EŞİNİZ KÜFRETSE

selinka

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
203
240
303
Uşak
merhaba kızlar
ben kv altüst aynı apartmandayız.bazı nednlerden ben konuşmuyorum sorarlarsa cvp veriyorum sadece..neyse bi konuda ben konuşmadığım halde kp eşimi arayıp bağırmış evin sırrını başkalarına anlatıyo diye.eşimde beni aradı böyle bişey var mı dedi ben de kesinlikle hayır dedim ben kimseyi görmüyorum işten eve evden işe ama bana ağza alınmayacak küfürler etti s..git dedi kalbim çok kırıldı yapmadığım bişeyi yaptı diye suçladılar.eşimle konuşmuyorum çünkü beni bilmesi gerekiyor kaç senedir... çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum

Hasta sanırım kp hep böyle sizin hakkınızda laf mi uydurcak
Yani eğer bu onun zaten huyuysa esinizin az çok biliyor olmasi lazim
Birde agiza alınmayacak küfürler ediyo çok sinir bozucu Allah yardım etsin

Bilmiyorum inanın ne güzel mutluluğumuz vardı huzurumuz vardı şimdi kaç gündür evde iki yabancı sıkıldım..bana kardeşine gitmeyeceksin o da buraya gelmeyecek dedi ben de haddini bil ona sen karışamazsın dedim ve kardeşimin olan bitenden zerre haberi yok neden bahsediyosun diyo.. sessiz olunca hiçbirşeylerine karışmayınca böyle oluyo demek ki ağzımı açıpta çene yapmıyorum ya efendi gibi işten eve geliyorum evimle ilgileniyorum gelenim gidenim eksik olmaz arkadaşlar akrabalar ona mı bozuldular acaba da böyle şeyler uyduruyolar ben anlamadım ama allaha havale ediyorum

Bilmiyorum inanın ne güzel mutluluğumuz vardı huzurumuz vardı şimdi kaç gündür evde iki yabancı sıkıldım..bana kardeşine gitmeyeceksin o da buraya gelmeyecek dedi ben de haddini bil ona sen karışamazsın dedim ve kardeşimin olan bitenden zerre haberi yok neden bahsediyosun diyo.. sessiz olunca hiçbirşeylerine karışmayınca böyle oluyo demek ki ağzımı açıpta çene yapmıyorum ya efendi gibi işten eve geliyorum evimle ilgileniyorum gelenim gidenim eksik olmaz arkadaşlar akrabalar ona mı bozuldular acaba da böyle şeyler uyduruyolar ben anlamadım ama allaha havale ediyorum
Siz saygısızlık yapmayayım dedikçe onlar üstünüze gelecek gibi duruyor. Kardeşinizin gelip gitmesi konusunda eşinize lafı söylemişsiniz iyi olmuş o. Kv ve kp.in çekemediği şeyler var belli ki çatlıyorlar, beter olsunlar. Aman oğlumuzun evinde huzur mutluluk eksik olmasın diyeceklerine huzuru nasıl kaçırırız onun derdine düşmüşler. Eşiniz de iyi bir dersi hakediyor, o küfürleri yedirin ona. İnşaallah o apartmandan kurtulursunuz tez zamanda.

Kardesle ilgili soylediyine cok guzel cevap vermissiniz. Alkisliyorum sizi.

Değil bana küfredecek, yanımda küfürlü ya da argo bile konuşamaz. Bir kez boş bulunup seyrettiğimiz film karakterine söylendi, tepkimi ortaya koydum. Allah korusun, bana küfretse köprüleri yakarım.

Bu kadar rahat cümleler dökülememeydi ağzından, müsade etmemeliydiniz. Mümkünse evden taşının. Ya da tepkinizi açıkça ortaya koyun.

Bu konuda tepkinizi ciddi şekilde verin ve oradan taşının. Yoksa daha çok huzursuz olursunuz.

Back
X