Esiniz nasil giyinmenizi ister?

benimde sözlüm karşıyo etek yok straptez yok mini şoort yok yaka kapalı olcak topuklu onun yanında giyicekmişim..biraz dekolte olunca başlıyo üşüürsün bak öyle direk kıskanıyorum demiyoda üşürsün dio yok bebeim üşümüorum diyince üşüyosundurda anlamıyosundur diyo:) yaa üşümüyorum diyince bunu bidaha giymiyceksin diyo:)

benden çok kuaföre gidiyo diyebilirimm dışarı çıkacagımızda uzun uzun hazırlanıryada özel bi durum var bi yere gidilecekse günler öncesinden her şeyi ayarlarr bana gelince ne gerek varr

benim erkek arkadaşımda çok süslü ya fön falan çektirir özel bi yere gideceğimizde süper giyinir her türlü bakımını yapar bana gelincede kırmızı ruj yasak kırmızı oje dekolte yasak

benim erkek arkadaşımda çok süslü ya fön falan çektirir özel bi yere gideceğimizde süper giyinir her türlü bakımını yapar bana gelincede kırmızı ruj yasak kırmızı oje dekolte yasak

canım aynenn ya hepsi mi aynı düşünür o renkler bana da yasak da dinleyen yokk :)

benim erkek arkadaşım kırmızı ruju, ojeyi çok beğeniyo bende ama ben pek yakıştıramıyorum kendime.

göğüste çatal görünmicek, bel-kalça kazayla falan açılmicak kesinlikle. eteğim çok kısa olmadıkça ona karışmaz. tayt giyip çıksam büyük tepki gösterebilir. daracık da olmamalı yani kıyafet.

benim için hiç sorun yok, zaten benim giyindiğim şeyleri beğeniyor. benim rahat edemediğim şeylerden o da hoşlanmıyor.

ne güzel cnm siz orta yolu bumuşsunuz......

esim gibi esi olan yokmus simdi oturup esimde tuhaflik varmi diyemi dusunsem yoksa kiymetini bilip caymi demlesem herifime anlamadim ya

süper..
esim gibi esi olan yokmus simdi oturup esimde tuhaflik varmi diyemi dusunsem yoksa kiymetini bilip caymi demlesem herifime anlamadim ya

kıymetini bil bence:97:

Ben deseli çorap hastasıyım gerçekten zaafım var ama nişalım nefret ediyor feci tartışıyoruz desenli çorap giydiğimi görünce neetcem ben bu herifi yaa

etek giydirmez, askılı giydirmez,(kalçam görünmicek,(kışın giyebiliyorum ama montun içinde tabi:))kolum çok kısa kol olmicak.
alıştım artık farklı bişi giyince rahatsız oluyorum bende.
eskisi kadar sıkmıyorum kendimi.kalça üstü bulüz görünce alabiliyorum mesela ne büyük ilerleme dimi kızlarr

bu desenli çorap düşmanlıgıda ne böyle ya kızlar ilk defa duyuyorum böyle birşey çoraplara karışmaz bak benim eşim

sen alışmışsın ne güzel. bn alışmam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…