Eşiniz kullanıcı adını biliyor mu?

benim eşimde ğil ama nişanlım biliyor. bazen sinirleniyor yine mi ordasın diye.
benim için de zaman zaman sakıncası yok. ama bazen derdimi yazıyorum o zaman korkuyorum okuyacak diye.
bilmemesi çok daha iyi olabilirdi sanırım :uhm:

kullanıcı adımı bılmıyor sıfremı ıstese cok kolay bulur..
ama sureklı KK'da oldugumu bılıyor..evlılıgmle tanıstım KK ile..yasıtlar yani ikisi de..
ılk baslarda acemılık yenıyetmelık cekıngenlık mı ne saklamaya calısrdmgörmesın okumasn dıye..
sımdı umrumda bıle degıl valla arsızlastım okursa okusun banane dıye..
meraklıdır benmkı ben de merak ederm hatta ondan beterımdır bu konuda..
ama artık alıstı adam..sureklı KK^da olmama da KK'ya da..
zaman zaman bıseyler okurum ona fıkrını sorarm yorum yaptırırm..
erkekler kadın pskoljısını pek anlamdgndan basta tuhaf gelıyor sanal bır ortamda bu kadar baglancak bıseyler bulmayı..anlamlandıramıyorlar guvenemıyorlar da..ama zamanla farkı fark edıyorlar..ve onlar da rahatlıyorlar bu konuda.bılsın valla..en buyuk sıgınagım yoldasım benm Kk..
belk de burası olmasa bosanırdk coktan bak belkı adam ondan sesnı cıkarmıyordur:))

kullanici adimi biliyo kk ya takildigimida biliyo ama en ince ayrinti ve detayina kadar diil normal sartda bilgisayarda zaten takilmazdim burayi kesvedene kadar ve kendi diyo sen rahatsin iyi geliyo sana bu kk diye:asigim:

evet biliyor..sengözlerimebaksanab
zaten otomatik açılıyor benimde pc de...
ve ben okusada yazıklarımı ki uğraşmaz ama hiçte rahatsız olmam..şakkıdı
çünkü saklıyacağım yada ondan gizli yapacağım hiç bir şey yok..
zaten onun bildikleri şeyler burada yazdıklarımmm:delphin:

KK kolikliğimi de nickimi de biliyor..
hatta şifremi de..
isterse girsin baksın,
ama sanmıyorum merak edip de bu kadın ne yazmış acaba diyip gireceğini...
bi de tabi biraz zorlayabilir 5000 küsur mesajı didiklemek :jeyyar:

ama bence bir sakıncası yok :delphin:

ama cok dalga geciyor beni hep KK da görünce
pleasantry.gif

biliyor canim kocisim ama bana cok kiziyor cok takiliyorsun bu siteye diye zamanini dogru degerlendir diyor bu konuda hakli ama burasi bana iyi geliyor.

Benimkininde ne çantamı nede cep telefonumu karıştırma huyu vardır aslaaaaaa
Çantamdan bişey alacak olsun çantamı getirir ben veririm
Ben uyuyorsam beklerrrrrrr yoksam arar izin alır
Ama buradaki nickimi ve şifremi biliyo
Açıp bakmaz çünkü site ona ters geliyo:roflol::roflol:
Kadınları anlamak çok zor yaaa bu site tersden akıyo diyip duruyoooo:roflol::roflol:
Biliyor ama sormadan karıştırmaz benimkii

biz onları nasıl mewrak ediyorsak onlarda merak ediyorlar tabiiki. ben herşeyi söylerim eşime şifreyide bilier fakat girip okumaz çünkü sıkılır bu tür şeylerden. bana söyler şuna ne iyi geliyor bir bak diye. eşime güvenim sonsuz baksada problem değil zaten onunlada paylaştığım şeyler.

Benim erkek arkadaşım bu siteye girdiğimi biliyor ama kullanıcı adımı sormadı bile,çünkü sadece okuyorum diye tahmin etti.Ona ilk kez burdaki konulardan birkaç tane okuttuğumda gülüp ,atıyorlarr yaa,sende bunları mı okuyorsun dedi:1shok:

nası yanee :mymeka:

inandırıcı gelmedi bazı konular ona.Her konu için demiyorum tabiiki ama bende bazen inanmıyorum,sırf konu açmak için açanlar var.İki nickle yazıp sonra yazdıklarını karıştıranlar var,ilgi çekmek için uydurup saçma sapan konu açanlar var...o kadar belli oluyor ki bazılarında,o uyduruk konuya dayanamayıp yardım etmek için yazıyorsun,sonra dalga geçer gibi cevaplar alıyorsun...

Back
X