Esiniz nasil giyinmenizi ister?

hmm kızlar burdan anlıyoruz ki seksi görünmek istiyorsak kırmızı oje, kırmızı ruj, desenli çorap, mini etek, askılı buluz ve göğüs dekolteli giyinicez:) aman sakına hepsini 1 seferde giymeyin yoksa çok fena olur:)

çok hoşsn cnm ya

bu desenli çorap düşmanlıgıda ne böyle ya kızlar ilk defa duyuyorum böyle birşey çoraplara karışmaz bak benim eşim

ben sana daha fazla şaşıracağın bır sey soyleyeyim o zaman: ben kapalı bır bayanım ama o halde eşim desenli çorap giymeme izin vermez kıyamet kopar. hatta yorumu aynen soyle " o çoraplar çok erotik duruyor" der. seksi demeye çalısıyor herhalde

Ahandaa benim herüfün ölüm fermanı yazılmış

benim eşimde çok karışmaz.ama bende çok kısa giymem zaten.eteklerim elbiselerim diz üstüdür.alışverişede eşimde gittiğim için alırkende görür.yanlız bir seferinde eşim düğün için aldığım eteği kısa buldu.halbuki beraber almıştık.bende sinirden çatlıyorum.kendi akrabasını düğünü var.bende inat ettim.etek kısa değil mi dedim.giydin kot pantolunu, boğazlı kazağı düğüne gitim.tabi kuaförü iptal ettim.eşim düğüne böyle gidilir mi dedi.bende etek çok kısa giyemem dedim.ve o şekilde gittim.tabi tüm akrabalar kıyafetimi görünce şok.bir gün önce çok şık düğün günüçok pasif.o gün bugündür karışmaz.benim kızdığımda beraber alırken gördü yani.ona iyi bir ders oldu.şimdi çok rahatım.iatediğimi alırım.i

benim kuaförümede karışıyor ya saçlarım açık renk dip boyama bile laf ediyor çok çekici oluyormuş saçlarım elinden gelse hemen koyu renge boyardı ama kıskanılmakta hoşuma gitmiyor değil yanii

Son düzenleme:

bende kapalıyım canım ama evde bazı açıkların bile giyemeyecegi kadar açık şeyler giyiyorum eşim de seviyo yani

evli degilim ama nişanlıyı hemen hmen herseye karışır saçımı açık bıraktıgmda seksi oluyomuşum izin vermez dizüstü elbise dar pantolon kolsuz askılı vs biçok şey yasak...

bende kapalıyım canım ama evde bazı açıkların bile giyemeyecegi kadar açık şeyler giyiyorum eşim de seviyo yani

tabı canım ev ayrı orada her sey serbest. hatta bir mağazada ben uzun bır etek bakarsam onunla pek ilgilenmez ama açık bır elbıse almak istesem hemen fikir verir ilgilenir.

bnde evli değilim benmkide üstte öle şeylere karışmaz göğüs dekolteli olmaması dışında. dar pant giydirirki benm fiziğim çok diikkat çekicidir annem bile kızar bazen:78: ama etek şort giydirmyo topukluda yanlız onun yannda giyebliyorum

benimkine kalsa peçe taktıracak yüzüme burnumdan aşağısı çok güzelmiş, kimseler görmemeliymiş... hahahhaah

benim esimde aslinda karismak ister..karismak ister diyorum cünkü karismasina izin vermem
o izin vermez mesela amaben genede giyerim...cünkü giyimime karistirmam kusura bakmasin...zaten o kadarda acik giyinmem zaten..ama o antalya sicaginda bile elinden gelse uzun seyler giydirecek..onu icin karistirtmam cünkü karismayi abartiyo bu erkek milleti kizlar..onun icin en iyisi hic karistirtmayin yoksa arkasi gelir...ben biraksam benimki giyimime,makyajima,saclarima baktigim diziye kadar karisir..ama firsat vermiyorum...o da bakti benle ugrasamiyo,simdi hic birisne karsmiyo..senlemi ugrascam diyoo

Ergen iken karışırdı,dinlemezdim tabiki hiç.Ne istiyorsam giyerim.Ne ailemden baskı gördüm ne de bir başkasından.Zaten doğup büyüdüğüm şehir bu konuda rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…