Eşiniz/sevdiğiniz adamla en uzun ne kadar küs kaldınız?

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Bizim ikinci gün doluyo kafayı yiycem hiç bu kadar uzun konuşmamazlık etmemiştik. O sinirli oldumu genelde susar bende çatliyorum ya

Ay bizimde öyleydi bu seferkine kadar. Çatladım yemin ediyorum ama inat ettim yazmıyorum.
1 ay ama öncesinde kavga ettik 1 hafta aramadi köyüne gitmişti köyden döndüğü gün mesaj atmisti bende seni hayatımda istemiyorum demiştim ayrıldık 1 ay konuşmadık ben kesinlikle bitirmiştim ama sonra Allahın hikmeti ikimizde büt'e kaldık okulda karşılaştık görmezden geldim akşamına aradi ertesi gün buluştuk. Barıştık bazen küs kalmak cidden ilişkileri tazeliyor canini çok sıkma inşaallah o seni arayacak

En fazla on dk.
Esim küslükten hiç hoşlanmaz.
Suçlu ben olsamda hemen sirnaşir
Kendi suçluysa dk bile sürdürmez
Yani kısaca ağız tadiyla bi küsemedim
Ama iyiki böyle
O gelmiyorsa bosverin siz adım atın

Bizim ikinci gün doluyo kafayı yiycem hiç bu kadar uzun konuşmamazlık etmemiştik. O sinirli oldumu genelde susar bende çatliyorum ya
Biz en fazla 5 dk küs kalıyoruz da herkesin yapısı bir değil ki. Konu çok büyük değilse sen at adımı ne olacak.

Küsmek neymiş ya ergen gibi sorunumuz neyse iki medeni insan olarak oturup hallettik hep sinirlenip çekip gitmedikmi gittik ortalık sakinleşince yine eskisi gibi olduk hep biri bana küsse kafa göz dalarım heralde

Biz 5 gun kaldik ama evi terk etmiştim onubda sebep farkli onub haricinde 4 saat kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…