eşiniz saçlarınızı hiç taradımı kızlar.

kızlar hepinizi kıskanmadım dersem yeridir beni herif bir kere bile saçlarımı taramadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayy kıyamam sana,hiç taramadımı,ama bundan sonra taragını eline ver tarasın...yerimseniben

hiç taramadı
akşam taratıyımda ömründe bir kere taramış olsun:)))

ayyy benım kocam bidene ya valla hep tarar gıydırır ben olmadan banyoya bıle gırmezzz :utangac:oy oyyy karısının bocuguuu bıtanedırrr yaaaaaaaaaaaa:asigim:

benimkide bi kaç defa taramıştır saçlarımı kurutmama yardımcı olur saçlar uzun malum bi süre sonra sinir geliyo çabuk kurumadığı için bi kerede örmesini istedim o nasıl öremekse mafetti saçımı çözmek için bida yıkamam gerekti :DD bi zamanlar evliliğimizin ilk yılları onun saçları uzundu lülü lülü saçları vardı kocişimin ben onunkileri örmeyi çok severdim zaten hep saçlarını bana yıkatıyodu ama şimdi hava alanı açılıyo tepede kel ve göbekli bi kocam olcak yakında ::DD

vallahi esimle bir ay bir arada kaldik ve kac kere saclarimi taramisdir:)
benimde cok hosuma gider

ilk evlendigimiz seneler saçlarim uzundu ozamanlar banyodan cikinca hep o tarardi ama simdi nerdeeeeeeeeee

eşim evde olduğu zamanlar da kesinlikle ben taramam saçımı... ilk günden beri bu hep böyle oldu dilerim ölene kadar da böyle devam eder:delphin:

eşim evde olduğu zamanlar da kesinlikle ben taramam saçımı... ilk günden beri bu hep böyle oldu dilerim ölene kadar da böyle devam eder:delphin:

oy oy oy ne güzel yaaaa:asigim:

bende evli değilim ama evlenince eşimin saçımı taramasını çok isterim yaaa:asigim::1hug:

banyodan çıkınca tarar benim kocacım sonra bide düzleştiriciyle düzleştirir çok seviyor bunları yapmayı benimde çok hoşuma gidiyor :)

taramıştır saçımı eşim ama sürekliliği yoka.s
ya hasta olduğum zamanlarda yada ölesine ama binde bir tarar yania.s

yeni evlendiğimizde hep tarardı, kuruturdu, fön çekerdii hatta ütü bile yaptığı oldu... kaydirigubbakcemile3
sonra bi ara kaldı..
unuttuk bu olayımızı derken,,, taki dün akşam eşime dedim ki;
'' kk da eşiniz saçlarınızı taradımı diye bir konu var'' dedim...
güldü :) msj alınmıştır hadi gel bakalım dedi... :utangac:
gittim yanına ve taradı güzelce saçlarımı...
bunu hatırlattığınız ii oldu kızlar.... :))))

yeni evlendiğimizde hep tarardı, kuruturdu, fön çekerdii hatta ütü bile yaptığı oldu... kaydirigubbakcemile3
sonra bi ara kaldı..
unuttuk bu olayımızı derken,,, taki dün akşam eşime dedim ki;
'' kk da eşiniz saçlarınızı taradımı diye bir konu var'' dedim...
güldü :) msj alınmıştır hadi gel bakalım dedi... :utangac:
gittim yanına ve taradı güzelce saçlarımı...
bunu hatırlattığınız ii oldu kızlar.... :))))

:teytey:ay bak ne iyi olmuş gerçekten eşinin hafızası tazelenmiş.ne mutlu sana canım.benimkinde tık yok valla.

Back
X