genelde evde bir aradayız hep ama bi iş için 1 saatline bile tek çıksa dışarı en az ili kere şurdayım burdayım napıyon bişey istiyonmu gibi.işe gittiğinde de 4-5 kere falan oluyo uzun uzun da konuşuluyo.genelde bu konuşmalar bazen boş şeyler.evdeyken konuşmadığımız hayaller falan.telefonda daha mı hoş geliyo ne:)araması hoşuma gidiyor.ama bazen de sıkmıyo değil.ama hiç belli etmedim.yoksa yanlış anlar tamamen keser.biz bayanlar ilgiyi seviyoruz.ama bazende bunaltıyo işte.biz bile daha ne istediğimizi çözemedikki beyler çözsün.ama gece nöbetteyken araması içimi rahatlatıyor.emniyet görevlisi olduğu için,her an olaylarla burun burunalar çünkü.en azından iyi oldunu duyuyorum.3 aylık evliyim ve 2.evliliğimiz.flört döneminde de aynıydı evlilikle de değişmedi.zaman değiştirir mi allah bilir.eşi aramayanlar varsa eğer bu da asla üzülecek bi durum değil ama bazı insanlar işe gidince kafasından herşeyi silip tamamen işe adapte olup zamanı unuturlar.bu sizi sevmediği anlamına gelmez.yapı meselesi.bende çalışırken beni aradıklarında kel alaka bişey sölediklerinde işte araya girdiklerine bazen kızardım.dışarsı kurtlar sofrası ekmek zor..ve unutmayalım onlar eğer biz çalışmıyorsak o sofra da bizim içinde mücadele veriyolar.bırakın nasıl üstiyolarsa öle olsun..keyfinize bakın...herşeyle mutlu olmaya çalışın..hayata birdaha gelmiycez ufak şeylerle üzülmeyelim.hiç bişey değez çünkü.herşey gelip geçiyo...
eşi sureklı arayan arkadaşlar förmülü ne banada soyleyın cagrı atmazsam aramaz ama cagrı attıgım an arar belkı de öyle alıştırdım nasıl olsa bırsey olunca arayor mu dıye duşunuyor acaba
benim eşimde en az 3 kete konuşuruz...hele hele işten çıktıktan sonra bu sayıyı artırdı evde sıkılıyormuyum diye sürekli arar..ama ben bazende sevgi aşk dolu msjlar atsın istiyorum msj atmayı sevmiyormuş. anlamsız geliyomuş şille sesimi duyacakmış...ehh napalım buna şükür
benim eşimde beni günde HİÇ aramaz :roflol:arkadaşlar valla önceleri çok takıyordum ama artık umrumda bile değil ne yapayım bende artık onu aramıyorum yani artık sadece bişey lazımsa
zorunlu durumlar haricinde aramaz saolsun. aynı yerde çalışıyoruz. gün boyu birbirimizi görmüyruz aslında ama aramayı gereksiz buluo sanırım. öğlenleri ne yicez nerde yicez diye arar, derdi midesidir yoksa beni merak ettiğinden değil, akşamları da hadi in aşağı gidelim diye arar. bu arada biz 15 aylık evliyiz. :1rolleyes:
ya kıskandım eşi sürekliarayanları benimkiside gelirken arar sadece bişey lazımmı diye yada bir işi olursa.öyle sesimi duymak için yada özlediği için aramaz.bazen ben çağrı atarım sesini duymak için işine denk gelir bazen n var n oldu der hemen uyuzz.kıymetini bilin valla ben severm aranmayı ama yok :dilcikar: eşime buu
4yıl flört ettik sonra evlendik 3yıllıkda evliyiz flört ederken gece gunduz her dk arar uzun uzun konusur msj lasırdık ilgi alaka superdi ama evlendikden sonra azaldı simdi ise ne ilgi var ne alaka var işi olmadıktan sonra aramaz onceden cok kızıyordum takıntılıydım ama artık umrumda deil aramazsa aramasın keyfi bilir
akşamalrı gelmeden arar bişe lazım mı diye
öğlende napıyosun diye aar genelde tabi müsaitse :)
ben onu acil durumlarda ararım genelde
bi de çok özlersemmmm