• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz olmadan ailenizle tatile gidermisiniz ?

Gittim:)) dahada rahat ettim hatta:)) o ailesiyle ben ailemle herkes mutlu:)

Son düzenleme:
Giderim.gidiyorumda.annemlerle.bekar kardesimle
Arkadasimla.
Heryere esimle gidemem.esim ve ailemlede gidiyorum
Durum neye uygunsa

Ben gitmem eşimde gitmemi istemez babamda götürmez zaten:halay:

Ben giderim ama eşimle de ayrı bir tatil planı yaparım.
Tabi 10 günden uzun bir tatile gitmem, o bana çok gelir. Acaba sizin tatil de biraz uzun olabilir mi?

ben gitmem şahsen oda gelse daha çok eğlenirim :) eşimde beni isteye isteye yollamaz eminim. bigünü ayrı geçirmek istemiyor kaldı ki tatil..

Giderim eşimde git der zaten evliyiz diye her yere beraber gidicez diye birsey yok ... O da gidebilir

Giderim. Sadece o gidemediği icin üzülürüm. Cok yogun çalıştığından dolayi o da en az benim kadar hakettiği icin üzülürüm onun adına..

Günaydın.
Ben gitmem.
Kocacıysam evet kabul.:dondurma:
Ben tatilde eğlenirken onun tek başına sıkılmasından hiç hoşlanmam. Aynı şekilde o da bensiz arkadaşlarıyla dışarıda bir kahve bile içmez.:KK52:
Karı koca ayrı gayrı takılmalardan hiç hoşlanmayız. Evet evet yapışık ikiziz. :anneadayı:

Şahsen ben gitmem. O yogun çalışıyorsa ben tatilde eğlenemem. Tabi bu benim şahsi fikrim.

Giderim.
Gidicem seneye allah nasip ederse olmez sag kalirsak.
Esim de kendi ailesiyle takilicak.Bende bizimkilerle 3-4 gunlugune tatil beldesine bekarken yaptigimiz tatiller gibi yapmayi planliyoruz insallah.Esimle de ayri tatil plani yapicaz tabi.O ayri.

Back
X