- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
kızlar hepinizi kıskanmadım dersem yeridir beni herif bir kere bile saçlarımı taramadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayy kıyamam sana,hiç taramadımı,ama bundan sonra taragını eline ver tarasın...yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinizi kıskanmadım dersem yeridir beni herif bir kere bile saçlarımı taramadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayy kıyamam sana,hiç taramadımı,ama bundan sonra taragını eline ver tarasın...yerimseniben
ben çok istemişimdir eşimin saçlarımı taramasını bazen flimlerde görürüm ve çok hoşuma gider.ama malesef hiç olmadı olamadı ya sizin.:uhm:
eşim evde olduğu zamanlar da kesinlikle ben taramam saçımı... ilk günden beri bu hep böyle oldu dilerim ölene kadar da böyle devam eder![]()
yeni evlendiğimizde hep tarardı, kuruturdu, fön çekerdii hatta ütü bile yaptığı oldu... kaydirigubbakcemile3
sonra bi ara kaldı..
unuttuk bu olayımızı derken,,, taki dün akşam eşime dedim ki;
'' kk da eşiniz saçlarınızı taradımı diye bir konu var'' dedim...
güldü :) msj alınmıştır hadi gel bakalım dedi...
gittim yanına ve taradı güzelce saçlarımı...
bunu hatırlattığınız ii oldu kızlar.... :))))
taradı,kuruttu,fön bilen çekti:asigim: