Eşiniz ne kadar harçlık verir

Ya bi de Okan'ın o hovarda, uçarı kaçarı hallerinde bile bi tatlılık vardı, adam kendini seviyordu, sevdiriyordu. Böyle klinik bir vaka değildi.
Mutsuzluğuna,yalnızlığına kılıf ararken Okan Bayülgen'e tutunmuş. adam bilse kendinden soğur.

Niye genelleme yapıyorsun ki 5 yıldır aynı adama ilk günkü gibi aşkla bakıyorum hiçte sıkılmadım. Herkes aldatilcak ayrilcak şiddet görecek diye bir şey yok ayrıca , burdaki insanlar seni niye kıskandırmak istesinler ki sen sadece bu siteyi kullanan Ferhanssın seni kimse reelde tanımıyor bilmiyor ne için neyi kiskandirsinlar.

Ona göre evli olan, çocuğu olan, mutlu olan ve evli kalmaya devam eden herkes onu kıskandırmak için yapıyor. Evli olup mutlu olmak diye bir şey yok sanıyor. Ayy daha bir sürü pis düşünceleri/fantezileri var da amaaaannn...

Alnından öpülesi bir yazı baştan sona

Bahsedilen aileden zenginlik kadına aitse çalışmasın ben bundan bahsetmiyorum. Konu sahibinin böyle bir durumu yok görüldüğü üzere.

çalışmayan insan niye para “hak” etsin? Eşi verirse alır vermezse almaz hayatın acı gerçekleri maalesef. Tıpkı konuda da görüldüğü gibi. Sizin dediğiniz gibi 600 tl verse o para ile ne yapacak? Şu devirde ha 200 ha 600. Ben gıcıklık olsun diye yazmıyorum bu yorumları. Keşke kadınlar da çalışmayı gayet olağan görseler de böyle durumlara düşmeseler diye yazıyorum.

Ferhans cidden soruyorum bak evli olup da gicik olmadigin herhangi bir kadin profili mevcut mu? Bir de insanlar kendi mutluluklarini anlatirken baskalarini kiskandirmayi mi hedefliyor sadece sence? Bir kiskanclik turkusu tutturmus gidiyorsun. Evli, calisan, mutlu ve kocasina cok asik olan bir kadin olarak baskasi kiskansa neee kiskanmasa neee banane ki? Ben her sabah uyandigimda esimi yanimda gorunce sicacik olan kalbime, disarida bulusacakken karsimda geldigini gorunce hala icinde kelebekler ucusan mideme bakarim Inan kimse, kimsenin iliskisini kiskanma derdinde degil senin gibi. Cogumuz kendi kucucuk dunyasinda huzurlu yasamayi hedefliyor.

Bunun için mi evleniyoruz sanıyorsun ?

Bunun için mi evleniyoruz sanıyorsun ?
Ne için evleniyorsun?
Gerçekten öyle sanıyormuş kız ahahahah kıyamam. Sahi bu kadar mı kıskanıyorsun birileri sevip seviliyor diye, üzüldüm ya. Kimse seni kıskandırmak için yaşamıyor bu hayatı, işine gelen yerde bu evrende bir toz tanesiyiz demeyi biliyorsun, insanlar neden seni kıskandırmaya ömür adasın ya deli misin?

Onu demiyorum.evlilik sıkıyor ya.aonra herkes diyor isteksiziz bilmem ne.

Ne için evleniyorsun?
Hava atmak için değil, sevdiğim insanı her zaman etrafımda elimi uzattığımda dokunabildiğim mesafede olabilsin diye. Sevdiğim insanla bir arada yaşayayım diye. Sen evlenenlerin hava atma düşüncesi ile evlendiğini düşünüyorsan niye bekar olduğun gayet ortadaymış

Kafayı yemiş ya resmen şaka gibi. Ama tabi kendisi bizzat evlileri kıskanıyorum dediği için kıskançlığına veriyorum bu saçma algısını

Onu demiyorum.evlilik sıkıyor ya.aonra herkes diyor isteksiziz bilmem ne.
Evlilik sıkıyor mu? İsteksizlik mi? Ferhans cidden her evliligin bu şekilde olduğunu mu dusunuyorsun? Yanilıyorsun. Ben 22 yaşımda evlendim 9 yıllık evliyim iki çocuğumuz var hiç sıkılmadım şahsen :) çok basit bişey bile beni çok mutlu ediyor. Veya dün yaptigim yemekleri sofraya koyarken eşime dedim çok mutluyum senin eşin oldugum ve cocuklarimiza sana bu yemekleri ben yaptığım için. Senin eşin ben olduğum icin. Baktığın zaman aşırı büyük muhteşem imkanlarımız yoktur belki. Evet geçiniyoruz biseyler yapmaya çalışıyoruz imkanlarımız dahilinde eşimin çalıştığı benimde çocuklarımıza baktigim bir evliligimiz var. Sana göre sıradandir böyle şeyler ama inan yani cidden sevgi diye bişey var

Güzel.bir bakış açınız var.

Neden sersem gibi gorulnulsun ya hayır şaka gibisiniz cidden. Çalışmadığı zaman gecim sıkıntısı çekmiyor herkes ama bunu anlamıyorsunuz sanırım. Evet ufaklık şuan küçük ama diğer çocuğum okul çağında ve evet anı biriktiriyoruz ve Gayette mutluyuz benim çalısmamamdan dolayi. Neden başkasının zoruna gidiyor bu durum ben anlamıyorum hayir yani size ne Ama illa bir çalışmayan kadın ezilecek dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…