- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pat diye nasıl ayrılmakki bu böyle.bence bi daha mesaj atma arama.bekle bakalımŞakayla yaklaşalım dedik. Ayrıldıkta benim mi haberim yok dedim. Evet dedi. Bende madem öyle yolunda bahtında açık olsun dedim. Oda seninde dedi. Ayrıldık galiba/
Şakayla yaklaşalım dedik. Ayrıldıkta benim mi haberim yok dedim. Evet dedi. Bende madem öyle yolunda bahtında açık olsun dedim. Oda seninde dedi. Ayrıldık galiba/
Ay buna çok güldümİnada bindimi sınır yok. Sevgiliyken 6 ay küs kaldigimizi bilirim. Hemde cok sacma biseyden. O aramadi bende aramadim. Sonra sokakta karsilastikta baristik![]()
Biz de kus kalamiyoruz. En fazla 2-3 gun kaldik galiba. O kuslukler de hep gitgide gerilimi artan ara ara sessizlikler seklinde surup, sonunda patlayip deli gibi kavga ettikten sonra (cidden deli gibi, bagris cigris) sarilip opusup barisma seklinde oldu
Bayaaaadir da hic oyle kuslugumuz olmadi, tartisiyoruz sonra cozuyoruz sorun neyse, cok uzamiyor artik. Iki taraf da daha kontrollu olmaya basladi sanirim, ve biraz daha sabirli
![]()