başınıza geldimi bilmiyorum ama karşınızda bi erkeğin ağlaması tuhaftır.çünkü kafamızda güçlü dayanıklı kolay kolay yıkılmayan bi erkek modeli vardır oysaki unuttuğumuz oda bi insan ve duyguları var..senağlama:asigim:
Ne zaman esimle kavga etsek o bagirir ben 2 misli bagiririm,sonunda dayanamaz aglamaya baslar.
O aglar ben aglar kavgada biter, konu kapanir tatlicadiarzu
Karşımda ağlamadı ama telefonda ağladı:çok üzgünüm:
İçim parcalanmıştı..Onu bu kadar üzdüğüm için hala kendime kızarım:1closedeyes:
Ondan ayrılıyordum ondan dolayı ağlıyordu bu insanı nasıl bırakabilirim dedim. Bırakamadım:asigim:
Bazen aklıma gelir içim pare pare olur:asigim:
evet ağladı hemde benim yüzümden:çok üzgünüm: çorluda okuduğum zaman hafta sonu yanıma gelmişti. beni ne kadar sevdiğini ve özlediğini anlatırken hıçkırıklarıyla irkildim. bir baktım gözleri şişmiş ağlamaktan. dayanamadım tabii ki ben de ona sarıldım uzun bir süre ağlaştık. sonra da halimize gülmeye başladık. birkaç kere daha ağladı ama hep benim için. başka hiçbir konuda ağladığını görmedim.
normalde ağlayacak bir tip de değil. çok mücadeleci ağlamak yerine savaşmayı sever ama işin içine ben girince değişiyor herşey onun için:çok üzgünüm:
cok agladı çünkü ben sinirlenince çok agır ve bırazcık dengesız konusuyorum onu cok kırıyorum bu yuzden ama bırazcık akıllandım artık dayanamıyorum onu oyle gormeye kiii
daha sevgiliyken buyuk bir kavgamizdan sonra agladi arabadaydik... benide aglatti tabi.. øpuyorum øpuyorum øzurdiliyorum yok hic tepki.. ben daha fazla aglayinca busefer osarildi baristik=)
ben aleliyat olmuştum sevgilim askerde idi beni gördüğünde ağladı kardeşim telde resmimi yollamış ta aradı beni ağlıyo ben zaten duygusalım ben de ağladım çok kötü idi ya burnumda boğazımda hortum var boğulacaktım
ben de mr a girdiğimde orda bi an gözümün önüne geldi hali ağlayarak araba kullanıodu sonadan sorduumda doğru görmüşsün dedi bu 1 , 2.side işten çıkamrışlardı 3ay işsiz kaldı çok bunalımdaydı boynumda hüngür hüngür ağladı çok kötü bi duyguydu bu...
onunla 2 hafta ayrı kalmamız gerekiyordu benim yurtdışına acilen çıkmam gerektiği için ona söylediğimde öncelikle tepki vermedi normal karşıladı gitmeme 1 gün kala onunla buluştuk
ne ne oldu anlayamadım o kadar duygusal bir hava vardı ki 3 sene boyunca ayrılmadık 1 gün bile gitme diye diye gizlemeye çalışarak ağlamaya başladı bende onu öyle görünce bende ağlamaya başladım
imm ağladı bi kaç sefer ama kolay kolay aglamaz.. ama aglattım hatta askerden yeni geldin önceki gün cafede otururken mp3çalardan bi çarkı açtım ortak dinledigimiz şarkı o askerdeyken duydugu anda attı mp3 ü gözleri dolduuu
öncedende eski kız arkadaşıyla birlikte oldumu olmadımı sorular sorarkenn ben böyle bişeyi kaldırarmam bitsn dedimm ağladı ayaklarıma yapışmıştııııı ki zatane bişe olmalış :)
evet ağlamıştı ama beni çok üzmüştü,dünyayı sanki oan başıma yıkmıştı.bende onu ağlattım ama sonrada kıyamadım kucağıma alıp sevmiştim kedicik gibi. :1hug:
aslında bir erkeğin karşımda ağlamasına dayanamam.ama bazen hakediyolar.
he eski sefgülümüde ağlatmıştım ayrılırken. :tomato: