• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ne kadar harçlık verir

Ya bi de Okan'ın o hovarda, uçarı kaçarı hallerinde bile bi tatlılık vardı, adam kendini seviyordu, sevdiriyordu. Böyle klinik bir vaka değildi.
Mutsuzluğuna,yalnızlığına kılıf ararken Okan Bayülgen'e tutunmuş. :KK70: adam bilse kendinden soğur.

Aman dünyanın en büyük aşkını siz yaşıyorsunuz? Dayanamazlarmışmış.iki gün sonra feriştahı gelse sıkılıyorsun.şimdi beni kıskandırmak için aksini iddia edeceksiniz ama yemezler.burada ilk paragrafta ölüyorum, bitiyorum, çok seviyorum, şöyle iyi ,böyle iyi dedikten sonra, konuyu dayakla, aldatmayla bitiren kadınlarımız var.bizim kadınlara korkuluk getirsen seviyorlar zaten maşallah.sen de yaz şöyle sevihor beni böyle seviyor diye nereden bileceğiz 😏.
Niye genelleme yapıyorsun ki 😂 5 yıldır aynı adama ilk günkü gibi aşkla bakıyorum hiçte sıkılmadım. Herkes aldatilcak ayrilcak şiddet görecek diye bir şey yok ayrıca , burdaki insanlar seni niye kıskandırmak istesinler ki sen sadece bu siteyi kullanan Ferhanssın seni kimse reelde tanımıyor bilmiyor ne için neyi kiskandirsinlar.

Niye genelleme yapıyorsun ki 😂 5 yıldır aynı adama ilk günkü gibi aşkla bakıyorum hiçte sıkılmadım. Herkes aldatilcak ayrilcak şiddet görecek diye bir şey yok ayrıca , burdaki insanlar seni niye kıskandırmak istesinler ki sen sadece bu siteyi kullanan Ferhanssın seni kimse reelde tanımıyor bilmiyor ne için neyi kiskandirsinlar.
Ona göre evli olan, çocuğu olan, mutlu olan ve evli kalmaya devam eden herkes onu kıskandırmak için yapıyor. Evli olup mutlu olmak diye bir şey yok sanıyor. Ayy daha bir sürü pis düşünceleri/fantezileri var da amaaaannn...

Kendini sevmediğin için kendini sevilmeye layık görmediğin için sevgi sana içi boş geliyor.
İnsanların seneler geçse de birbirini sevebilmesine inanmama sebebin de tam olarak bu. Kendini bile sevmeyen bir insansın, sevgi ne bilmiyorsun. Sevgiyi bilmeyen biri olarak asla sevgiyi yaşayamacaksın. Bunu bildiğin için de bu kadar öfkelisin.
Belki monoton belki sıkıcı ama senelerce birbirini seven, her huyunu suyunu bildiğin biriyle güven içinde yaşamanın verdiği o huzuru yaşayamacaksın bunu bildiğin için de öfkelisin.
Sen evlensen de kocanı sevip evini yuva olarak görecek yapıda değilsin. Bir kediyle dahi bağ kuramazsın. Sevgisiz bir insansın. Ondan bu kadar öfkeli kıskanç ve yalnızsın. Sevgilin olsa bile yalnızlık çekiyorsun.
Zavallısın özetle.
Sevgiyi bilmediğin için sapıkların iğrenç bakışları yada çoğul ilişkilerle kendini tatmin ettiğini sanacaksın. Ama asıl tatminin duyguyla geldiğini, sevdiğin bir adamla beraber bir hayat sürmenin tatminini asla yaşayamacaksın.
Alnından öpülesi bir yazı baştan sona 👏🏻 👏🏻 👏🏻

Benim için çok mantıklı bir sebep. Alıntıladığınız ben değilim ama sanırım siz hiç çalışmayı sevmeyen insanla karşılaşmadınız :) onun için yazıyırum. Benim pasif gelirim olsun yeteri kadar hiç çalışmam :) yok o yüzden çalıştım ve maalesef çalışacağım. Yani bazı insanlar için çalışmak sadece ama sadece para ihtiyacını karşılamak demek.

Valla benim teyzelerim sitede değil diye biliyorum ama ikisinin de eşleri çalışmayan ev erkeğiydi. Biri boşandı, biri hala evli ve memnun. Yani erkek de kadın da çalışmayı “sevmek” zorunda değil. Mecbursa çalışıyor benim gibi :p ama aileden zengindir, eşiyle anlaşmış ve rahattır kimseyi ilgilendiren bir durum değil. Çalışmayı seven çok zengin olsa da çalışır o da çok çok normal. Yani dünyada herkes önce hayatta kalmaya, bunu hallettiğinde de mutlu olmaya çalışıyor. Siz çalışarak mutluysanız ve çalışıyorsanız ne güzel :)

