• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz pavyona gitse ?

Babam gidiyo ve bir dunya para yediriyo o konst.lara
O kadınlar bu isi yaparken obur dunyayi hic dusunmezlermi
İnsan namusu icin yasayamiyorsa nicin ysiyo buda ayri muamma

Cok parasini yerler esinizin soylim

Sadece sizin, tek taraflı bakış açısıyla yazılmış
yorumunuza binaen yazıyorum.

Bu sektör, talep olduğu için ayakta,
baban gibiler öbür dünyayı düşünürse,
çalışanların düşünmesine gerek kalmaz!...

Bana da kardesim izletmisi o kadini.
Pis yerler olduğunu biliyordum da bu derece tahmin etmiyordum.
ben de feci şok yasamistim. :0
o kadın ne yaşamış olabilir ki kendine bunu layık görüyor, o adamlar ve aileleri... gerçekten dumur oldum :KK43: Allah evlerden ırak etsin :KK12:

Fikir almaktı sadece.. Kusura bakmayın ilgili kişi konumu silsin ozaman. Kmseye de ders vermeye filan çalışmıyorum bundan ne gbi ders verilir ki ?

Ders verilir de, siz bu bilgi birikimiyle veremeyebilirsiniz.

Bar cafenin kola yerine bira içileni. Allah insanları alkol almaktan mı kurtarsın? Kurtarır zaten, o da karşı çünkü merak etmeyin.

Pavyona giden insan bellidir, gidebilecek olan da bellidir. Sizinki eskiden de gitse demek ki öyle bir insan. Öyle bir insanla evli kalabildiğiniz için de tebrik ederim, bu şekilde de kendinizi rahatlatıyorsunuz herhalde.

[Q"tr_lelli, post: 37213013, member: 193706"]Erkek elimin kiri diyo siyriliyo
Ayrica babami dilediginiz kadar elestirebilirsiniz ALlah korkusu olsa zaten yapmaz ki o inancsiz gunahkarin biri konusmuyorum zaten
Bu kadinlarin namuslarini bu sekilde heba etemesi hos bise degil yani ben onlara aciyorum haram para bunca aile yuva yikip ahhh aliyolar yazik zavallilar

Oradakiler ah alıyor da oraya gidenler ne alıyor kimseyi zorla kolundan tutup povyona sokmuyolar[/QUOTE]

Çalışanları zorla sokuyorlar daha doğrusu, gidenler ise, mesela sizin babanız sayın ''tr_lelli'' onların ezilmesine de yol açıyor.

Erkek elimin kiri diyo siyriliyo
Ayrica babami dilediginiz kadar elestirebilirsiniz ALlah korkusu olsa zaten yapmaz ki o inancsiz gunahkarin biri konusmuyorum zaten
Bu kadinlarin namuslarini bu sekilde heba etemesi hos bise degil yani ben onlara aciyorum haram para bunca aile yuva yikip ahhh aliyolar yazik zavallilar
Kadınlar ezik büzük durduğu için adamlar elimin kiri deyip sıyrılabiliyor.:)
Dini zirvede yaşayan ve dolayısıyla zina yapmayan peygamberlerin de birer ERKEK olduğunu hatırlatmak isterim demek ki neymiş? İsteyince oluyormuş.:KK66:
O kadınlar ne kadar ahlaksız ve namussuzsa babanız da o kadar ahlaksız ve namussuz. G.te g.t demeyi bilmek gerek.:KK52:

Ne münasabet...
SIKIYOSA girsin , birdaha evin yolunu bulamaz !!:KK20:

Siz bastan izin vermekle HATA yapmissiniz. O sizin esiniz BABANIZ degil siz nasil bisey yapamadiniz bu duruma anlamadim!! Tabikide hesap sorardim, sonrada arkasindan bay bay yapardim!!

Adamdan adama değişir.
Kocamın o egosu sayesinde 100 kadının içine bile sokarım. Adamda bi ego var, bekarken bile "kimse bana dokunacak kadar değerli olamaz" mantıgı vardı haha.
Güvendiğim için gönderirdim club e felan. Pavyon biraz daha zararlı sanki ama yapmak isteyen adam banka kuyrugunda bile yapar çapkınlığını.
Alkolü yok, karı kızı yok, sadece yüksek sesle müzik dinlemeye bayılıyo. Arabada ses sistemiyle beynimi şeeediyo adam. Arada gidip müzik dinleyebilir diye düşündüm. 1 senede 2 kere gönderdim. Sağolsun hiç suistimal etmez. Hatta ben arayıp sormam, ordayken sürekli benle mesajlaşır. Ortamın fotosunu atar. Ve verdiğim saatten daha erken gelir.

Dipnot; asla pavyona gitmemiştir hayatında. Nefret eder. Club e de müzk amaçlı gitmiş hep önceden. 2 kerede ben yolladım. Ki normalde eşim dizimin dibinden ayrılmaz. Bensiz bi cafede çay bile içmez. İstisnalar kaideyi bozmuyo yaani. Pavyona aslaaa..ç

Son düzenleme:
Bosanirim yuh yani adi ustunde pavyon ! bu erkekler iyice cildirdi

Ya idrak edemiyosunuz yada cirkinlesme cabalari
Ben zaten babami yerden yere vurdum ovdum mu?

Ne yasamislarda ahhh vahh oralara dusmusler diyenler parasi tatli gelmistir
Tas attilarda kollarimi yoruldu nauslarini heba esderek para kazanmak tatli gelmistir

Ziraa temizlige gitmek,caycilik yapmak vs boyle yoldan para kazanan onlarca insan namuslarina laf ettirmeden yasaya biliyolarsa onlarda bunu yapabilir

Ama haram para herzaman tatlidir
1gecede 500tlkim kime veriyo nu devirde

Oklarinizi bana cevirmeyin bu konuda cok dilimiz yandi fazlaca aci cekiyoruz
Annem 10kilo birden verdi kadindan ayiramiyoruz
Adami evde cikarmiyoruz kadin rahatsiz ediyo bu sefer hazir para tatli geliyo

Benim babam zaten kotu bi insan nefsi pis
Ama boyle yerlerde bu insanlari cezbediyo

Cunku kendi pis ordakilerde oyle tencere-kapak

Ben ciddi kavgalar ettim uzun zamandirda bu olaylar sebebiyle konusmuyorum

Back
X