bazan şans yanına kadar gelir göremezsin.inşallah sen sımsıkı yakalayanlardan olursunYok canım elinde filan değil , bazı insanlar şanslı .
Neyse onları görüp seviniyorum en azından
Aman boşver ayrılası varmış demekki
Yol ver gitsin.sonucta siz elinizden geleni yapmışsınız.
pat diye nasıl ayrılmakki bu böyle.bence bi daha mesaj atma arama.bekle bakalım
Sen msj attığın için rahatlıkla evet diyebilmis ama eminim üzerine düşmenı bekliyordur evet dedi diye hemen bitirdiğini sanmıyorum evet dedikten sonra keşke hiçbişey yazmasaydn ama olan olmuş bundan sonrasına bak aramama ya çalış gerçekten seviyosa bu niye hiç bişey yapmıyo diye telaslanir mutlaka arar ne zmndir birliktesiniz yaslariniz kaç bilmiyorum ama çok uzun bi ilişki değilse boşver bitsin belki bitmesi senin için en dogrusudur bitmemesi için sadece sen ugrasirsan ilerde bigün bugün bitmedigi için çok pişman olursun.
Çok güzel
Sevindim mutlu son olmasına
sevindim canım barışmanıza :)Ay sen mi ben mi :)
Ailesine laf etmiştim :) ondan bu kadar sürdü herhalde. Gerçi biz hep başkaları yüzünden kavga ederiz. :))))
Seni uzmek istemem amma kusluk iyiye isaret degil. Bir kac saatden uzun suren kuslukler evliligi yipratir. Tecrube...Bizim ikinci gün doluyo kafayı yiycem hiç bu kadar uzun konuşmamazlık etmemiştik. O sinirli oldumu genelde susar bende çatliyorum ya
Bizim ikinci gün doluyo kafayı yiycem hiç bu kadar uzun konuşmamazlık etmemiştik. O sinirli oldumu genelde susar bende çatliyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?