- Konu Sahibi evlivecesur
-
hmm kızlar burdan anlıyoruz ki seksi görünmek istiyorsak kırmızı oje, kırmızı ruj, desenli çorap, mini etek, askılı buluz ve göğüs dekolteli giyinicez:) aman sakına hepsini 1 seferde giymeyin yoksa çok fena olur:)
bu desenli çorap düşmanlıgıda ne böyle ya kızlar ilk defa duyuyorum böyle birşeyçoraplara karışmaz bak benim eşim
hmm kızlar burdan anlıyoruz ki seksi görünmek istiyorsak kırmızı oje, kırmızı ruj, desenli çorap, mini etek, askılı buluz ve göğüs dekolteli giyinicez:) aman sakına hepsini 1 seferde giymeyin yoksa çok fena olur:)
Ahandaa benim herüfün ölüm fermanı yazılmış
bnce senin ölüm fermanın yazılmış oluyo bu durumda
ben sana daha fazla şaşıracağın bır sey soyleyeyim o zaman: ben kapalı bır bayanım ama o halde eşim desenli çorap giymeme izin vermez kıyamet kopar. hatta yorumu aynen soyle " o çoraplar çok erotik duruyor" der. seksi demeye çalısıyor herhalde
bende problem var galiba benim eşim hiç kıskanmaz ne giymek istersem giyerim gezerim dolaşırım hiç kıskanmaz
bende kapalıyım canımama evde bazı açıkların bile giyemeyecegi kadar açık şeyler giyiyorum eşim de seviyo yani
bende problem var galiba benim eşim hiç kıskanmaz ne giymek istersem giyerim gezerim dolaşırım hiç kıskanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?