- 27 Şubat 2011
- 4.924
- 746
- 363
- Konu Sahibi evlivecesur
-
topuklu ayakkabı :26: Boy farkı az olduğu için hiç tahammülü yok..
Nirvanaya ulaşmış senin ki =) darısı bize :76:
Onunla çıkmaya başlamadan önce çok rahattım,bu arada evli değilim 1 senedir birlikteyiz,sözlüyüz...Kolumda dövme var diye askılı badi,atlet giyemiyorum önceden giyerdim,göğüs dekoltesi severdim onu hiiiiiççç mi hiiiçç giyemiyorum..Topuklu ayakkbı giyince herkes bana bakıyomuş artık bunada karışıyo..Tamamen tarzımın dışında giyiniyorum..pufffsizinkilerde böylemi pekii?
evet buralar soguk ama bu yil sicaklar erkjen geldi nisan harika gecti hadi kiz insallah yazinda sicak olur biktik kistan artik kac senedir adam gibi yaz gormedik burdaEsimde bende 10 senedir evliyiz, giyinme konusunda bir gün bile tartismadik.
Cok komik oluyor aslinda kizilay`a bagislayacagim demode kiyafetlerimi Istanbul`a tatile gittigimde daha dogrusu aile ziyaretinde giyince, tüm aile cok begeniyor :))).
Sirf annem üzülmesin diye onun icin kapalli seyler giyiniyorum. Cünkü oturudugu mühit kapalli oldu gün gectikce, eskiden oralarda mini eteklerle, sortla gezerdik.
Ama bu gibi konular beni gercekten üzüyor, bir erkek neden benim kiyafetime karisirki?
Koyunmuyum ben? Kendi kafam, kendi beynim yokmu?
Toplum baskisi iste, herkes herseye uymak mecburiyetinde. Aslinda her yorumda ne kadarda özendiginizi ama erkeklerin yasakladigi icin giyemedginizi hissediyorum resmen.
Erkekler kendine güvenmedikce o güvensizligini kadini ezerek kazanmaya calisiyor.
Almanya`da soguk bir ülke zaten hep kapalli giyiniyoruz, yazi yokki söyle efil efil giyinelim. Anlayacaginiz soguk ülke nedeniyle zaten kapalli giyinmeye mecburuz.
Sansa bakarmisin.
niye seni olduğun gibi kabul etmiyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?