Esiniz ne sıklikta sizi arar?

her günümüz aynı değil günümüzün yoğunluğuna göre değişir...
genelde ben daha çok ararım...

eşim 3/4 kere arar çünkü evde çok fazla konuşamıyruz.oğlumuzla vakit geçirdiğimiz için bi de oğlumuz cır cır böceği olduğu için kaydirigubbakcemile3 bizi pek konuşturmaz genelde telefonla konuşuyoruz..:1hug:

aynı yerde calısıyoruz
o yüzden hiç aramayız birbirimizi kaydirigubbakcemile3

yaa naptınız siz öle günde 3,4 7,8 bizdemi var bi gariplik alla alla kafam karıştı benım eşim bişi olmadıkça çok nadir arar:mymeka::uhm::uhm:

benim eşim bişi sorcaksa arar yoksa aradığı nadirdir nasılsın diye yada hasta falansam araarkaydirigubbakcemile3 o kadar-tatlicadiarzu-

fazla aramaz çünki; dükkanla evim birbirine yakındır..sürekli burnumun dibindedir:)

ise gider hemen bi arar kahvaltimi hatirlatmak icin,2 saat sonra bi arar kahvalti yaptimmi diye,yemege cikinca beni arar bos vaktim var konusalim diye,ögleden sonra bir iki kez daha arar napiosun diye,aksam gelmeden arar bisey istiyor musun diye,birde bu huy oldu is yerinden evin kapisini acana kadar konusuruz...7-8 kez rahat arar yani

benimde eşim 3 kez kesin arar bazen bu daha fazlada olabiliyor .aramadığı zaman anlarımki işi var bende aramam önceden arardım işi üstüne aramış oluyordum artık aramıyorum o müsait olunca kendi arıyor :1hug: zaten

benım esım benı gunde en az 5 kez arar.bazen 10 bile olur
ogunun durumuna baglı yanii:1hug:

gerekmedikçe aramaz... evlenene kadar o kadar çok telefonla konuştukki... bööö geldi telefondan. ayrıca çok zararlı kızlar! bence sizde gerekmedikçe kullanmayın...

slm canım eşin flört döneminde öyleyken evlendikten sonra nasıl bu hale geldi :uhm:bir yolu yöntemi varsa bana da sölersen çoook sevinirim:dance:

benimkinin sayısını bilmiyorm hiç gün içerisinde çocuk napıyo,uyudumu,emek yedimi,hasta mı :) v.s gibi konularda sık sık rahatsız eder kendisi bi de benim halimi hatırımı sorduğu telefonları hiç anlatmıyım...sanırım benimkisi alo bağımlısı...

valla en cok ben ararim isden vakit bulupda arayamaz garibim :)
ama bide su var nereye gitsem haberi olsun ister pasam:)

valla kıskandım yaaa.benim eşim günde bir kez arar napıyosun diye baktım o aramadı ben ararım yani hangimiz arayabilirsek bir defa.haa bide akşam gelirken bişey istiyormusun diye arar o kadar.bi arkadaş var kendisi beş on günlüğüne yurtdışına gitti eşi her saat başı arıyormuş kıskandım.ya biz çok severek evlendik şimdide deliler gibi seviyoruz ama bazen kendimi ilgisiz hissediyorum yani nişanlıyken şımartılmaya çok alıştım şimdide zor geliyor anneme tek giderim kendime alışverişe tek giderim peşime takılıpta gelmez çok ilginç değilmi mesela nişanlyken ben nereye gitsem arkamdan gelirdi uzak akrabam bile gitsem arardı bende geldim diye şimdi çok garipsiyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…