• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz olmadan kayınvalidenizin yazlıgına gidermısınız

ben gitmezdim sanırım.sonuçta kendi ailem değil ne kadar rahat olabilirimki:sm_confused: ayrıca o tatilden zevk de alınmaz

ben hep bir ailenin evinden çıkıp bir başka ailenin evine gelin gittiğimi düşündüm.Allah razı olsun kayınvalidemde aksini düşündfürtmedi bana..
ben eşim yola gittiğinde orda kalırdım düşün yani..
bilmem ben giderdim.sonuçta aileyiz..:nazar:

Eşimin gelme durumu yoksa, benim de başka bir planım yoksa giderdim ama uzun süre kalamam ben
2-3 gün en fazla..

Bir de ben kafama göre takılmasını severim, istediğim zaman uyanıcam, istediğim zaman uzanıcam, istediğim zaman yiycem, falan filan..

Başka birinin evinde kim olursa olsun, oraya uymak gerekiyor ve ben de buna ancak 2-3 gün dayanabilirm..Kayınvalidemle aram çok iyi ama yine de fazla uzun tutmazdım..

ınsanın kendi evi gibisi yok..

Evim evim güzel evim...

ben giderdim kızlar ki şu an yazlıktayım zaten.eşim her akşam iş çıkışı gelio ama gelemesede gelip kalırdım bole bişey olmuo çünkü eşim hayatta bırakmaz egesiz ve bensiz bi geceye tahammülü yok. kendi evim gibi kayınvalidem torunla ilgilenirken ben bol bol dinlenip keyfini çıkartıorum.ailemden bi farkları yok yani.bence sende git sonuçta eşinle olduu kadar onlarlada bi ömür geçiriceksi kaynaşmak iidir cnm

canım bence bu sene gitme. ilk yıl nasıl alıştırırsan hep öyle beklerler. sen bu sene gitme sonraki seneler gittiğinde sevinirler ama alıştırma.bir kurala bağlama evliliğinde hiçbirşeyi. onları da beklenti içine sokma. neye karar vereceğini hiç bir zaman bilemesinler ki her zaman sana danışsınlar bir şey yaparken. özgür bir ailen olmasını istiyorsan,bağımlılık çoğu insan gibi senin de hoşuna gitmiyorsa tavsiyelerime uymanı öneririm.

evliliğinde mutluluklar...

eşinin ailesiyle anlaşabiliyorsan git derim hem eşinden uzak kalman ilişkinizi canlandırır hemde bakarsın çok güzel vakit geçirirsin fenamıyerimseniben tatlım asıl ben neyapıyım benimde eşim bensiz ailesiyle yazlığa gidiyo 3 ay görüşemiycezmafoldumben sanırım ikimizede sabır dilemkten başka söylenicek söz yok:Saruboceq:

canım bizimde kayınvalideler ayvalıklı ve ben çok severim orayı ama eşim olmadan bir kere bile gitmek aklıma gelmedi kocamı yanlız bırakmam istemem :umursamaz:

Keşke kayınvalidem sürekli bana ne yapacağımı söylemese, ne giyeceğime karışmasa , ve sürekli beni küçümseyip laf sokmasa da ben de gidebilseydim çok isterdim, arkadaş gibi olan gelin kaynanalara çok özeniyorum. Öyle olamadığımız içinde eşimle bile zoraki gidiyorum.

ben giderim

kayınvalidem elimi sıcak sudan soğuğa sokmaz rahat rahat çocuğumla vakit geçirirm denize gittiğimde çocuğumla ilgilenir güzel olur yani giderim ben

Back
X