• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz pavyona gitse ?

Zaten önceden de giden adamı eş olarak almazdım..Kimse düzelmez evlenincede durulmaz...
Sonradan gitmeye başlayana ise yol veririm gitsin hiç bir şeyde bukadar kati konuşmam ama bazı olmazlarım vardır benimde..

Neyi yasaklarsan tatli gelir oluruna birak yanlis yaparsada kapiya koyarsin kâfasina koyduysa engelleyemezsin onu

Evlenmeden önce gittiğini biliyormuydun ? eğer biliyorsan neden eş olarak seçtin ki..:110:Bazen can çıkar huy çıkmaz malum alış şey şey tutmaz demiş atalarımız erkekler bu konuda hep bir adım önden giderler bekarken nasılsa evlendikten sonrada aynı devam etmek isteyenler çoktur :KK12:

eşim çok nadirde olsa arkadaşlarıyla bara gider ama pavyon farklı bir kültür kesinlikle gidemez giderse dönemez zaten eve...

barla pavyon aynı şey değil...
pavyon kısmına cevap vereyim..
müsade etmem böyle bişeye ama yoook gidecem derse keyfi bilir dönüşte bulamaz beni...

büyük konuşmaktan çok korkarım ama...

gidemez..
bara da gidemez bensiz. öyle sazlı sözlü eğlencede ( iş yerinde mecburi yılbaşı kutlamaları vs. hariç) bensiz yeri yok.
gidilecekse beraber.

Evinde otursun ne işi var pavyonda :KK14:

Oradakiler ah alıyor da oraya gidenler ne alıyor kimseyi zorla kolundan tutup povyona sokmuyolar

Çalışanları zorla sokuyorlar daha doğrusu, gidenler ise, mesela sizin babanız sayın ''tr_lelli'' onların ezilmesine de yol açıyor. [/QUOTE]

baba gider koca gider sevgili gider hadi erkeksin sen erkek olucaksın der arkadaş ortamıyla gider giderde gider orayı ayakta tutanlar o gidenlerdir.orda çalışanları ise kimbilir ne halden ne yoldan geçtilerde oralara düştüler ve onlarında aileleri var bu çok kötü bunu kolay yol seçip çalışanlar da var allah ıslah etsin oralara kimseyi düşümesin. ah alıyorlar vah alıyorlar demek doğru değil,oraları seçen insanlar sayensin de oralar var ne yazıkki.

pavyon ve bar farklıdır. pavyonda erkekler olur ve kadınlar konsomasyon yapar.
bar ise farklıdır. . kızlı erkekli eğlenir canlı müzik dinlersin. yada dj çalar sen eğlenirsin. diskonun yeni hali: )
öyle konsomasyon yok yani. bir arkadaşın dediği gibi cafenin gece gidilip müzik dinleenip dans edilen bir farklı versiyonu gibi. cafedede içki vardır hoş. mesela midpoint ,cafe cadde vb.
.yada bar olarak sortie vb..
ama pavyon farklıdır. olayı farklıdır.
ha,evli adamın eşiyle bara gitmesinden yanayım. tek başına gecenin bir yarısı işi olmamalı barda. pavyonu hiç zaten ağzıma bile almam. onun olayı ve ortamı zaten belli..

Evet kızlar eşiniz bar pavyon artık ne derseniz gitse naapardınız ? Tepkinz ne olurdu ? Benim eşim önceden gidiyodu .. Ben hiçbşe yapmıyodum yapamıyodum daha doğrusu ..

yakında ordan kendine bir sevgili bulur sizi kapının önüne koyar.gidilecekse aile pavyonları var oralara birlikte gidin

[QNasıl "Gozdeky, post: 37218223, member: 629091"]Gider ama dönemez en nefret ettiğim şeylerden biri[/QUOTE]

Nasıl yani anlamadim:KK64:

Evet kızlar eşiniz bar pavyon artık ne derseniz gitse naapardınız ? Tepkinz ne olurdu ? Benim eşim önceden gidiyodu .. Ben hiçbşe yapmıyodum yapamıyodum daha doğrusu ..

Çok üzülürdümkahrolurdum ama bar pavyona gittiğini evlenmeden önce biliyor muydunuz bilsem mesela ben evlenmem öyle biriyle.
sarı tutku denen bayanın face adresi bile var ve yüzünde nur kalmamış fiziği de çirkin ve mide bulandırıcı

Son düzenleme:
Bayanlar bar pavyon hemen hemen ayni yaw.ne farki var bence biliyomusunuz.sizinde deginiz gibi pavyon kosomatrisin gelip masaya oturdugu icip s..cip dagittigi kahkahalarin havada ucustugu kim kim3 dum duma olunan kimin eli kimin cebinde belli olmayan gecenin sonunda ise masaya gelen kadinla genelde oradan cikilan rahat bi yer.bar ise gene ayni kadinlar belki masaya rahatca gelip oturamiyolardir da ama ordada erkeklerin pazarladigi kadinlarda var.yani oraya giden adamin niyetine bagli.ordada yapar yapacagini burdada.ortalik oyle kotu ki ne bari ne pavyonu millet sokaklarda bekliyo gel beni gotur diye.yemegine yada o gece kalacak yeri olmadigi icin yatacak yer arayanlar var.allaha sukur benim esimin bari pavyonu ickisi kumari sigarasi bile yoktur.ordan burdan duyduklarimiz gorduklerimiz kadariyla ikisinede gitmemeli evli bi adamm.ne isi var.buyuk bi sorun bu bence.

İZİN VERİRDİM TABİ AMA GİDECEK İKİ YEDEK BACAK BULURSA:KK14:

gözünü oyar avucuna koyardım bu kadar da ıyı nıyetlıyımdır

Back
X