Esiniz nasil giyinmenizi ister?

çok karışmıyo aslında. çok abartılı şeylerden hoşlanmıyo. yani sade şık abartısız giyinmemi seviyo. sade makyajdan hoşlanıyo. kırmızı vb renk ojelerden hoşlanmıyo sedef rengi uçuk pembe gibi renkler sürmemi istiyo. bu şekilde yani :))

eşim yokta aday adayı var
oda mini etek ve gögüs dekoltesi dışında bir şeye laf etmez bende giymem zaten
ama en çok bana bakmalarına gıcık olur o gıcık oldukça da inadına bakarlar

ahhh ahh yarama tuz bastnız.:) bende aynı durumdayım eşim cok karısır.gögüsb dekoltesnden kısa etek elbiselerden hıc hoslasmaz.normal bir bluz gydiğimde eğildiğimde gögsm görnmesn diye yksek bogazlı ve sıkı bsey gıyoyrm altına ha birde belim normalden uzun oldugu için hareket ettgmde acılmasn dıe extradn bırde uzun bır bluz gıyıyorm.bu durumdan cok sıkayetcıyım onuda anlıyorum ama oda benı anlasa belm normalden uzun oldugu ıcın piyasada gnlde standrt oldguundan uzun biişey bulamıyorum herzaman.kayınvalidemde ayrı bır konu oda belın uzun ne gzl kısa bluzlar gy kemerin görnsn belin gzl görünüyo dıo gıyınce de kocişim oo askıım yne cıkmıs heryern ortaya dıyor birde cok uzattım farkndayım ama benı ıkaz ederkn söledkleri benı uzuyor genlde ooo askım acmıssn yne heryerı falan dediğinde sanki özellklemi acıyorm sanıyor vucudumu dıorm kendı kendıme(

benimde ciddi bir ilişkim var bundan önceki sevgilimden çok çekmiştim şimdiki ile ciddiyim annesiyle tanışmaya giderken mini bir elbise giydim baştan alışsınlar diye heheheh:) annesi çok begendi çok cici olmussun dedi minyon tipliyim mini hersey yakışıyor.sevgilimde çok begendi anlıyacagınız freee ben:)

eşim güya çok medeni filanım diye geçinirdi, eski sevgililerine yıllarca izmirde yaşarken hiç karışmazmış, arkadaşlarının hanımları kulağıma fısıldıyorlar ordan biliyorum ama gel gelelim bana herşeyi giydirmez, ben de zaten öyle bacak dekoltesi göğüs dekoltesi seven biri değilimdir, zaten evlenmiş barklanmışım elaleme göğsümü gösterip ohh dedirtecek halim yok, ama o otellerde eskiden rahatça giydiğim mini kot şortlarımı artık giyemiyorum ve yine yazlık yerlerde bikini üstüne giyilen uzun tunikler filan onlar da yasak, altına illa bi şort giyilecekmiş..

he bi de bi davete filan öyle çok güzel olup da gidemezmişim herkes bana bakıyormuş, sevmezmiş o öyle yanındaki kadının herkes tarafından beğenilip bakılmasını..

kardeşim endam bende eda bende boy bende pos bende duruş bende, ne giysem yakışıyorsa suçluşu ben miyim, beni gördün de evlendin, o zman daha normal görünen ve senden kısa biriyle evlenseydin, bi adam bu kadar kompleksli olmaz ki arkadaş..

sinir oldum bak gene şimdi ıyyyyyyyyyyy

benim nisanlim cokkk kiskanc, eskiden evlenecegim kisi teseturlu olsun dermis, ama malesefki ben hala basi acigim

nisanlim benim yerine gore giyinmemi ister, yani her ortama gore giyinmemi ister.
ama acik giyeceksem mini etek sifir kol felan ozaman yanimda giy der, "ben yokken azlaa giyme" der:)

nisanlim kiskanc hemde cok ama giyim konusunda, ve benim tarzim onun hosuna gitti icin fazla bisi demez:))

yaa kızlar benimki ilk 2 sene çok karıştı..öylekii kapri pantolona bile tahammülü yoktuu..askere gitti geldi işe girdi..bir değiştiki anlatamam kapri giymeme karışan adam mini etek giymeme bile izin verir oldu..şuanki kızdığı tek şey aşırı makyaj ve kırmızı ruj ..ben zaten aşırı makyajı sevmem doğallıktan yanayım..onun dışında hiç bir seye karışmıyor yaaa niye anlamıyorum

