eşiniz olacak insanda aradığınız özellikler?

gururumu incitecek bşy yapmasın(aldatmasın,kimseye karşı ezdirmesin,vurdumduymaz olmasın)sevip saysın o yeter bana

trabzonlu olacak :)) kumral saçlar beyaz ten hafıf sakal bıraz göbek hehehe turk erkegının şanındandır deriz biz onasengözlerimebaksanab soraaa gözler kahwe olmalı kesınlıkle bıde iri olsun mumkunse renkli göz olmasın nefret ederım :):) karakter olarakta maço olcak. maço ama anlayışlı:1closedeyes: yerıne gore tabıkı..ufaktan çapkın olsun. çapkınlık erkege gızlı bı cekıcılık kataryerimseniben işte bu portrenın yemede yanında yat yanii..ama ben hem yerım hem yanında yatarım :jeyyar:heheehehe:roflol:

Son düzenleme:
eşim trabzonlu ve aynen tarifine uyuyor (göbek hariç) darısı başına canımkaydirigubbakcemile5

öyle miiiiiiii ne mutlu sana ya walla trabzonun sanırım topraklarında war bı hıkmet hepsı aynı mı oluyo neee:jeyyar: çapkın derken gönlü sende olcak tabikiiyerimseniben ıns. darısı benımde basıma olsun:asigim:
ömür boyu mutluluklarrr

Son düzenleme:
4 tane bekar kaynım var yerimseniben ama hepsi göbeksiz :1no2:

şeker Allah gönlüne göre verir inşallaha.s

aaaaaa olamazz olmamalı hayır sizinle elti olamam:asigim:
olabılır mıyım acabamirmirmirmir
kayınlarınızın gözleri ne renkti:1closedeyes:
yok yani öylesine soruorum
hehehhee:dance:

saflık olmalı yani sinsi olmamalı cocuksu bi yanı olmalı
sadakat-sevgi zaten bunlar şart
bide sabır olursa tadından yenmez:asigim:

hep huy açısından babama benzeyen birini istedim...çalışkan olsun-eşine değer versin ve sadık olsun-hoşgörülü-süprizleri ve yaşamayı sevsin,tip olarakta kara kaşlı kara gözlü ,iri kıyım olsun...
allahtan kaş göz haricinde tüm dilediklerimi buldum eşimde...kumral ve ela gözlü ama o gözlere 7senedir bakmaya doymadım...hayatımda ailemden sonraki en büyük şansım benim:1hug:

iyi niyetli, anlayisli,
saygili, duygusal, sadik, bos konusmayan,
ince düsünen, yeri geldiginde de adam gibi adam olan..kaydirigubbakcemile5
bu yazdiklarim kesinlikle olmali
bunun disinda ille olmasi gerekmiyor ama olursada cok sevinirim
dedigim kücük ayrintilar var :
bebek ve cocuklari benim gibi cok sevmesi..
rock müzik dinleyebilmesi, sevmesi..:lepi:
siir seven ve cok kücük ihtimal yazan..

hayalimdeki erkek desem yeridir
ama can dündar in erkek dedigin diye bir yazisi varya
iste orda tam anlamiyla anlatmis, hayalimdeki kisiyi..:asigim:

son olarak tipim olmasada bu özellikler olursa
zaten ben ona asik olurum demektirşakkıdı

kızlar t.c anayasasına göre 1den fazla erkekle evlenmek mümkün değil, ondan istekleri azaltmak lazım :))))))))

iyi niyetli,anlayisli,saygili,duygusal,sadik,dürüst.............
Kısaca ADAM GİBİ ADAM OLSUN yeter !

zeki kültürlü olmasını cok isterim..bana deli gibi asık olsun...bide beyaz tenli esmer erkekleri cok sewiom.
ama yakısıklı olmasını istemem sahsen...bana cok asık olsun yeter

karakterli olsun arkamda kapı gibi dursun bi de kara gözlü uzun boylu olsun yetersengözlerimebaksanab

sadık ve merhametli olması,
değer kıymet bilmesi, dürüst davranması..... benim aradığım özellikler olmuştur her zaman

erkek gibi olsun, sahip çıksın, sorumluluk duysun. karakter özellikleri zaten çoğunuzunkiyle ortak beni istediklerimde.

tipi ise; öyle küpe, piercing, uzun saç, dövme, yakası açık gömlekler falan asla olmasın. göbekli olsun, esmer olsun. canım benim kot üstü siyah tişört gibi işte ya. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…