Esiniz ne sıklikta sizi arar?

scorpi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
273
0
96
42
Rusya
ozellikle evlilere soruyorum cunku nisanli yada sozlu yada flort zamaninda oldugundan fazla ustune duserler, ya evlilik hayatinda ? gun boyu ne kadar sIklikta aranirsiniz esiniz tarafindan ? cok detaylara takiliyor olabilirim ama merak ettim

12 senelik evliyim sözlendiğimiz günden beri eşim beni 2-3 defa-konuşmadığımız zamanlar hariç-arar en sevdiğim huylarından biridir

yorumlariniz icin saolun, bizde ekim ayinda 2yilimizi doldurucaz Allah nasip ederse. bende gun boyu surekli aranmayi istiyorum biliyorum bu da mumkun deil.. bazen ben cagri atmazsam hic aramiyor, bi tek gelmeden once yola ciktim diye cagri atar... buda erkekten erkege degisir sanirim, mesela aramiyrsn beni dedigimde niye beni mesgul ediyosun der... ama cagri attigimda illaki arkasindan hemen arar...

14 yıllık evlıyım eşim günde en az 5 kere arar:1hug:ama bazenn benı sıktıgıda olmuyo degıl:1closedeyes: cünki çalışmıyorum evdeyım..her aradıgında napıyosun demesıne bazen uyus oluuyom evdeyım işde napım iş güç:mymeka:ay bende çokmu nankörüm neee:Roflol::Roflol:buldumda bunuyom gibi olcek ama ...hergün en az 5 kere kızlar ...sıkıyo bazennaniknaniknaniknanik

biliyorum benim babamda mesela annemi surekli arar hal-hatrini sorar, bazen oylesine arar sesini duyayim enerji alayim der... bende ailemden oyle gordugum icin oyle seyleri araniyorum olmasini istiyorum, ama esim beni saolsun kendi tarzina alistirdi aramiyor bende aramiyorum,bazen durup dururken arar noldu hic sesiniz cikmiyor diye...

canım günde en 4 kere kesin arar hele bazen karakolda nöbetçi olduğu geceler saatlarce konusuruz esimi çok seviyorummm hiç birsey değismedi evlendiğimizden beri hatta dahada güzellesti bi oğlumuz oldu askım ve oğlum siz benim herseyimsiniz

Benide eşim günde kaç kere arar bazen unutuyorum telefon yetmez bide msn den konuşur offfff fazlasıda sıkıyor bazen biraz nefes almak istiyor insan

benimkide 2 defa arar ama ben canım sıkıldıkça ararım özellikle iş seyahatindeyse sabah uyanınca ilk sesini duymak isterim biraz uykucudur genelde ilk arayan ben olurum gecede kim önce yatıyosa o arar bide şirket telefonu olunca konuşmak bedavaaa:Roflol:

valla bizde günde 5-6 kez konuşuruz. o beni arar ben onu ararım.farketmez yani.illa ki onun aramasını beklemem ben.

eşim beni hiç aramaz bir şey olursa ben onu ararım şehir dışına çıktığı zamanlarda bile ben aramadığım sürece konuşmayız telefonla

ozellikle evlilere soruyorum cunku nisanli yada sozlu yada flort zamaninda oldugundan fazla ustune duserler, ya evlilik hayatinda ? gun boyu ne kadar sIklikta aranirsiniz esiniz tarafindan ? cok detaylara takiliyor olabilirim ama merak ettim

Evliliğin ilk yıllarında iki üç kez aranırsınız:dance::a015:kızlar! Nasılsın iyimisin diye sesini duymak istedim diye ararlar. Fakat seneler geçtikçe çocuklar oluyor işler sorumluluklar artıyor ve iki tarafta biraz olsun (ister istemez) aksatıyor birbirini :sm_confused:Yanlız bir şey söylemek için ve alıncak birşey varmı diye aranıyorsunuz bir süre sonra ama iki tarafta kabulleniyor bunu. Ama gerçekten meşguliyetler artıyor. Yoksa sevginin bittiğinden felan değil:1hug:

haklisin canikom illaki mesguliyetten heleki boyle metropoliten bi sehirde zaman bile olmayabiliyor...

bana talip olan çoçuğun artık sesini bile duymak istemiyorum...aramasa şikayet etmem

ay her akşam gördüğüm kişi mümkünse beni aramasın derim ama nedense arayıp durur arada sırada... genelde işi olmadığı vakit aklına gelirim. aman hep işi olsun bende rahat edem aynı esprileri duymaktan sıkıldım be yahu... ayrıca benimki nişanlıykende, flört dönemindede aramadı beni hiç. hatta bir kere ben sohbet etmek için aradığımda terslemişti bile.. eee şimdi sıra bende 5 sene bugünleri bekledim Kötü Kazen

:Roflol::Roflol::Roflol:
valla benimki ben arıorum o arıyo derken 3 5 kere konuşuyoruz ama onun kaç kere aradıgını takip etmedim hiç dur bugün bakıyım kaç kere arıcak beni ben aramadan

telefonla hiç aramayız biribirimizi sadece markete giderse bişey alıncak mı diye ve ben dışarı çıkarken haber veririm şuraya gidiyorum diye. onun dışında bazen msn de yazışırız. zaten akşamları bile konuşacak bişey olmuyor gündüz ne diye arıcam ne konuşçaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…