Yukarıda yazdıklarımı okuyun :) bu arada ben de eşime çok diyorum sıkılırsan bırak ben çalışırım sen dinlen, ömür çalış çalış geçiyor diye. Arkadaşlarım var çift. Yazılımcılar. 6ay-1yıl biri çalışır, diğeri evde durur, sonra öteki çalışır o işten çıkardı. Yahu me örnrk versem de birkaç sayfa sonra diyeceksiniz ki “erkeklere bu hak yok mu” “vay çalışmamak para olsa da seçilmemesi gereken bir yol” o yüzden ben elendim konudan :p

Ferhans bu arada son mesajını okudum. Bence gerçekten iyi bir terapi alman gerekiyor. İnsanlar birini sevip sıkılmadan durabiliyorlar sana inanılmaz gelse de. İşte dedim önce de herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz bu sorunlar ondan.
Bahsedilen aileden zenginlik kadına aitse çalışmasın ben bundan bahsetmiyorum. Konu sahibinin böyle bir durumu yok görüldüğü üzere.

bence siz olayı saptırıyorsunuz kim maaşı bölsün dedi ki ? yada maaş bölünmesi ne alaka ? 8 bin alan adamdan 4 bin isteyen kim merak ettim ben de

olay o değil kadın çalışmıyor diye para haketmiyor mantığı bana doğru gelmiyor. bütçe içersinde zaten yetmiyorsa maaş ,beklentisini yüksek tutması yanlış ,bununla yetinemiyorsa elbette çalışır ama adamın aldığı maaş bile yazmıyorken “insanlar aç “ demagojiniz yanlış , giderlerden sonra ne elinde kalıyorsa en azından bi meblağ verilmeli , belki adam varken vermiyor ?

Kadın 500 istiyorsa misal adamın bütçesi 400 ü karşılıyorsa ona da uyum sağlayacak mecburen , yapacak bişey yok uymuyorsa da çalışmayı göze almalı zaten ama kadın ne maaş yazmış ne verilen meblayı ,buradan olayı başka yerlere çekmeniz yanlış yani .. sanki kadın dünyaları istemiş maaşın yarısı istenmiş ,yada başkaları öyle yazmış gibi konuşmasanız keşke
çalışmayan insan niye para “hak” etsin? Eşi verirse alır vermezse almaz hayatın acı gerçekleri maalesef. Tıpkı konuda da görüldüğü gibi. Sizin dediğiniz gibi 600 tl verse o para ile ne yapacak? Şu devirde ha 200 ha 600. Ben gıcıklık olsun diye yazmıyorum bu yorumları. Keşke kadınlar da çalışmayı gayet olağan görseler de böyle durumlara düşmeseler diye yazıyorum.

Sizin gibilere de gıcık oluyorum.baba evinde rahat rahat çaliş kpss'ne.neden işsiz güçsüzken evlenme ihtiyacı duyuyorsunuz ki ? Hayırdır koca olacak adam beklemez diye mi korkuyorsunuz nedir yani ? Ya da bir an önce sevişeyim mi ? Ondan sonra 2 aylık bebeğim var kpssye çalışabilir miyim😁 buralarda da yalancıktan gazlama mazlama lafları.sanki çok gerek varmış gibi bu durumlara.

Ferhans cidden soruyorum bak evli olup da gicik olmadigin herhangi bir kadin profili mevcut mu?🤣 Bir de insanlar kendi mutluluklarini anlatirken baskalarini kiskandirmayi mi hedefliyor sadece sence? Bir kiskanclik turkusu tutturmus gidiyorsun. Evli, calisan, mutlu ve kocasina cok asik olan bir kadin olarak baskasi kiskansa neee kiskanmasa neee banane ki? Ben her sabah uyandigimda esimi yanimda gorunce sicacik olan kalbime, disarida bulusacakken karsimda geldigini gorunce hala icinde kelebekler ucusan mideme bakarim 😊 Inan kimse, kimsenin iliskisini kiskanma derdinde degil senin gibi. Cogumuz kendi kucucuk dunyasinda huzurlu yasamayi hedefliyor.

Ben sanırım yetinmeyi bilmiyorum.güzel bir şeye sahip olsam da etkisi 2 gün bile sürmüyor.yani diğer kadınlar gibi 1 tane eş bulup, 20,25 yıl sonra bile bunu anlatıp hava atamıyorum.kendimi bildim bileli hayatla kavga ediyorum.nedeni ne bilmiyorum valla.hep aksi ve muhalefettim.
Bunun için mi evleniyoruz sanıyorsun ?

Bunun için mi evleniyoruz sanıyorsun ?
Ne için evleniyorsun?
Gerçekten öyle sanıyormuş kız ahahahah kıyamam. Sahi bu kadar mı kıskanıyorsun birileri sevip seviliyor diye, üzüldüm ya. Kimse seni kıskandırmak için yaşamıyor bu hayatı, işine gelen yerde bu evrende bir toz tanesiyiz demeyi biliyorsun, insanlar neden seni kıskandırmaya ömür adasın ya deli misin?

