgeçse ?
Valla benimki bakıyo...hem de ikisine birden bakiyo...
sıkıyosa bakmasın,yaparken söz verdi
gözü erkeğe değil de kadına takılan birini görünce doğal olarak lezbiyen olup olmadığını sorgulamam gerekiyor.
ha yok beğeniyle değil de tenkitle bakıyorsanız iğrençlik orada başlıyor zaten. "bunları nası giyebiliyolar" diye bakıyomuş, bak bak şu semtimizin ataerkil ahlak zabıtası hanımefendisine =)
bitmedi gitti bu kadın düşmanlığınız. bide pis zihniyetiniz yüzünüze vurulunca "saçmalamışsın" diye zırlamanız da ayrı bi çeşit komedi =)
Neden boyle bir vazife edindiniz ki kendinize?
biseksüel hatta lezbiyen olmayasınız? çünkü nedense dikkat çekicilikten bahsederken mini etekli kadınlardan bahsetmişsiniz ama şöyle şortundan biçimli poposu ya da dar tişörtünden geniş omuzları ve kasları belli olan erkeklerden bahsetmemişsiniz?
ha yok beğeniyle değil de tenkitle bakıyorsanız iğrençlik orada başlıyor zaten. "bunları nası giyebiliyolar" diye bakıyomuş, bak bak şu semtimizin ataerkil ahlak zabıtası hanımefendisine =)
bitmedi gitti bu kadın düşmanlığınız. bide pis zihniyetiniz yüzünüze vurulunca "saçmalamışsın" diye zırlamanız da ayrı bi çeşit komedi =)
Tenkit amacli oldugunu sanmiyorum. Oyle demek istememis hanimefendi. Siz cok yanlis anlamissiniz. Bir kadin baska bir kadina bakiyorsa, lezbiyen midir? Bu mu sorgulanir? Herkes bakar. Butun kadinlar birbirlerine bakar. Bu kimsenin inkar edemeyecegi bir gercek. Cok fevri ve ters cevaplar vermissiniz hanimefendiye. Bence agir olmus.valla bi kadın kalkıp benim(ya da herhangi bir hemcinsimin) kıyafetimi tenkit etme hakkını kendinde buluyorken, benim bu tenkidin sebebini sorgulamama mı takıldınız? siz neden böyle bir vazife edindiniz kendinize?
ahlak zabıtası ve pis zihniyet yazını yeni gördüm. vallahi şok oldum. ben modern bir insanım. insanları yargılamam. yeri gelir etek elbise ben de giyerim ama metrobüste atıyorum topuklu mini etek giyen biri görsem nasıl giymiş derim. bu kınama değil. benim topuklu giyince ayağım ağrıyor. eh ülkemizde en ufak açıklığa bakan erkekler dolu. nasıl rahat edip giyiyor diyorum. gerçekten şok oldum. günahımı alıp önyargılı davranışlarınızdan dolayı anlıyorum ki tartışma çıkarmak istiyorsunuz. ama uzatmıcam.
Tenkit amacli oldugunu sanmiyorum. Oyle demek istememis hanimefendi. Siz cok yanlis anlamissiniz. Bir kadin baska bir kadina bakiyorsa, lezbiyen midir? Bu mu sorgulanir? Herkes bakar. Butun kadinlar birbirlerine bakar. Bu kimsenin inkar edemeyecegi bir gercek. Cok fevri ve ters cevaplar vermissiniz hanimefendiye. Bence agir olmus.
Bizim çocuklara bakiyo yavAnlayamadim yaa jeton düşmediikisine birden mi? Neye soz verdi :)
Bizim çocuklara bakiyo yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?