Esiniz ne sıklikta sizi arar?

Evleneli sekiz yıl oldu eşim beni gün içinde en az dört beş kere arar. Benim onu aramak aklıma bile gelmez,belkide o fırsat vermiyor.Çünkü yoğun olurda arayamazsa o zaman arayıp sesini duymak ihtiyacı hissediyorum kendimde.Şeniz

Benim esim beni bazen 5 defa arar bazende 1 defa ben onu zaten arasada aramasada 10 kere ararim ne yapiyosun diye o da her defasinda calisiyorum canim diye güler aslinda calisirken telefonda konusmasi mümkün degil cünki bi callcenter de calisiyo ama ben yinede hic düsünmeden ararim..

esim cok sIk arar eger toplantida diilse.ama bazen yogunsa isi yada toplantida filansa ben aradigimda falan hemen kapatir sonra ararim seni diye.

ben eşimle aynı yerde çalışıyorum ama ayrı bölümdeyiz.genelde mesaj atar günde 3-5 kez.bazen de bahane bulup yanıma gelir:)))eğer ben evdeysen arar bikaç kez yada yine mesaj atar irtibatsız günümüz olmaz yani.ama ben genelde işim olmadıkça aramam

esim beni arayamıyo2 güne bir anca çünkü büulundugu yerde araması sorun ama gergün nette bulusup hasret gideriyoruz.bak bu saate kadar bekliyom gelmedi gecikti bişe mi geldi basına acepp

günde birkez,oda o yurtdışında uzakta olduğu için,burdayken ne araması yüzüme bile bakmazdı,,,

10 aylık evliyim HİÇ ARAMAZ NE İŞYERİMİ NE DE CEBİMİ BEN ARIYORDUM ARTIK BENDE ARAMIYORUM BAKALIM,BENİ ÖZLEYİP ARAYACAKMI?BEN ARAYINCA BELKİ O ARAMA İHTİYACI HİSSETMİYORDU HİİİİÇ ARAMIYOR ARTIK BENDE ARAMIYORUM YANİ biz birbirimizi aramıyoruz.Bende aramaktan yoruldum zaten demekki ben arayınca konuşuyormuş arkadaşlarım olsun benim KK'mvar

Yok vazgeçtim Allah ın hakkı,doğruyu yakalayıncaya kadardırÇok üzgünüm çoook

benim eşim saat 4 te geldiği için biz telle konuşmayız yani erken geliyor benim eşim dediğin gibi nişanlıyken günde kaç saat konuştuğumu bile bilmem çok fazla konuşurduk

ROSE01 aynen evlenmeden once sabah 7den baslardi aramaya bi de gece 12,1 farketmez yeterki konusmak sesimi duymak icin :)) gerci biz tanistiktan sonra 1ay icinde evlendik ama dolu-dolu gecmisti.. Allahtnan simdi aynisini yapmiyor yoksa illalah derdim, artik tabi her ikimizinde kendine gore is yogunlugu oluyor.. gerci dikkat ettimde yinede aramiyor deil en az 2kere konusuyoruz :)

kavga konumuz budur zaten çok yoğun olduğunu söleyip fazla aramaz o aramayınca ben arar bir güzel kızarım

günde 3-4 sefer ama çok gevezelik ettiği için genelde telefonları duymamazlıktan gelirim işimde yoğun olduğundan bunu pek sorun etmiyo allahtan. ne yapayım dayanamıyorum hem sonra telefon faturası gelince çıldıran yine ben oluyorum ne yapıyım demi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…