Eşiniz sakal bırakmak istese...

kirli sakalı sevgilime çok yakıştırıyorum kescem dediğinde kesme diye direttiğim çok olmuştur:kedi:
sarışın sevgilim o yüzden zaten çok belli olmuyor iki halini de seviyorum bazen kirli sakallı bazen sinekkaydı gezerbayanssulusmile

Ben sakal,biyik hic sevmiyorum....mis gibi tras olmus adami opmek en guzeli!!:kedi:ama hevesini almak isterse kisa bir sureligine sineye cekerim!!Şeniz

kirli sakal eşime çok yakışır o yüzden traş olunca
ergen oğlan gibi görünüyor gözüme:dilcikar:
oda bilir genelde sakallıdır:asigim:

bende erkeklerde kirli sakal severim erkek arkadaşımada çok yakışıyor ...köse gibi sakalsız hoşuma gitmiyor...

eşleriniz,sevgileriniz devlet memuru konumunda olsalar sakal bırakamazlar..demek buradakilerin çoğunun eşi sevgilisi devlet memuru değil.Hatta bazı özel yerlerde de sakal bıyık yasağı var..

kirli sakal da fena diil, çok kirli olmamak kaydıyla :)
top sakal kimine çok gider, mesela sevgilime.. hep ben ona sölerim sakal bıraksana diye...

konu yasak mı değil mi değil..

tatlım bazan istekler olanaklarla sınırlı olabiliyor,bunu demek istedim..konunun ne olduğunu açıklaman,hatırlatman gereksiz ablacım..kaydirigubbakcemile3 bazı arkadaşlar sakalsız halini görmedim,sinek kaydı dolaşmadı hiç dediler..Bu da konuya ait bir anektod.....Başka bir konu hakkında yorum değil..Kimsenin zevki eleştirilmiyor,küçümsenmiyor..

Son düzenleme:
biyik degilde kirli sakali ben cok begeniyorum bi kadinda etek ne kadar disi duruyorsa erkek dede kirli sakal o kadar güzel aklinialirimsmile

tanııdığnız,samimi olduğunuz insanlara diyebilirsiniz..

Komik..konuyu saptırmak,başka yöne çekmek buna denir..böyle önemsiz herşeyi uzatmamalısınız..Hayatta başka şeyler var takılacak..Yaşınıza veriyorum,sevgiler...........

Back
X