• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sehirdisindayken siz nasıl hissediyorsunuz?

Merak ettim eşiniz çalışmıyor mu?
Özlenir bence neden özlenmesin. Kk genel olarak kocalarına ve erkeklere karşı çok katı bence. Benim annem babam da sizin gibi, 2 gün ayrı kalsalar uyuyamıyorlar. :KK53:

İzin alıyor ara ara. Çok izin kullanmamisti iki yıldır. O yüzde .izni çok.
Allah kimseyi sevdiğinden ayirmasin.
 
dünyada ölüm diye bi gerçek de var.
Ben de onu düşündüğüm için bu durum da bile bu kadar üzülüyor olmak istemiyorum. Rabbim birbirimizden ayrı koymasin ama gerçekten zorlanıyorum. Böyle yapma diyorum kendime ama olmuyor. Yogun bir tempoda da çalıştığım oluyor ama iki dakika boşluk onu ozlememe yetiyor.
 
Günaydın.
Ben de kocacıyımdır.
Yıllarca yalnız yaşadım,bir tek ev arkadaşı istemedim o kadar severdim yalnızlığımı.
Ne zaman evlendim,o zaman dünyam değişti.
Geçen sene 2 günlüğüne iş gezisine gitti. Çok uğraştı beni de götürmek için,nasip olmadı. İkimiz için de çok zordu.
Allahım sevenleri ayırmasın inşallah,gerçekten zor oluyor. Hani kocamı bilemem de ben kendimi dizginlemeye çok çalışıyorum ama yok çok seviyorum,onsuz hiç bir şeyin anlamı yok.


Süpersin abla maşaALLAH
29-gif.1318275
 
Ben de bazen mecburen eşimden ayrı kalmak zorunda kalıyorum bir hafta kadar gerçekten özlüyorum hiç ayrı kalmak istemiyorum ama oturup yas tutmuyorum napalım böyle gerekiyor bazen keşke hiç ayrılmasak orası ayrı.
 
Ben de çok özlerim eşimi. Biz de şu an ayrıyız işi gereği ve burnumda tüttü gerçekten. Ailemin yanına gittiğimde çok aşırı özlemiyorum ama evde onsuz kaldıysam gerçekten özlüyorum. Yataga onsuz girmek çok koyuyor. Bu sebeple uykusuzluktan gözlerim kayana kadar yatamıyorum.
 
Allah ayırmasın ne diyelim. Bana da zor geliyor eşimden ayrı kalmak. Gündüz bir şekilde geçiyor ama gece olunca zor oluyor.
 
Benim eşim de sık sık iş gezisine gider. Evde bir boşluk oluyor sanki. Birlikte oturmasak bile mesela içeride uyuduğunu bileyim istiyorum. Karalar bağlamasam da hep birlikte olalım isterim.
Ama bazen eşim yokken kızım da babaannesine yemeğe gidip geç geliyor. İşte o zaman bunalıma giriyorum yalnız kaldım diye. Halbuki normalde onlar baba kız takılsa da ben de kahve içip alışveriş yapsam diye fırsat kollarım:)) Ama herkes başka yerde olunca akşamları kötü hissediyorum.
Kızımla ben şehir dışında olunca da eşim evde mutsuz oluyor.
 
Yeni evliyken bende böyleydim yani eşim ben yokken tek kalma annenlere arkadaşlarına git derdi sensiz hiçbişey yapmak istemiyorum diyip evden çıkmaz yemek bile yapmazdım sanki sizin durum gibi elim ayağım tutmaz moral sıfır olurdu şimdi çok gülüyorum o hallerime şimdide gitmiyor şehir dışına:KK48:oturiyim evde keyfime bakiyim
 
Bende özlüyorumm giderken duygulanıyorum ilk gece zor geçiyor ama çok bi yas hali olmuyor =) ay cuma günü 2 haftalığına ayrı kalıyoruz bak içime dert oldu şimdiden:D son izci son izci
 
Keşke benimki de gitse. Ahhh ahhh nerde o günler. Adam her daim bana yapışık yaşıyor.
Hani kaba bir tabir vardır; eşeğin sevmediği ot burnunda bitermiş.
 
esim sehir disina gidince, esimin burun kivirdigi makarna pisirir, yine burun kivirdigi romantik filmlerimi acar, keyfime bakarim.
surekli gitmesin tabi de arada bir guzel oluyor :)

Ben de esim goreve gidince ne kadar sevmedigi yemek varsa yapip yiyorum valla bikac gubluk sultanlik guzel oluyor bence :)
 
Bak bende esimle 5 yildir evliyim..gecen sene dogunun icsuz bucaksiz bi yerine atandim..esim yanima 6 ay sonra gecis yapti ve bebegim 2.5 aylikti.
Tek basima bebegimi buyuttum..birde okulun yakininda bakici buldum..kar kis sogukta,elimde piseti,sirtimda hamak besigi,mama erzak cantasi okul cantam ile araba ile karli yollari asip bakiciya birakip akula gidip ayni sekilde goru dondum..asiri yuk tasimaktan omuzum.zedelendi aylarca tedavi gordum..
Simdi esim yanimda..okulumun hemen yan binasinda ev tuttum..bakivim eve geliyor artik ve hersey daha rahat zor gunler geride kaldi.
Yani tutupta 2 gun ayriliktan bahsetmisiniz ya yapmayin allah askina ya...el insaf.
Suan esinden ayri kalmak zorunda olan bi suru kisi taniyorum
 
Boyle hissetmen normal
Ozellikle aksam ve geceleri zor olur
Gunduz bir sekilde gecer de.

Kendine ugraslar bul o yokken aksamlari falan.
Alisirsin zamanla
Oturup da kendi kendini dinleme yani.
Oyalanmaya calis.
ALLAH ayirmasin;)
 
Back
X