EŞİNİZ KÜFRETSE

O apartmandan taşının.Aslında toptan adamı terk etseniz hepsinden kurtulursunuz da o zor olduğu için evden taşının.Ahlaksız kadın nerden duymuş da oğlunu doldurmuş?Velev ki anlattınız ona ne.Bu kayınvalide tayfası her şeye maydonoz olmayı kendilerine görev addetmişler.Benimki iyi güya , izin versen o da aynısı olur.Eşimden korkuyor da ses edemiyor.Eşinde iş yok senin.Bence kocana haddini bildir.

Eşine öyle bisey yapmadığını ispat et sonra da o sümsüğe de ki ben öyle bisey yapmis olsam bile baban iyiligimizi düsünse arayip da sana beni sikayet edip doldurana kadar gelir bana sorardi de

Bu küfür ve hakaret olaylarında karşı tarafa iyi bir ders vermezseniz devamı geliyor. Arsızlasıp her kavga da söyler hale geliyorlar. Çok pişman edip, çok süründürün. Size böyle kelimeler kullanmaya bir daha cesaret edemesin.

Diğer konuda da zaten haksız. Hem dolduruşa gelmiş, hem inanmamış hem de küfürlü konuşmuş. Siz haklısınız kendinizi ezdirmeyin.

Benim ananemle teyzem (bosanmis anne evine gelmisti) ust katta alt kattada dayimla yengem oturuyordu. Ben cocuktum daha ananeme gittigimde bazen yer bardak koyup alt katta ne konusuyorlar diye dinliyorlardi. Acaba kardesiniz size geldi sizde gayriihtiyari kardestir dertlestiginiz bir anda bunlar sizi dinlemis olmasin. Esinizede iyi cevap vermisiniz ve o kufurleride yedirin lutfen. Nefret ediyorum boyle evlenmi ama ana baba sozundrn cikamayanlardan.

Burada açılan kaynana konularına genelde "abartma yahu, yalan söyleyip iftira mı atıyorlar" derim. Zira tahammül edilmemesi gereken en büyük mevzu budur benim için. Rahatlıkla iftira atabilen insandan her şey beklenir. Tehlikelidir. Dolayısıyla böyle insanların yanında, çevresinde olmamak gerekir.

Sizi gazlamak istemem ama ben o apartmanı inletmiştim muhtemelen. Eşim de arkamda durmuyor ise çeker giderdim. Kendimi yerinize koyduğumda yapacağım şey, eşimi de alıp evlerine gidip "he buyur yüzüme anlat ne yapmışım anlat kanıtla hadi bakalım" deyip ardından eşime buyur iftiracı ailenin hayrını gör deyip çekip gitmek olurdu.

Demek ki yarın öbürgün namusunuza iftira atsalar eşiniz inanacak. Rezillik.

Bence siz mutlu ve huzurlu olduğunuzu zannetmişsiniz.
Gerçekten mutlu ve uyumlu bir çift olsaydınız eşiniz,anlamadan-dinlemeden,ailesinin ağzına bakarak size ağza alınmayacak küfürler etmezdi.
Yerinizde olsam kolay kolay affetmezdim.
Ailesiyle de görüşmezdim.

Siz demişsiniz gibisine birilerş kulaklarına su kaçırmış galiba.

Yada herkese sosyal onlara antisostal oluşynyzu hazmedemiyorlar kendi çarıları altında.senaryoyu yazıp oynanaya başlamışlar.belki de boş atıp dolu tutturmaya çalışıyorlardır.

Karısına hayat küfür edebilen adamdan hayır gelmez.

Genelde anne baba suçlanmış ama burda suç eşte. 4 duvarında sevip saydığın eşin olan biri ile huzurunu bir lafla bozuyorsa o huzur gerçek huzur degildir zaten

Esının sana ınanmaması ve uzerıne s.... Gıt demesı baya agır olmus benım esım bana dese ben gıderdım o lafın ustune yoksa bu duruma devam edecektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…