Eşiniz klasik mi giyinir spor mu?

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
246
363
Diğer
kızlar benim eşim işinden dolayı klasik giyinir ama hafta sonlarıda ben zorla spor giydiriyorum hatta sevgililer gününde converse almayı düşünüyorum ona.

peki sizin eşleriniz nasıl giyinir.kaydirigubbakcemile

valla evli degilim ama sevgilim spor giyinir 2 yıldır brilikteyiz ve birlikte çok günümüz geçti neredeyse hergün; sadece 2 kez gömlek gördüm üzerinde bi arkadaşımızın düğününde birde benim dogum günümde.. ama ona böylesi daha çok yakışıyor spor daha ii bence..

aşkımm spor gıyınırdı ama ıse gırdı gırelı hep klasık gıyınıyor :)

genelde spor giyinir aradada yerine göre kalsik giydiririm :))) o pek sevmez benim zorumla :)

tabikiii spor klasik giyiniyo olsaydı sanırım benim eşim olmazdı :delphin:

benimde eşim hep spor giyinir ama arada ben klasik giyinmesinide istiyorum.ben istediğim zamanlar arada bir klasik giyinir

eşim memur olduğundan hep takım giyinir...:)

benim eşimde memur üni hastanesinde hemde doktora yapıyo hastaneye gitmediği okula gittiği günler spor giydiririm bende klasik giyinmem hep spor converse kot pantolan eşofman kulaanan birisiyim onunda bana uygun olmasını istiyorum ama hayatında converse tarzı bişey giymemiş ben bayılırım nıke adidas mavi jens tarzı kıyafetlere o yüzden ona bu tarz eşeyler alıcam allahtan benim zevkime güveniyo ve kabullaniyo nişanlıyken giyimini hiç sevmezdim ama şimdi herkez şaşırıyor onun tarzını değiştirdiğini görünce eee küçük yerde büyümüş naparsın.:lepi:

Benım esım meslegı geregı klasık gıyınır...Onun dısında sportıf takılır:* Şahsen sporu tercih ederim..

benim eşimde hafta içi işi gereği takım giyer ama pek sevmez klasiği, onun için çeketlerini pantalonuyla takım almaz ,renkleri farklı ama uyumlu çeket kullanır,gömlek renklerini hiç sormayın........tüm renkler pembe,mor,turuncu,lila...............

erkekte mor ve turuncu gömlek rengini sevmiyorum o yüzden genelde açık tonlar ve en az 15 tane beyaz gömleği vardır benimkinide

benim nişanlım da çoğunlukla spor giyinir ama klasiği de çok yakıştırır kendine:nazar:...nişanda öyle takımla görünce valla bi daha aşık olmuştum:asigim:

benım sevgılım spor gıyınınce ben daha cok sevıyorum spor gıyın askım dıyorum

klasıkde de ceket gıyınce guzel oluyor ceketsızken cok manalı görunmuyor gozume spor daha ıyı her zaman

Spor giyinir kazak, kot, converse
bayilirim giyimine
yakisiyor da çok

klasik...kumas pantolon, gomlek, ayakkabi, ozel yemege çiktigimizda, dugun, vs...yoksa asla giymez

eşim işi gereği takım giyiniyo allah için çokta yakışıyo ama son zamanlarda spor tarzını bayağı abarttı sweet filan giyiniyo ay sporada yazıldı yaza kaslı olarak badilerde giyinir kocişim.

sevgilim spor giyinmeyi seviyor ama işi gereği spor giyiyor denemez

ama ben klasik giyen erkek seviyorum yaaa :asigim:

benim işim engel değil o yüzden çok sporda giyiniyorum klasikte, ama sevgilim üstümde ne zaman sportif bişeyler görse aşkım çok güzel olmuşsun der :)

Back
X