Esiniz nasil giyinmenizi ister?

Ben rahat ediym diye bazen disari cikarken casual giyinirim mesela kot pantolon tisort falan. Esim kizar, dekolte giy, mini giy, yuksek topuklu ayakkabi giy, azcik sexi ol diye. Ben giyinirim tabi oyle seyler de surekli sexi mi gezicem ortaliklarda. Benimki de boyle karisiyo iste...

Eşim kıyafetlerime karışmaz minimide giyerim askılıda giyip dışarı çıkarım rahatım yani ama sınırlarımıda bilirim hep...

esime benzer bir es daha etti 3 demekki esim ´numune degilmis hehehe

Kızlar bence önemli olan o şekilde dışarı çıkmak falan değil :) İsteyen istediği şekilde çıkar kime ne ama durum erkeklerin kadınını fazlaca sahiplenmesinden kaynaklanıyor. Yani benim olan sadece benim olarak kalmalı diyorlar. Düşünüyorum da haklılar. Sadece eşin görmesi gereken yerleri niye başkasının gözlerine hapsedip, fazlaca dikkat çekelim. Ben giyinirsem dışardakiler için değil sadece ve sadece biricik eşim için giyinirim. Dışarıda fazlaca açık giyinip dikkat çekmem, çekmekte istemem. Eşimden başka bir erkeğin bakışlarına tahammül edemem. Onların gözüne hoş görünsem ne olur görünmesem ne olur? Ne geçer elime? Bakımlı olmak güzel, çok çok güzel Ama sadece eşime özel bir durum bu Onu çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum. Bu yüzden hep dikkat ediyorum. Rabbim kimseyi utandırmasın :80:

esime benzer bir es daha etti 3 demekki esim ´numune degilmis hehehe

Hehehhee...yok canim yok...Benim esim yanimda o yokken de acik giyinsem birsey soylemez ama icten ice istemez. Ama yanimda varken hosuna gider. Ama olcuyu de kacirmamak lazim tabi. Ben acik giyinmeyi severim ama utanirim, herkes bana bakiyormus gibi gelir hep. Birgun esime sitem ettim acik giyinme muhabbeti oldugunda, sen beni hic kiskanmiyormusun diye. "Insanlar sana begeni ile baktigi zaman gurur duyarim bu guzel kadin benim esim diye. Ama bakmak var, bakmak var. Biri gelip h.yvan gibi bakar, icine duserse burnunu dumduz ederim. Ama gercekten begeni ile bakildiginda ben kiskanmam, gurur duyarim, onlar beni kiskansin" dedi. Gercekten de cok olgun ve medeni bir dusunce. Ancak kadinin sac telinden tahrik olan veya kadin tecavuze ugruyorsa sucludur gorusunde olan erkeklerin var oldugu bir ulkenin vatandaslariyiz. Nerede dekolte giyinecegimizi, nerede kapanacagimizi iyi olcup tartmak gerekir. Dedigim gibi, ben de cok rahat olamiyorum herzaman...Olcuyu bildikmi sorun yok bence...
Bu arada ozel atamiyorum, daha yeni uyeyim evlivecesur...

evet kesinlikle haklisin nerede negiyilecegine dikkat etmek gerekir bu yurt disindada boyle inan ki ... benim esim o yokken yanimda cik giymemi istemez biri rahatsiz ederse diye ama o yanimdayken birde eglenmeye gezmeye gidiyorsak ozman gidicegim yere gore giyinirim abartiya kacmam ama soyledigim gibi tatilde ciddi derecede acik giyiyorum esimde hep daha acigini giyder mini giyder tatilde benimkide boyle bir es iste :)

bende evli değilim ama ciddi bir ilişkim var bende kıyafet konusunu pek abartmam özel davetler dışında tabi ki ama sevgilime kalsa abartmadığım halde bile karışmak ister o zaman da ben sınırımı koyarım orta yolu buluruz mini giymem ama diz üstü giyerim askılı giymem ama küçük kollu kısa kollu kıyafetler giyerim yakası çok açık bi kıyafet aldığımda eğer fazla dekolteyse içine uygun bi atlet tarzı bişeyler giyerim ne ben onu üzerim ne de o beni üzer ama çok giymek istediğim bir şey olursa da beni üzmez mutlu olayım diye izin verir

ben evli değilim ama ciddi bir beraberliğim var göğüs dekolteli şeyler giymeyi rüyamda bile göremem bazen gömlek giyiyorum nerdeyse yaka düğmesini de kapattırcak kısa etek yasak askılıyı bırak koltuk altı görüürse yetiyoo daha neler neler...