Gerçekten öyle sanıyormuş kız ahahahah kıyamam. Sahi bu kadar mı kıskanıyorsun birileri sevip seviliyor diye, üzüldüm ya. Kimse seni kıskandırmak için yaşamıyor bu hayatı, işine gelen yerde bu evrende bir toz tanesiyiz demeyi biliyorsun, insanlar neden seni kıskandırmaya ömür adasın ya deli misin?
Onu demiyorum.evlilik sıkıyor ya.aonra herkes diyor isteksiziz bilmem ne.

Ne için evleniyorsun?
Hava atmak için değil, sevdiğim insanı her zaman etrafımda elimi uzattığımda dokunabildiğim mesafede olabilsin diye. Sevdiğim insanla bir arada yaşayayım diye. Sen evlenenlerin hava atma düşüncesi ile evlendiğini düşünüyorsan niye bekar olduğun gayet ortadaymış

Kafayı yemiş ya resmen şaka gibi. Ama tabi kendisi bizzat evlileri kıskanıyorum dediği için kıskançlığına veriyorum bu saçma algısını

Onu demiyorum.evlilik sıkıyor ya.aonra herkes diyor isteksiziz bilmem ne.
Evlilik sıkıyor mu? İsteksizlik mi? Ferhans cidden her evliligin bu şekilde olduğunu mu dusunuyorsun? Yanilıyorsun. Ben 22 yaşımda evlendim 9 yıllık evliyim iki çocuğumuz var hiç sıkılmadım şahsen :) çok basit bişey bile beni çok mutlu ediyor. Veya dün yaptigim yemekleri sofraya koyarken eşime dedim çok mutluyum senin eşin oldugum ve cocuklarimiza sana bu yemekleri ben yaptığım için. Senin eşin ben olduğum icin. Baktığın zaman aşırı büyük muhteşem imkanlarımız yoktur belki. Evet geçiniyoruz biseyler yapmaya çalışıyoruz imkanlarımız dahilinde eşimin çalıştığı benimde çocuklarımıza baktigim bir evliligimiz var. Sana göre sıradandir böyle şeyler ama inan yani cidden sevgi diye bişey var ❤️

Evlilik sıkıyor mu? İsteksizlik mi? Ferhans cidden her evliligin bu şekilde olduğunu mu dusunuyorsun? Yanilıyorsun. Ben 22 yaşımda evlendim 9 yıllık evliyim iki çocuğumuz var hiç sıkılmadım şahsen :) çok basit bişey bile beni çok mutlu ediyor. Veya dün yaptigim yemekleri sofraya koyarken eşime dedim çok mutluyum senin eşin oldugum ve cocuklarimiza sana bu yemekleri ben yaptığım için. Senin eşin ben olduğum icin. Baktığın zaman aşırı büyük muhteşem imkanlarımız yoktur belki. Evet geçiniyoruz biseyler yapmaya çalışıyoruz imkanlarımız dahilinde eşimin çalıştığı benimde çocuklarımıza baktigim bir evliligimiz var. Sana göre sıradandir böyle şeyler ama inan yani cidden sevgi diye bişey var ❤️
Güzel.bir bakış açınız var.

Kız ferhans ilk defa sana katılıyorum ne yalan söyleyeyim.
Elbet herkes çalışmak zorunda değil ama ev hanımlarının da şu “çocuklarla anı biriktirme” geyiğini anlayamıyorum. Ben de 3,5 sene çocuğuma baktım çalışmadım ama hiç de öyle laklak şakşak yapıp anı biriktiremedim,geçim sıkıntısı,can sıkıntısı,koca tırıvırısı. Yemek yapmaktan,ev temizlemekten bıktım. İşsiz kaldığım süre için asla “aileden rahatım ben,mis gibi evimdeyim” diyemedim. Canımın istediğini alamadım,sadece ihtiyaçlarımı karşılayabildim çünkü bir mahcubiyet vardı. Eşime nasıl diyeyim yani “kocişim ben 10bine çanta alıcam para versene” diye?

Çalışmamak o an için zorunluluk olabilir,geçici bir durum olabilir veya tercih olabilir. Ama kalkıp da anı biriktircez,çocuk küçük ,kocam izin vermiyor deyince dışarıdan sersem gibi de görünmemiz kaçınılmaz oluyor ne yazık ki
Neden sersem gibi gorulnulsun ya hayır şaka gibisiniz cidden. Çalışmadığı zaman gecim sıkıntısı çekmiyor herkes ama bunu anlamıyorsunuz sanırım. Evet ufaklık şuan küçük ama diğer çocuğum okul çağında ve evet anı biriktiriyoruz ve Gayette mutluyuz benim çalısmamamdan dolayi. Neden başkasının zoruna gidiyor bu durum ben anlamıyorum hayir yani size ne 😁 Ama illa bir çalışmayan kadın ezilecek dimi?

Back
X