Eşiniz sabah kıyafetleriyle yatağa girse ne dersiniz

Suluka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2022
875
353
33
29
Merhabalar saçma bir konu gelebilir size ama bunu sormak istiyorum. Eşiniz akşam yatağa üstünü değiştirmeden girse tepkiniz ne olur. Benim eşim bu konuya dikkat etmiyor hiç. Nerde bulursa orda uyur. Üstünü kıyafetini bazen çıkarır ama bazen yorgun olursa öyle yatağa girer. Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır. Ama ben bunlara laf edince kavga çıkarır ve pis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo. Dün yine aynı kazagiyla yatıyordu bende pantolonunla girme yatağa dedim nerden biliyon pantolonla girdiğimi dedi ve yattı. Sabah kalkınca da başladı ben pis miyim gecenin bir vakti aklına pantolonum mu geliyor dedi. O sırada evde bakıcı vardı kadının yanında sesimi çıkarmadım çıktık evden. Ben sana kötü bisey söylemedim dedim. Nevresimi yeni değiştirdim aynı kazakla yattığini görünce pantolonun da üstündedir diye uyardım sadce dedim sana ne zman pis dedim ben dedim. Nolcak bir kere de sussan bir konuyu kavga konusu yapmasan dedim seni neden alttan alayım ki dedi. Sen bana iftira atıyorsun demeye başladı. O kendisi olsa yapsam da yapmasam da her konuda uyarır. Prizleri yavaş kapat süpürgeyi duvara vurma şunu şöyle yap ben kavga çıkmasın diye susarım ama kendisi en ufak şeyi bile kavga konusu yapıp sesini yükseltir. Artık sorun bende mi ben mi abartıp tepki veriyorum diye düşünmeye başladım.

Bi arkadaşım vardı asla yatağa evde dolaştığı eşofmanla bile girmezdi, kızardı onlarda kaldığım zamanlarda. O geldi aklıma. Ben pantolonla bile uyudum kaç kere, niyeyse kendimi pis hissetmiyordum ama hissetmem gerekirmiş herhalde 🥹

Aynı kıyafetlerle yatıyorsa biraz pismiş gerçekten.
Ona durumu şöyle açıklayabilirsiniz: biz her ne kadar temiz ve dikkatli olsak da dışarda bin türkü insanın oturduğu yerlere oturuyor, temas ettiği yerlere temas ediyoruz. Bu insanların taşıdığı mikroplar biz %100 steril olsak bile -ki imkansız- gün içinde üstümüze bulaşıyor. Eve gelince kıyafet değiştirmek, en azından elini yüzünü yıkamak bu yüzden çok önemli.
Ben eve gelir gelmez ilk iş kıyafetlerimi değiştiririm balkondaki sandalyeye bile dışardan geldiğim kıyafetle oturmam, kaldı ki yatağa aynı kıyafetle girelim 😕

Abartmiyorsunuz olması gereken Anlattığınız gibi ama erkekler böyle şeylere dikkat etmiyorlar işte çok titiz olanlar dışında.Benim eşim de girer pantolonuyla yatağa bazen işten gelip çok yorgun oluyor baktım ki uyumuş oluyor,kıyamayıp uyandirmiyorum.Ama normal zamanda yapınca uyarıyorum kalkıyor faln ama bir dahaki sefere gene aynı.Bende artık pes ettim.Iyi günümde olursam o şekilde yatma diyorum kalkıyor o zamn

Pijama hijyenik bir şey. Pijama ile salonda bile oturulmamalı.
Kaldı ki dışarının bütün mikrobunu kıyafetlerimize bulaştırıp, o kıyafetle yatağa girmek de yuh artık.
Evet eşiniz pis.
Hem de çok pis.
Bir de bu konuda ikaz edilince çirkinleşiyor. Haksız ayrıca.
Ben çıldırırdım ya.

Pislik sadece gözle görülmez. Bütün gün dışarıyla temas halindeki kıyafetlerle yatağa girilmez. Bu kadar alınıyorsa evet pis bir durum diye yüzüne çarpın.

Ben dün giydiğim mikropludurdiye makinaya atarım bırak yatağa girmeyi evet pissin de gec

Aynı kıyafetlerle yatıyorsa biraz pismiş gerçekten.
Ona durumu şöyle açıklayabilirsiniz: biz her ne kadar temiz ve dikkatli olsak da dışarda bin türkü insanın oturduğu yerlere oturuyor, temas ettiği yerlere temas ediyoruz. Bu insanların taşıdığı mikroplar biz %100 steril olsak bile -ki imkansız- gün içinde üstümüze bulaşıyor. Eve gelince kıyafet değiştirmek, en azından elini yüzünü yıkamak bu yüzden çok önemli.
Ben eve gelir gelmez ilk iş kıyafetlerimi değiştiririm balkondaki sandalyeye bile dışardan geldiğim kıyafetle oturmam, kaldı ki yatağa aynı kıyafetle girelim 😕
İnanın bende öyle diyorum sen pis değilsin ben öyle bisey demiyorum dedim ama bütün gün kıyafetlerimiz her yere değiyor ve istemesek de üstümuz pisleniyor diyorum ama sanki ona pis demisim gibi kavga ediyor ben de dikkat ederim disardan gelince ilk işim üstümü değiştirmek oluyor aslnda kötü bisey söylemiyorum disardan gelince değiştirmez öyle oturur evde ama en azndan yatağa bari aynı kıyafetle girme diyorum yani ama kendine bisey soyletmiyor kızıyor bağırıyor hemen

Back
X