Eşiniz kızlara bakıyor mu ?

bence erkekler güzelden ziyade açık daha dikkat çekici giyinenlere bakıyorlar.

mini etek topuklu ayakkabı giyen kadınlara bir çok erkeğin gözü kayıyor. ben bile bakıyorum mesela dikkat çekici giyinenlere. adı üstünde zaten dikkat çekici insanın dikkatini çekiyor. ama bakmak var bakmak var. gözucuyla bakıp geçiyorsa neyse ama bakıp süzüyorsa fena.

biseksüel hatta lezbiyen olmayasınız? çünkü nedense dikkat çekicilikten bahsederken mini etekli kadınlardan bahsetmişsiniz ama şöyle şortundan biçimli poposu ya da dar tişörtünden geniş omuzları ve kasları belli olan erkeklerden bahsetmemişsiniz?

ne alaka ya ne kadar saçmalamışsınız? 25 yaşındayım ne olduğumu biliyorum. beğeniyle bakmıyorum bunları nasıl giyebiliyorlar diye bakıyorum. beğeniyle baksam dediğiniz gibi olurdu.

ne alaka ya ne kadar saçmalamışsınız? 25 yaşındayım ne olduğumu biliyorum. beğeniyle bakmıyorum bunları nasıl giyebiliyorlar diye bakıyorum. beğeniyle baksam dediğiniz gibi olurdu.
gözü erkeğe değil de kadına takılan birini görünce doğal olarak lezbiyen olup olmadığını sorgulamam gerekiyor.
ha yok beğeniyle değil de tenkitle bakıyorsanız iğrençlik orada başlıyor zaten. "bunları nası giyebiliyolar" diye bakıyomuş, bak bak şu semtimizin ataerkil ahlak zabıtası hanımefendisine =)
bitmedi gitti bu kadın düşmanlığınız. bide pis zihniyetiniz yüzünüze vurulunca "saçmalamışsın" diye zırlamanız da ayrı bi çeşit komedi =)

Valla benimki bakıyo...hem de ikisine birden bakiyo...
sıkıyosa bakmasın,yaparken söz verdi

sizi kibledim inşallah banlanırsınız. tenkit amaçlı bakmıyorum. cesaret olarak görüyorum. büyük şehirlerde metroda otobüste sıkışık metrobüslerde nasıl giyiyorlar diye. erkeklere bakmıyorum da demedim. güzel şık alımlı giyinen kadınlar herkesin dikkatini çeker. dikkatimi çekiyorlar dedim. çekici buluyorum demedim.

Cool kadin imaji nedir ya anlamadim ben simdi bakim kultur bilgi kariyer diploma ise artik cogumuz yeni nesil olarak oyleyiz fakat bu demek degil ki kadinliga dair evrenselleri terkettik,
Fakat eger magazinvari kiminle yatarsa kime bakarsa baksin tarzinda biseyse o cool deil baska bisey olur benm icin, bence durumu paylas yoksa kendine zarar vereceksin

Bravo bu kadar hakaret edip ustune siz diye nezaket sergileme biciminde muthis bir tezat uslup belgesi almaya hak kazandiniz tebrikler nolursa olsun bu nasil bi cevap dusuncesi zit sana diye yahu ayip olmus

Neden boyle bir vazife edindiniz ki kendinize?

valla bi kadın kalkıp benim(ya da herhangi bir hemcinsimin) kıyafetimi tenkit etme hakkını kendinde buluyorken, benim bu tenkidin sebebini sorgulamama mı takıldınız? siz neden böyle bir vazife edindiniz kendinize?

Eşiniz belki sizin tarafından kiskanilmak istiyordur

Bu erkekler senin dikkatini mi cekiyor

ahlak zabıtası ve pis zihniyet yazını yeni gördüm. vallahi şok oldum. ben modern bir insanım. insanları yargılamam. yeri gelir etek elbise ben de giyerim ama metrobüste atıyorum topuklu mini etek giyen biri görsem nasıl giymiş derim. bu kınama değil. benim topuklu giyince ayağım ağrıyor. eh ülkemizde en ufak açıklığa bakan erkekler dolu. nasıl rahat edip giyiyor diyorum. gerçekten şok oldum. günahımı alıp önyargılı davranışlarınızdan dolayı anlıyorum ki tartışma çıkarmak istiyorsunuz. ama uzatmıcam.

valla bi kadın kalkıp benim(ya da herhangi bir hemcinsimin) kıyafetimi tenkit etme hakkını kendinde buluyorken, benim bu tenkidin sebebini sorgulamama mı takıldınız? siz neden böyle bir vazife edindiniz kendinize?
Tenkit amacli oldugunu sanmiyorum. Oyle demek istememis hanimefendi. Siz cok yanlis anlamissiniz. Bir kadin baska bir kadina bakiyorsa, lezbiyen midir? Bu mu sorgulanir? Herkes bakar. Butun kadinlar birbirlerine bakar. Bu kimsenin inkar edemeyecegi bir gercek. Cok fevri ve ters cevaplar vermissiniz hanimefendiye. Bence agir olmus.

Vallahi guzelim bravo sana o kadar cool kadincagiz sana bi ton hakaret sen yine hanimefendiligini bozmamissin tebrikler coollugu iyi gostermissin optum seni

Cok dogru yazmissin arkadasim ve dahi eklemek isterim ki cumhuriyet gaztesinin eki var cuma gunleri bilim ve teknik eki onda bir arastirma vermislerdi dunya genelinde kadinlar daha cok kendi cinslerine bakiyorlar ve bu cinse karsi giyinip sokaga cikiyorlar kadinsal bi ben daha guzelim ibaresiymis bu durumda bilim adamlari cool arkadasla birlesince su cikiyor hepimiz leziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…