Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bara pavyona filan gidemez.
Erkek arkadaşlarıyla düzgün mekanlara gitsin, müzikli de olur meyhane tarzı ama milletin hem eğlenmeye hem aranmaya gittiği bar tarzı yerlere gidemez bensiz, çok net.
eşim bensiz dışarı çıkacak birde pavyona gidecek oldu canım başka..ordan birinide alıp eve getirsin bari oldu olacak. tövbe tövbe ..düşüncesi bile sinirlerimi hoplatmaya yetti..onu kesin gebertirim..
kızlar ne sertsiniz ya. ayrıldığım adam istanbulluydu ben ankaralıyım. pavyonları merak ederdi. geldiğinde gidebilirsin demiştim. ama merakını gidermesi için. her gece her gece tabiki olmaz.
ama biraz özgürlük alanı varmış gibi hissettirmek gerekmez mi erkeklere?
kızlar ne sertsiniz ya. ayrıldığım adam istanbulluydu ben ankaralıyım. pavyonları merak ederdi. geldiğinde gidebilirsin demiştim. ama merakını gidermesi için. her gece her gece tabiki olmaz.
ama biraz özgürlük alanı varmış gibi hissettirmek gerekmez mi erkeklere?
ne pavyonuymuş. oraya gidenin amacı kafa dağıtmak değil karıya kıza pandk atmaktır. başlatmasın beni derim oyarım valla. ailesine söyler rezil ederim. yok öyle ben evde hanım hanımcık oturayım oda pavyonlarda sürtsün. parayı millete yedirsin aman kimse göz yummasın sonra eşim beni terk etti dersiniz.