Son düzenleme:
etek giymeyim elbise giymeyim dar pantolon giymeyim dar badi giymeyim açık yaka giymeyim askılı giymeyim
başkada kalmadı sanırım
ama ben onu alttan alır üste koyar yine de giyerim
seviyorum paşamı yaa
bir tanem benim o benim kıskanılmak çok hoşuma gidiyor
oda fazlasıyla kıskanıyor
tencere kapak misaliyiz biz

ilk 2 sene hiç karışmadı.. çünkü eski nişanlımdan kıskançlıkları yüzünden ayrıldığımı Biliyodu.. hani Ben de çok aBartmıyodum zaten fazla açık giyinmem Ben rahatsız olurum öncelikle.. ama gene de şimdi çok arttı kıskançlıkları.. Bi de kilo aldım maşallaaahhh döt döBek saldım gittim.. o yüzden tayt giydirmiyo, hadi aşkım öyle şıngır şıngır olmaz Başka Bişey giy diyor.. mini etek zatenn giymem çünkü oturup kalkmasını Bilmem.. oturup kalkmasını Bilmeyen adam da mini etek giymesin Bence, yok giyiyosan da dikkat edeceksin, kendime güvenmediğim için giymiyorum ama yazın elBise giyerim diz Boyunda falan.. aslında accık zayıflasam hiç karışmaz ama kilo olunca cidden hatları çok çıkıyo insanın..

evli değilim ama ciddi uzun süreli bi ilişkim var
maşallah diyeyim, kendime yakışan her şeyi giyerim. zaten birlikte alışveriş yaparız, genelde ortak beğendiğimiz şeyleri alırım. dar,skinny tarzı pantolonları çok yakıştırıyo, bi de rengarenk elbiselerimi valla minimi de giyerim, straptezimi de, gerektiğinde pantolonumu da, uzun eteğimi de.. bi de biz uyumlu giyinmeyi seviyoruz :13: free takılıyoruz yani

Onunla çıkmaya başlamadan önce çok rahattım,bu arada evli değilim 1 senedir birlikteyiz,sözlüyüz...Kolumda dövme var diye askılı badi,atlet giyemiyorum önceden giyerdim,göğüs dekoltesi severdim onu hiiiiiççç mi hiiiçç giyemiyorum..Topuklu ayakkbı giyince herkes bana bakıyomuş artık bunada karışıyo..Tamamen tarzımın dışında giyiniyorum..pufffsizinkilerde böylemi pekii?

niye seni olduğun gibi kabul etmiyor :26:

Esimde bende 10 senedir evliyiz, giyinme konusunda bir gün bile tartismadik.
Cok komik oluyor aslinda kizilay`a bagislayacagim demode kiyafetlerimi Istanbul`a tatile gittigimde daha dogrusu aile ziyaretinde giyince, tüm aile cok begeniyor :))).
Sirf annem üzülmesin diye onun icin kapalli seyler giyiniyorum. Cünkü oturudugu mühit kapalli oldu gün gectikce, eskiden oralarda mini eteklerle, sortla gezerdik.

Ama bu gibi konular beni gercekten üzüyor, bir erkek neden benim kiyafetime karisirki?
Koyunmuyum ben? Kendi kafam, kendi beynim yokmu?
Toplum baskisi iste, herkes herseye uymak mecburiyetinde. Aslinda her yorumda ne kadarda özendiginizi ama erkeklerin yasakladigi icin giyemedginizi hissediyorum resmen.
Erkekler kendine güvenmedikce o güvensizligini kadini ezerek kazanmaya calisiyor.
Almanya`da soguk bir ülke zaten hep kapalli giyiniyoruz, yazi yokki söyle efil efil giyinelim. Anlayacaginiz soguk ülke nedeniyle zaten kapalli giyinmeye mecburuz.
Sansa bakarmisin.

Son düzenleme:
evet buralar soguk ama bu yil sicaklar erkjen geldi nisan harika gecti hadi kiz insallah yazinda sicak olur biktik kistan artik kac senedir adam gibi yaz gormedik burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…