Eşiniz klasik mi giyinir spor mu?

sevgilim ikisinin ortası valla:D gömlek giyer genelde ko pantol spor ayakkabı bazen klask ayakkabı bazen daha spor vsvs ama gömlek çok giyer üstüne.

spor giyindiğinde klasik merak etmiştim. ama artık genelde hep klasi giyindiğinden spor kıyafetli halini özlüyorum. ama bence en güzeli kot pantolon, gömlek ve spor ayakkabısı.

spor giyinir genelde hatta ben takım elbiseli halini sadece bi kez gördüm.. isterdim ama azda klasik giyinsin gerçi iki türlüde yakışıo ama klasik halini sadece bi kere gördüğümden heralde istiorum..:kahve:

casual..........................................

benim sevgilimde işe gidince takım giyer muttlka ve biz buluscaksak işten sonra hemen eve gider üstünü değiştirir spor giyer gelir yanıma:):) kesinlikle spor giyer hep..sadece birkere gömlek giydini gördüm oda biyere gidiyorduk eğlenmeye ben thstıne bişey döktü kazayla gömlek giymişti oda cok komik olmustu:):)

minik sevgilim spor klasik giyinir..
genelde gömlek giyer, altına kot veya kanvas bi pant.. altına da klasik olmayan ama spor da olmayan çok güzel ayakkabılar seçer (ayakkabı zevkine hayranım).. gömlekleri de renkli renklidir, genelde erkekler fıstık yeşili, lila, pembe filan giymez ya; benimki hepsini kullanır vallahi.. yazın yanyana pek renkli olurus :)
işte ise mavi üniforma ile beyaz önlük giyiyo; başka bişeyle görmem imkansız..

Eşim spor giyinir bende öyle.. Çok seviyoruz öyle giyinmeyi.. Sadece kendi düğünümüzde ve yakınlarımızın düğünü olduğunda takım giydi onun haricinde bende istemem giymesini öyle klasik eşimde sevmez zaten.

dugun davet..özel gunlerde kklasık...
ama diğer gunler işe gitmedigi zamanlar spor.. hatta yazın sortla gezer ,esofman bile gıydıremem..

normalde spor daha ağırlıkta ona kalsa düğün derneğe giderkende spor giyinecek ama benim zorumla takım giyer.........

tamamen spor giyiniyor iş hariç.ama sinir oluyorum ben hafta sonu çok süslü olurken o yanımda daha daha spor duruyor

her gün takım elbise kıravat dolaşır.hiç spor elbise giymez dolabında bir tane kot pantolonu var onuda giydigini hiç görmedim.piknige bile takımla giderkaydirigubbakcemile3

Ben klasik severim erkekteee
Hemde çooookkk:icecream:

Siyah pantol beyaz çorap ve yumurta topuk ayakkabı bayılırım:roflol::roflol::roflol:

Back
X