• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz pavyona gitse ?

Evet kızlar eşiniz bar pavyon artık ne derseniz gitse naapardınız ? Tepkinz ne olurdu ? Benim eşim önceden gidiyodu .. Ben hiçbşe yapmıyodum yapamıyodum daha doğrusu ..
İmkanım varsa Kıbrıs'ta bir kumarhaneye giderdim :) şaka bir yana bana yanlış yaptıysa affetnezdim :KK14:

Buyuk konusmak gibi olmasin.Evli degilim. Cehennemin dibine kadar yolu var.Bari gitsin orada yasasin gerek yok eve:)

Agzını burnunu kırardım her ikisinede gidemez... ne isi var evli erkeğin ortalık çakal kaynıyor... götürmeye çalısan ark. Olursa onada benzetirdim yok çok şkr ark ayağı da.. ayda yılda bir kahveye gittiği olur nazar değmesin... bi iki saatcik göz yumuyom:)

[QUOöle"katippp, post: 37212989, member: 318172"]ay bu neeee edepsizler :KK57:[/QUOTE]

o linkte ne var ki:KK48:

Erkek elimin kiri diyo siyririca babami dilediginiz kadar elestirebilirsiniz ALlah korkusu olsa zaten yapmaz ki o inancsiz gunahkarin biri konusmuyorum zaten
Bu kadinlarin namuslarini bu sekilde heba etemesi hos bise degil yani ben onlara aciyorum haram para bunca aile yuva yikip ahhh aliyolar yazik zavallilar

elinin kiri digen kadin aslnda. tekmeyi bassa o an erkrk korkar.

arz talep meselesi.

Bana da kardesim izletmisi o kadini.
Pis yerler olduğunu biliyordum da bu derece tahmin etmiyordum.
ben de feci şok yasamistim. :0
İnanmiyorum yaa cok igrencc..
Allah kurtarsin oralara gidenleri de oralara cekenleri de.
İnsan namusu icin yasar ya.. Baya baya kucak dansi yapmaya calisiyor bu hatun..
Allah korusunn ya.. :(

[QUOöle"katippp, post: 37212989, member: 318172"]ay bu neeee edepsizler :KK57:

o linkte ne var ki:KK48:

elinin kiri digen kadin aslnda. tekmeyi bassa o an erkrk korkar.

arz talep meselesi.[/QUOTE]

sari tutku pavyonda isinin ehli bir kadin.ankarada tanimayan yoktur kendisini.baya meshur.you tubea sari tutku yazin izleyin.ben ilk bana izlettiklerinde kadinin igrencligine nerdeyse agliycaktim.

[Q"tr_lelli, post: 37213013, member: 193706"]Erkek elimin kiri diyo siyriliyo
Ayrica babami dilediginiz kadar elestirebilirsiniz ALlah korkusu olsa zaten yapmaz ki o inancsiz gunahkarin biri konusmuyorum zaten
Bu kadinlarin namuslarini bu sekilde heba etemesi hos bise degil yani ben onlara aciyorum haram para bunca aile yuva yikip ahhh aliyolar yazik zavallilar[/QUOTE]

Oradakiler ah alıyor da oraya gidenler ne alıyor kimseyi zorla kolundan tutup povyona sokmuyolar

Meger sitedekilerin bir cogu konst avukatlariymis haberimi yokmus he yav he namuslu hepsi tamam.
Purupaklar

Agzina s....dim ne pavyonu?
Genel eve de gitsin hatta hazir pavyona kadar uzanmisken??

Youtube a 'sari tutku' yazip cikan videolardan bazilarini izleyiniz lutfen.
pavyonlarda ne yapildigini anlarsiniz o zaman.
ay baktım gerçekten çok iğrenç
ah erkekler ah ne zevk alıyorlar şöyle iğrenç şeylerden..:(

Agzina s....dim ne pavyonu?
Genel eve de gitsin hatta hazir pavyona kadar uzanmisken??

Youtube a 'sari tutku' yazip cikan videolardan bazilarini izleyiniz lutfen.
pavyonlarda ne yapildigini anlarsiniz o zaman.
ayyy onu hatırlatma
iğrenç

Back
X