Galiba cogu erkekte var bu "yanimda giy ben yokken giyme" :)
Benim sözlüm de birtek gögüs dekoltesini ve asiri dar pantolonlari istemez, onlari da zaten ben de giymiyorum, yani ben rahatsiz olurdumdapdar bir pantolon giyip arkamdan bana bakilmasindan..Ilk zamanlar tabi biraz daha kiskancti, ama aradan gecen seneler boyunca daha iyi taniyoruz birbirimizi ve kiskanclik cok fazla olmuyor..

Nedense aklima tatlide çok açik giydiren esler için bisey geldi, sanki öteki insanlar yanlarinda açik esleriyle dolasinca kendileri kapali esleriyle dolanmak istemiyolarmis gibime geldi... :)
sadece bir düsünce, kritik amaçli söylemiyorum... kizlar yanlis anlamayin :)

Peki disarda kisitlarlar sunu giyme bunu giyme ama sdece onlarla tek basinayken ne giymemizi isterler ?

Not: evli degilim, sevgilim de yok :))

Ben de evli değilim ama ciddi bir iişkim var zaten sınırlarımı gayet iyi bilirim çok kısa ve dekolte giymem ama herşeyden önce kendimi iyi hissetmek isterim.

o da neredeyse hiç karışmaz sağolsun bir yerim açıldıysa filan uyarması gerekse bile şakayla kırmadan söyler:) ayrıca sade bir kıyafet düz bir ayakkabı alacağım zaman bile "o da güzel ama biraz teyze işi değil mi" der:)) sever topuklu ayakkabıyı bakımlı olmamı

benim eşim karışmaz istediğimi giyerim ama ben bazı şeyleri kendim giymiyorum mesala mini etek ve göğüs dekolteli elbiseler dışarda rahatsız olduğum için giymiyorum

onun haricinde ben kendime yakıştırıp rahat ediyorsam eşimde müsade eder istediğimi giyerim istediğim gibi makyaj yaparım saçımı istediğim gibi yaparım asla karışmaz hoşuna bile gider

giyim konusundada yaptığım alışverişleri kısıtlamaz hatta ben bazen pahalı bulup almak istemem ama o al diye ısrar eder

ilk aylarda kaşlarını bıyıklarını alma demişliği bile vardır sevgilimin ama ben naptım hiç bağırıp çağırıp kavga etmedim tamam dedim, almadım. çok değil 2 hafta sonra canım kaşlarını falan aldır istersen demeye başladı
V yakalı badilerin içine straplez giyerdim, her yerin meydanda diye söylendi, yine ses çıkarmadım. birgün V yakanın içine bisiklet yaka giydim kılığına kıyafetine özen göster demeye çalıştı

şimdi çok iyiyiz, ufak tefek şeyler dışında karışmıyor diyebilirim. mini etek ya da dekolteli şeyler şehir içinde giymediğimden sorun yok. saçıma başıma, ayakkabıma, çorabıma, pantolonlarıma, ojeye falan karışmaz. dar pantolon giymemi çok sever

başta anlattıklarım, o 20 yaşında ben 18 yaşındayken olan olaylar. zaman geçtikçe, kişilikler oturdukça değişiyor bazı şeyler bence.

yani yanlis anlasilmasin, illaki çok seksi giyin karsimda demezler bnce, illa dekolte mini etek filan, yani evde bile olsak, dikkat et bi yerin açilmasin filan, camdan bile birileri gorebilir diye kiskanan esler de vardir belki bilmiyorum..., olabilir mi ?

olmaz mı. eniştem senelerce teyzemi eve kapatmış resmen. düşün perdeler bile kapalı otururmuş evde. bi arkadaşımın eşi bakkala sepet uzatmasına bile izin vermiyormuş.
karşımda seksi giyin derler de dışarıya cıkma derler bence :) aslında bir noktadan sonra hak veriyorum ne tipler var insan bile diyemeyeceğimiz.

benim eşim hiç karışmaz.istediğimi giyerim o konuda çok şanslıyım.ben de baskıya gelemem zaten kova burcuyum.
ama otomatik gibi nerede ne giyileceğini çok iyi bilirim.aile gezmesinde ne,parkta ne,eğlence de ne.hep uygun giyinirim.
ama tatilde durum biraz farklı.şimdi orada malum herkes derin dekoltelerle geziyor.ilk evlendiğimizde ben de şey düşüncesi vardı.hani bacaklar açılsa üst taraf açılmaz.üst açılsa alt açılmaz yoksa basitlik olur diye düşünürdüm.sonra baktım herkes basit basit geziyor.eşimde onlardan gözünü alamıyor.e azıcık da ben basitleşeyim dedim.ultra dekoltelerle gezdim.eşim bana gelen bakışları ekarte edecek diye kimseciklere bakamaz oldu.oooh çok da iyi oldu.
ama günlük hayatta mülayim giyinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…