Benim için çok mantıklı bir sebep. Alıntıladığınız ben değilim ama sanırım siz hiç çalışmayı sevmeyen insanla karşılaşmadınız :) onun için yazıyırum. Benim pasif gelirim olsun yeteri kadar hiç çalışmam :) yok o yüzden çalıştım ve maalesef çalışacağım. Yani bazı insanlar için çalışmak sadece ama sadece para ihtiyacını karşılamak demek.
Valla benim teyzelerim sitede değil diye biliyorum ama ikisinin de eşleri çalışmayan ev erkeğiydi. Biri boşandı, biri hala evli ve memnun. Yani erkek de kadın da çalışmayı “sevmek” zorunda değil. Mecbursa çalışıyor benim gibi

ama aileden zengindir, eşiyle anlaşmış ve rahattır kimseyi ilgilendiren bir durum değil. Çalışmayı seven çok zengin olsa da çalışır o da çok çok normal. Yani dünyada herkes önce hayatta kalmaya, bunu hallettiğinde de mutlu olmaya çalışıyor. Siz çalışarak mutluysanız ve çalışıyorsanız ne güzel :)
Yukarıda yazdıklarımı okuyun :) bu arada ben de eşime çok diyorum sıkılırsan bırak ben çalışırım sen dinlen, ömür çalış çalış geçiyor diye. Arkadaşlarım var çift. Yazılımcılar. 6ay-1yıl biri çalışır, diğeri evde durur, sonra öteki çalışır o işten çıkardı. Yahu me örnrk versem de birkaç sayfa sonra diyeceksiniz ki “erkeklere bu hak yok mu” “vay çalışmamak para olsa da seçilmemesi gereken bir yol” o yüzden ben elendim konudan
Ferhans bu arada son mesajını okudum. Bence gerçekten iyi bir terapi alman gerekiyor. İnsanlar birini sevip sıkılmadan durabiliyorlar sana inanılmaz gelse de. İşte dedim önce de herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz bu sorunlar ondan.